Müüa maja, 3 magamistuba - Vesiniidu tee 10, Randvere, Viimsi vald, Harjumaa

UUS! Kes otsib midagi enamat! Kliendipäev N 30.05

Kinnistu, kivimaja, kogupind 225 m²

Sanruum: dušš, wc ja vannituba eraldi, saun, vann, bassein, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, videovalve, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: kõrvalhoone, ühistransport, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, garderoob, terrass, panipaik, rullmaterjalist katus
Ümbrus: meri lähedal

Erakordne üksikelamu vaikses tupiktänavas ületab kõik ootused elamule. Tule avasta vaikus, rahu ja luba endale igapäevast luksust ja heaolu.

KINNISTU
Elamul on kahes suunas avanev terrass, kus päike paistab peaaegu kogu päeva. Terrassi päiksepoolsemasse külge on uputatud ujumisbassein. Sissesõidutee ning auto varjualune kahele autole on kaetud sillutuskiviga. Kinnistu piirneb ühest küljest riigimetsaga, mis tagab maja hoovipoolsel alal ülima privaatsuse. Autovärav automaatikaga puldist avanev. Kogu aed on maastikuarhitekti kujundatud ja esteetiliselt meeldiv ja hoolduselt mugav ning murevaba. Muru niidab robotniiduk.

PLANEERING
Keskmisest suurem maja, kus planeering on eksklusiivne ja sisearhitketi abil on lahendatud nii avaralt ja ruumikalt ning kust avanevad erilised vaated metsale. Luksusele omaselt on elutuba õhuruumiga läbi kahe korruse, eraldi on suure eesruumiga saunakompleks koos sisebasseiniga, erakordselt suur peamagamistuba koos eraldi garderoobi ning pesuruumiga.

SEISUKORD
Maja on ehitatud omanikutundega ja asjatundlikult. Eranditult kasutatud kvaliteetsed ja kestvad lahendused. Seda on hoitud suurepärases korras ning on saanud tipptasemel korrashoidu. Fassaadi täielik renoveerimine teostatud 2020.aastal Caparoli krohvsüsteemis. 2021.aastal põhjalik siseviimstluse uuendus terve 1.korruse ulatuses seal hulgas uus naturaalne tammelaudparkett ja täielikult uuendatud sauna eesruum. Värskelt 2024.aasta kevadel on terrassid ja puitosad hooldatud Osmo õlidega, kogu siseviimistlus saanud värskenduse san.remondi näol ning laudpõrand hooldatud.

ASUKOHT
Elamu asub Randvere küla Muuga poolses otsas, mis tähendab, et kesklinna on hea ühendus nii Lasnamäe, kui ka Pirita kaudu. Lähim ühistranspordi peatus (Tallinna kesklinna buss 38 ning vallasisesed bussid) asub 300 m kaugusel. Lähimad lasteaed ja kool asuvad Randvere keskuses 1,5km kaugusel.

TEHNILISED ANDMED
Majas on ökonoomne ning mugav õhk-vesi küte. Esimese korruse ruumid on varustatud vesipõrandaküttega, põrandakütet on võimalik reguleerida termostaatidega ruumide kaupa. Teisel korrusel on radiaatorküte (va vannitoas). Hoones on signalisatsioon ja paigaldatud videovalve, tsentraalne veevarustus ja kanalisatsioon.

KULUD
Mõistlikud ja kontrolli all hoitavad ülalpidamiskulud. Olenevalt mugavusharjumustest, ülalpidamiskulud talvel 350, suvekuudel 200. Täpsemalt saab arvetega tutvuda küsimisel.

KLIENDIPÄEV
Registreeri end neljapäeval 30.mai toimuvale kliendipäevale võttes ühendust müügiesindajaga.

Maja on vaba ja koheselt kõrgete ootustega koduotsijale saadaval.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Hausers Grupp OÜ
Hausers Grupp OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
595 900 € 2 648 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3648271
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 225 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1428 m²
Katastrinumber 89001:010:2413
Energiamärgis C
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%