Müüa korter, 3 tuba - Pikk tn 15-9, Vanalinn, Tallinn, Harjumaa

Hea investeerimisvõimalus!

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: planeering läbi mitme korruse, kõrged laed, katusekorter, kinnine hoov
Side ja turvalisus: naabrivalve, videovalve
Ümbrus: Tallinna laht meri , teed heas seisukorras, asub keskuses, ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi

HEA INVESTEERIMISVÕIMALUS!

Müüa suurepärase asukohaga väljaehitamist vajav korter miljööväärtuslikus majas Tallinna vanalinna südames- kus kohtuvad ainulaadsed söögikohad, rikkalik kultuuri- ja hariduskeskkond ning keskaegne Vanalinn kui UNESCO maailmapärand.

Kortermaja on jagatud korteriomanditeks ning olemas on ehitusluba. Antud korter asub pööningukorrusel, kus on veel välja ehitamata korteritevahelised seinad ning siseseinad.

Pikk 15 hoone on Tallinna hinnatuima piirkonna üks värvikamatest esindajatest. Tegu on äärmiselt pika ajalooga uhke 3-korruselise korterelamuga.

HOONE AJALUGU

Hooneid kinnistul Pikk 15 on esmakordselt mainitud 15. sajandi algul: aidad Pika ja Laia tänava ääres, õlleköök. 14. ja 15. sajandi rajatud kodanikumaja fassaadi arhitektuur ja diele-dornse tüüpi ruumijaotus kaotati hoones 18.–19. sajandil tehtud ümberehituste käigus, mille projekti tegi arhitekt Erwin Bernhard 1891. aastal.

Tänaseni säilinud hoone kujunduse teostas 1898. aastal arhitekt Konstantin Wilcken, hoone esimese korruse äriaknad aga 1949. aastal arhitekt A. Ennet.

20.sajandi keskpaigast alates on tehtud hoonete siseplaneeringutes muudatusi. 1998. aastal tehti õuehoonete katuste parandusi. Fassaadid restaureeriti 2007. aasta suvel.

EHITUS JA PLANEERING

Kortermaja on jagatud korteriomanditeks ning olemas on ehitusluba. Pööningukorruse korteriomanditel puuduvad korteritevahelised seinad ning korteri siseseinad.

Antud korteriomand on võimalik välja ehitada läbi 3. ja 4. korruse. 4. korrusele on jäetud suur õhuruum, mis lisab korterile loftiliku avaruse.

Korteri trepikoda on planeeritud 2. korrusele. 3. korrusele on planeeritud trepihall, 2 tuba, köök-elutuba, garderoob, vannituba ning abiruum. 4. korrusele veel 1 tuba.

Korterisse on planeeritud 3 akent, millest 1 katuseken.

Antud korteriomand sobib ideaalselt kokkuehitamiseks kõrvaloleva korteriga, et luua omale luksuslik 312-ruutmeetrine läbi kolme korruse asetsev kodu, millest avanevad vaated konkurentsitud vaated Raekoja platsile.

KÜTE

Korteri küte on lahendatud tsentraalkütte baasil. Majas on tegus korteriühistu ning mõistlikud kommunaalkulud.

TURVALISUS

Kortermaja sisehoovis on valvekaamerad.

PARKIMINE

Maja ümbruses (T2 parkimise piirkonna tsoonis) võimalik parkida linnaelaniku loaga. Jalutuskäigu kaugusel asuvad Aia tn 7 Europark ja Väike Rannavärav 6 Barking Parkla parklad.

ASUKOHT

Korter asub Pühavaimu ja Olevimägi tänava nurgal 70 m kaugusel Raekoja platsist, vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel õdusatest kohvikutest ja peentest restoranidest, kultuurist ja meelelahutusest ning kaunitest parkidest ja atraktiivsest merele avatud sadamaalast. Logistiliselt lihtne ja kiire on ka ligipääs nii sadamale kui lennujaamale.

Lähim toidukauplus on Vanalinna Rimi Express. Lisaks on läheduses veel Viru Keskus, Balti Jaama Turg, Kaubamaja, Rotermanni Kvartal, Kalev Spa, My Fitness spordiklubi, Coca-cola Plaza kino ja palju muud.

Vanalinna tegusale piirkonnale annab veel ühe lisaväärtuse kõrgel tasemel haridust pakkuvate koolide lähedus – kõigest mõnesaja meetri kaugusel on Gustav Adolfi Gümnaasium ja lähedusse jäävad nii Vanalinna Hariduskolleegium kui ka G. Otsa Tallinna Muusikakool. Lähimad lasteaiad on Vanalinna Lasteaed ja Vanalinna Hariduskolleegiumi lasteaed Aiake.

Kui soovite elada linna prestiižseimas piirkonnas keset ajalugu, olete oodatud ühendust võtma, et leppida kokku kohtumine veendumaks, et just see on Teie uus kodu!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
KURG & KORSTEN
KURG & KORSTEN
Vaata firma profiili
Võta ühendust
229 089 € 2 153 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3378051
Tube 3
Üldpind 106.4 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 1636
Seisukord Vajab renoveerimist
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:3530
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%