Müüa äripind, 643.1 m² - Valga mnt 13, Sangaste, Otepää vald, Valgamaa

Tegutsev majutus-toitlustusasutus Sangastes

Kogupind 643.1 m², Kinnistu, kivimaja

Sanruum: saun, dušš, tsentraalne vesi, ventilatsioon
Küte ja ventilatsioon: keskküte, õhksoojuspump, tahke kütus, konditsioneer, kombineeritud küte, kamin
Köök: külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, videovalve, valvesüsteem paigaldatud
Lisainfo: parkimine tasuta, eraldi sissepääs, keldrikorrus, terrass, elekter, mööbel, parkett, seinakapp
Ümbrus: teed heas seisukorras, Väike Emajõgi 200 m, ümbruses ärihooned, asub keskuses

Hea ettevõtja ja tegus inimene!
Oled püüdnud leida oma ärile uut väljundit?
Oled tulutult otsinud kohta, kus saaks laiendada oma majutus-toitlustusäri?
Soovid teha oma unistused teoks ja alustada ettevõtlusega turismi vallas?

Nüüd on Teil suurepärane võimalus saada töötava ja toimiva restoran-külalistemaja omanikuks. Rahvale tuntud ja külastajatelt palju kiidusõnu saanud Sangaste Rukki Maja ootab uut tegusat ja ettevõtlikku omanikku. Võid jätkata juba sissetöötatud turismi-ja toitlustussektoris või tulla täiesti uute ideedega ja luua oma unistuste ettevõte.

Sangaste Rukki Maja on aastaid pakkunud kohalikele elanikele ja reisihuvilistele erinevaid teenuseid. Endiselt on võimalik esitada grupitellimusi, pakutakse peo-ja peielaudu, ruumide ja sauna renti. Külalised on oodatud pidama seminare, tähistama sünnipäevi või tegema saunaõhtuid sõpradega. Sauna on võimalik tellida kõike meelepärast menüüst.

Esimesel korrusel asub kolme saaliga rukkirestoran. Esimesed kaks saali mahutavad kokku ca. 50 inimest. Kolmas saal, mida kutsutakse kaminasaaliks, mahutab ca. 25 inimest. Toitlusosa juurde kuulub kolm külalistele mõeldud wc-d. Hoone sisehoovis oleval terrassil on kaks lauda ning terassi ees oleval alal on suvel võimalik mahutada kolm lisalauda varjudega. Teiselpool restorani kööki asub ettevalmistusruum, kaks külmakambrit ning ruumid, kus asus varem toidupood. Antud ruum on võimalik lihtsate vahenditega muuta renditavaks ruumiks, mida kasutada näiteks konverentside või pereürituste korraldamiseks. Hetkel on see kasutuses kontorina. Ettevalmistusruumis asub töötajate WC ning trepp, mis viib alla keldrisse, kus asub garderoob ning ladu.

Hoone teisel korrusel on 12 toaga, 27 voodikohaga hubane külalistemaja. Kõikides tubades on vann/dušš ning wc, konditsioneer, Wi-Fi leviala ja televiisor. Lisaks koristajale mõeldud ruumidele on külalistele loodud miniköök ning lugemis- ja mängudenurk. Külalistemaja sisekujunduses on jätkatud rukkiteemast lähtuvat looduslähedast joont. Iga tuba on seotud ühe tuntud inimesega ”rukkipealinna” Sangaste ajaloost (näiteks kirjanik A.Gailit, kunstnik G.W. Reutern, teadlane Fr.G.W. Struve, tenor A.Viisimaa jne). Teisele korrusele pääseb mõlemast restorani otsast ehk külastajad pääsevad igal kellaajal sauna, mida on võimalik ka käima panna äpi kaudu.

Kogu hoone soojavarustus tuleb oma katlamajast, mis aitab küttekulud kontrolli all hoida. Esimesel korrusel on põrandaküte ja teisel korrusel on radiaatorid. Kasutada saab nii tahket- kui ka vedelkütust.
Kinnistu asub logistiliselt väga heas kohas, kohe Sangaste-Tõlliste maantee kõrval. Parkimisvõimalused nii kinnistul ja naabruses asuvas munitsipaalparklas on väga head ning on ööpäevaringse videovalve all.
Naaberkinnistul on välja arendatud matkaautode ja karavanide park, mida saab väga edukalt liita külalistemaja tegevustega. Lisaks on võimalik rattaid ja tõukerattaid laenutada, millega Rukki Maja poolt märgistatud erinevate pikkustega radadel sõita või lihtsalt jalutada. Sangaste ümbruse kuplilisel maastikul mööda radasid seigeldes möödud põllu- ja metsamassiividest, mis pakuvad silmale ilu ja südamesse rahu.
Sangaste asub viljakate põldude ja lainjate mäekuplitega, kaunite segametsade ja vaiksete järvedega Lõuna-Eestis. Bussipeatus, perearst, apteek ning kirik on 200m ning rongipeatus kõigest 10min sõidu kaugusel Keenis.

See unistuste koht on ainult ühe kõne kaugusel.
Ära kõhkle, helista julgelt!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Friis Kinnisvara OÜ
Friis Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
390 000 € 606 €/m²
Müüa äripind
Müüa äripind www.kv.ee/3624389
Magamistube 12
Üldpind 643.1 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2001
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2659 m²
Katastrinumber 72402:003:0054
Registriosa number 10136628
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 918 € / 1578 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%