Müüa korter, 2 tuba - Sõle tn 19, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Paneelmaja

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, naabrivalve, trepikoda lukus
Lisainfo: TV, pakettaknad, parkett, mööbli võimalus, mööbel

Automaatselt tõlgitud Näita orginaali

Продается двухкомнатная квартира, площадь 31 метр кв. 1-й этаж пяти этажного панельного дома. Находится по адресу улица Sõle,19. Põhja- Tallinn, на пересечении с Paldiski mnt. Спальня переделана из кухни. Кухня открытого типа и перемещена в большую комнату. Изменения занесены в регистр. Электропроводка, трубы и сантехника поменяны. Плита на кухне электрическая. Поставлены новые радиаторы с датчиками, счетчики воды с дистанционным считыванием. Окна стеклопакет. Шума с дороги неслышно. Две двери на входе, одна железная, вторая деревянная. Пол в ванной комнате с подогревом. Торцы дома утеплены. Возле дома бесплатная парковка для владельца квартиры. Входные двери в подъезд закрываются, установлен домофон.
Зонально очень хорошо расположена, рядом садики и школа, магазины, поликлиника и роддом. Центр Таллина в 15 минутах пешком. Лес и пляж Stroomi в 10 минута. Остановка общественного транспорта находиться за домом.

Квартира идеально подойдет как для молодой пары, так и для пожилых людей.(1 этаж)

Müüa kahetoaline korter pindalaga 31 ruutmeetrit. Viiekordse paneelmaja 1. korrus. Asub aadressil Sõle tänav 19. Põhja-Tallinn, ristmikul Paldiski mnt-ga. Magamistuba on ümber ehitatud köögiks. Köök on avatud planeeringuga ja kolitud suurde tuppa. Muudatused kantakse registrisse. Vahetatud on elektrijuhtmestik, torustik ja torustik. Köögis on pliit elektriline. Paigaldatud uued anduritega radiaatorid ja kauglugemisega veemõõtjad. Aknad on topeltklaasid. Teelt müra ei kostu. Sissepääsu juures on kaks ust, üks raud, teine puidust. Vannitoa põrand on köetav. Maja otsad on soojustatud. Maja lähedal on korteriomanikule tasuta parkimine. Sissepääsu uksed on lukus, paigaldatud sisetelefon.
Piirkond on väga hea asukohaga, lähedal on lasteaiad ja koolid, kauplused, polikliinik ja sünnitusmaja. Tallinna kesklinn on 15 minuti jalutuskäigu kaugusel. Mets ja Stroomi rand 10 minutiga. Ühistranspordipeatus asub maja taga.

Korter sobib ideaalselt nii noorpaarile kui ka eakatele inimestele.(1 korrus)

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Lucky Kinnisvara Pluss OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
92 000 € 2 968 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3634315
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 31 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1987
Seisukord Heas korras
Katastrinumber 78408:803:7140
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%