Müüa korter, 3 tuba - Oa tn 3-3, Supilinn, Supilinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Erilahendusega ja SISUSTATUD korterid Supilinnas!

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: uus torustik, wc ja vannituba eraldi, dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, kombineeritud küte
Lisainfo: rõdu 2.3 m², toad eraldi, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kinnine hoov, TV
Köök: avatud köök

Erilahendusega stiilsed ja SISUSTATUD korterid miljööväärtuslikus Supilinnas.

Kõikides korteritesse on paigaldatud BOSCH köögitehnika ning WESSE pehmemööbel!

Palju hinnatud miljööväärtuslikus Supilinna piirkonnas on müügile on saabunud kaasaegse ning erilise lahendusega korterid.
See Oa tn 3 maja on nii arhitektuurses kui ka planeeringu mõttes väga eriline ning stiilne, sobides ideaalselt piirkonna arhitektuuriga. Värskelt valmivas majas on vaid 5 erineva suurusega korterit.
Selles hoones olevad korterid sobivad ideaalselt Sulle, kui hindad kesklinna lähedust kuid samas rahulikku piirkonda, mille läheduses on mugavad võimalused nii tervisespordiks kui ka lihtsalt mõnusalt jalutamiseks. Tähtvere spordipark ning lauluväljak asub majast kõigest ***-**** m kaugusel ning Emajõgi vaid 2 minutilise jalutuskäigu kauguses.
Raekoja platsis avastad ennast 12 minuti pärast peale jalutuskäigu algust ning samuti väga olulised südalinna ostukeskused asuvad vaid 1,3 km kaugusel.

Korter nr 3:
See üli-praktiline 3-e toaline korter (64.2m²) asub teisel korrusel ning on läbi maja planeeringuga ja rõdule pääseb nii elutoast kui ka suurest magamistoast. Magamistoad on praktilise ja mõistliku suurusega ning mõlemas toas on n.ö seinasisesed riidekapi koht. Wc ning pesuruum asuvad üksteisest eraldi.
Lisaväärtusena asub selles korteris ka madala uksega “salajane” trepialune panipaik

Hoone välisilme:
Kaasaegse välisilme tagab kombineeritud betoon+puit fassaadi lahendus ning valtsplekk katus. Akende puhul on tegemist 3 kordse paketiga kvaliteetsete puit ning puitalumiinium avatäidetega.

Ehitusmaterjalid:
Hoone on rajatud puurvaiadest vundamendile. Kandvad seinad ning seinad on laotus betoonist plokkidest ning õõnesplokkidest. Vahelaed on monoliitsest raudbetoonist. Hoone soojustamisel on kasutatud vastavalt EPS Silver 100, Kingspan Therma TW 50 ning jäika minerallvilla.
Korterite vahelised seinad on laotud 250mm paksusest kergplokist ning korteri siseseinad on soojustatud metallkarkassil kergseinad.

Küte ja ventilatsioon:
Maja küttesüsteemi puhul on kasutatud vesipõrandakütet ja on lahendatud lokaalse õhk-vesi küttesüsteemiga. Igas korteris on ruumipõhised digitaalselt reguleeritavad termostaadid ning õhu kvaliteedi tagab kaasaegne soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis on igas korteris autonoomne.

Hoone planeering:
Hoone esimesel korrusel asub abiruum ning 3 toaline korter. Hoone järgmistele korrustele viib lai ning avar ühes suunas asetsev trepp. 2 korrusel on kaks kolme toalist korterit ning viimasel korrusel penthouse tüüpi, suure terrassiga kahetoaline korter ning luksuslik saunaga kahetoaline korter.
Hoovipool katuse aluses osas asuvad sõidukite parkimiskohad. Iga korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht kinnises hoovis.

Korterite planeering:
Iga korteri puhul on lähtutud kaasaegsete planeeringute ja disaini eelistustest. Arvestatud seinasiseste kappide kohad, osades korterites on ka walk-in garderoob. Lisaks on igal korteril rõdu kasutamise võimalus (mõnel suurem, mõnel tagasihoidlikum).

Siseviimistlus:
Korterite siseseinad ja laed värvitud ning niisketes ruumides on nii põrandad kui seinad plaaditud. Eluruumide põrandad on kaetud naturaalse parketiga ja siseuste puhul on kasutatud valgeid profiiliga uksi.

Santehnika:
kõikidesse korteritesse on paigaldatud NOTO viimistlussalongist valitud seinasisese raamiga wc potid, kraanikausi ning dushisegistid.

Nõrkvool:
Elektripistikute hulk ja asukohad on vastavalt tänapäevastele eelistustele ja paigaldatud sinna kus neid enamasti vaja võiks minna.

Kui oled otsimas endale kesklinna lähedust, kus on rahulik ja kvaliteetne elukeskkond, siis korter just selles stiilses OA tn 3a kortermajas vastab sinu vajadustele!

Korterid on valmis ja sisutatud!
Võlaõigusliku müügilepingu sõlmimisel on broneerimistasu 10%

NB! Korter on valmis sissekolimiseks!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
239 000 € 3 723 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3637007
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 64.2 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79513:011:0013
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%