Müüa maja, 4 magamistuba - Jüriküla, Puurmani, Põltsamaa vald, Jõgevamaa

A energia, maaküte, jõe ääres, Tartust 32km

Kinnistu, kivimaja, elamispind 234.6 m², kogupind 272.7 m²

Köök: induktsioon pliit, köök 30 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, vann, saun, boiler, lokaalne vesi, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte, konditsioneer, maaküte
Side ja turvalisus: Internet, videovalve, valvesüsteemi kaabeldus tehtud
Lisainfo: mööbel, seinakapp, TV, terrass, elekter, garderoob, tööstusvool, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, garaaž, parkimine tasuta, ühistransport, kõrvalhoone, kaev, puurkaev, panipaik, telliskivisein, profiilplekk-katus
Ümbrus: rannajoone pikkus 40 m, naabrid kaugel, Pedja jõgi jõgi 70 m, teed heas seisukorras, mets lähedal, ümbruses eramud, asulast väljas

Haruldane võimalus omandada äsjavalminud uusehitis Põltsamaa vallas, Jürikülas.

Asukoht on looduskaunis Alam-Pedja looduskaitsealal. Maatükk piirneb ühest küljest jõega ja teisest küljest autoteega.
Suurepärase ligipääsetavusega, kuna asub riiklikult tähtsa tee ääres. Lisaks on lähedal põhikool ja lasteaed. Lasteaia rekonstrueerimine oli aastal 2022. Puurmani Mõistakooli ja Lasteaia Direktor on lubanud kõik kohalikud lapsed lasteaeda võtta ilma ooteajata. Puurmani külas hetkel käimas ehitustööd uue COOP ja Ehituskeskuse rajamiseks, valmib 2024 kevad. Samuti asub siin Tartu Terminali tankla, ning on plaanitud selle laiendamine, kauplusega tanklaks. Vallas on tegutsevad huviringid, iluteenused, külasaun ja jahiselts, kogukond on kasvav.
Seega on 1,5km kaugusel asuvas Puurmani külas olemas kõik eluks vajalikud teenused ja kaubad.

Hoone on ehitatud järgides A energiamärgise nõudeid. Paigaldatud on päikesepaneelid koguvõimsusega 4.2kw. Bosch CS7800i LW maaküttepump 16kw (küttevõimsus kuni 450 ruutmeetrit), mis on mõeldud kütma ka kõrvalhoonet. Maakütte trassi pikkus 1100meetrit. Kinnistul personaalne puurkaev 40m sügavusel, Grunfossi süvapumbaga ja Uponori Biopuhasti koos imbväljakuga. Veesüsteemile on lisatud ka veefiltreerimissüsteem - veepehmendi ja rauafilter. Lisaks on paigaldatud ka Mitsubishi SCM100ZS-W Õhksoojuspump, millel on 2 siseosa, koguvõimsusega 6,3kw+3,5kw sisesosad ja 10kw välisosa. Küttesüsteemi reguleerivad igas toas eraldiseisvad Danfossi termostaadid ja regulaatorid. Soojustagastuva ventilatsiooni tagab SystemAir VSR500 pööninguseade. Hoonele paigaldatud korstnad on kõik kaheseinalised d=160 isoleeritud korstnad, ning kanalisatsioonituultus on lahendatud Vilpe toodanguga.
Siseviimistlusmaterjalides on kasutatud palju puitu, sh. tammest tasapinnad, termomänd, termolepp ja termohaab. Lõunaküljel asub 60 ruutmeetrine terass termomännist, kuhu on ligipääs elutoast ja sauna pesuruumist, lisaks asub seal ka tünnisaun. Tubades on laia lipiga tammeparkett, mis on liimitud betoonpõrandale ja töödeldud õlivahaga. Aknad on puitalumiiniumprofillist kolmekordse pakettklaasiga, Fenestra tootevalikust. Siseuksed on helitõkestavad täispuituksed laskuvate lävepakkudega tellitud Tartu Uksetehases ja välisuks Viljandi Aken ja Uks tootevalikust. Kogu sisseehitatud mööbel on valminud eritellimusel ja kvaliteetse furnituuriga, et köök ja mööbel kestaks kümneid aastaid.
Nõrkvoolusüsteem on välja ehitatud - Valveseadmestikule kaabel veetud. Paigaldatud ka Hikvision ColorVU 6MP kaamerad täies perimeetris. Lisaks hoonele paigaldatud Huawei suundantenniga 4g ruuter. Hoones välja ehitatud täielikult kattev wifiwõrk.
Väline sillutis on laotud Kolumbia kivi Parkett kiviga, 80mm paks - et kannataks ka suuremaid masinaid, pindala sillutisel umbes 250 ruutu. Kõrvalhoonele on veetud olemasoleva tehnosüsteemige liidestusvõimalus (4 sooneline kütte ja vee torustik UPONOR connect).
Majal on elektriliitumine 32A ja päiksepargi lubatud maksimaalne tootlikkus 15kw võrku müümisel.

Kinnistu hind on alla omaväärtuse. Mööbel võimalik lisatasu eest!
Ilma mööbli ja välisaunata kehtib hindamisakti hind 378 000 eurot.

Hoone on ehitatud kvaliteetsete töövõtetega ja kõrgete nõudmistega. Hoone ehitise andmed on EHRis korrektsed, Kasutusluba on väljastatud 2023 november. Ehitise täpsemad andmed ehitisregistrist: https://livekluster.ehr.ee/ui/ehr/v1/building/121374572.
Katastri täpsemad andmed nähtaval siin https://xgis.maaamet.ee/ky/61102:002:0261.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Karl Tähe
Karl Tähe Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Karl Tähe
Karl Tähe Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
378 000 € 1 386 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3608472
Tube 12
Magamistube 4
Üldpind 272.7 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 23100 m²
Katastrinumber 61102:002:0262
Registriosa number 7935
Energiamärgis A
Kulud suvel/talvel 100 € / 300 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%