Müüa korter, 4 tuba - Välja tee 21/2, Tiskre, Harku vald, Harjumaa

Täiuslik kodu!?

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, saun, wc ja vannituba eraldi, dušš
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump, põrandaküte, keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, naabrivalve, trepikoda lukus, turvauks
Lisainfo: parkett, pakettaknad, mööbli võimalus, terrass, kinnine hoov, planeering läbi mitme korruse, kõrged laed, panipaik
Ümbrus: ümbruses korterelamud, äärelinnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Energiasäästlik ja avar kodu Tiskres!

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Tiskre küla jääb koheselt meelde moodsa arhitektuuri, kuid samuti ka peresõbraliku ja turvalise piirkonna poolest. Suurepärane asukoht ning looduskaunis keskkond on teinud Tiskrest ühe populaarseima naabruskonna uue kodu sisse seadmiseks just noorte perede seas. Antud piirkonda iseloomustab eelkõige kiire elukeskkonna areng, kus koos elanike arvuga kasvab sama jõudsalt ka infrastruktuuri areng. Sinu perele on kõik vajalik paari kilomeetri raadiuses – Tiskre Prisma, kool ja lasteaed. Lähedale jäävast Tabasalust leiab gümnaasiumi, spordikompleksi, muusikakooli ja ka ostu- ning söögikohad. Loomulikult on siin aktiivsele perekonnale olemas mängu- ja spordiväljakud ning ka kergliiklusteed. Ühendus kesklinnaga on ka väga hea, linna saab eriti mugavalt mööda Rannamõisa teed. Tiskrest käib läbi ka buss 124 (Mustamäe - Harkujärve - Tabasalu - Vääna-Jõesuu).

MAJA
2022.a Oktoobris valminud B-energiamärgisega Välja tee 21/2 on kuue korteriga moodne ridaelamu tüüpi maja, kus kõik korterid on 4-toalised. Soojusallikaks on õhk-vesi küte, lisaks on igal korteril eraldi soojustagastusega ventilatsioonisüsteem. Maja välisseinad on ehitatud 200 mm paksusega FIBO plokist ja kaetud 200 mm vahtpolüstürooliga. Aknad on kolmekordse klaaspaketiga. Välisviimistluses on kasutatud heledaid krohvipindu, aktsendiks on kasutatud puitu andes hoonele eriti kena ja moodsa välimuse.

KORTER
Läbi kahe korruse korteri planeering on väga hästi läbi mõeldud ja pinna kasutusele etteheiteid teha ei saa. Esimesel korrusel on mõnusalt avar ja suurte maast laeni akendega avatud köök-elutuba. Siin on lahedalt ruumi ka suuremale perele. Kuigi köök ja elutuba asuvad ühes ruumis, on nad siiski üksteisest piisavalt eraldatud. Köögis on piisavalt töötasapinda ja kapiruumi ka kõige nõudlikumale toimetajatele. Elutoast pääseb otse terrassiga õhtupäikesega aeda, kus suvel on eriti mõnus pere ja sõpradega aega veeta. Esimesel korrusel on veel ka saunaga duširuum, eraldi WC ja garderoob/panipaik. Teiselt korruselt leiame kolm väga hea suurusega magamistuba ja eriti avara vannitoa.
Siseviimistluses on kasutatud väga maitsekaid toone, mis koos ülejäänud sisustuselementidega loovad tõeliselt hubase ja stiilipuhta elamise. See on üks nendest unistuste kodust, kus kõik on nii hästi paigas, et midagi ei tahaks muuta!

KOMMUNAALKULUD
Suvised kommunaalarved on keskmiselt ca 100 eurot ja talvised ca 200 eurot kuus. Lisandub elekter vastavalt kasutusele.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Igal korteril on kaks parkimiskohta. Koos teise naabriga kahepeale saab panipaigana kasutada 6.9m² suurust tehnoruumi. Lisaks on korteris 3.2m² suurune garderoob/panipaik.

Kui sa oled otsimas energiasäästlikku ja turvalist linnalähedast kodu looduskaunis piirkonnas, siis sul pole vaja enam kaugemalt otsida. Sind ootab väga ilus kodu vaikses piirkonnas. Helista või kirjuta ja tule oma uue koduga tutvuma esimesel võimalusel!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
349 900 € 3 061 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3627962
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 114.3 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 19801:002:1815
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 100 € / 200 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%