Müüa korter, 3 tuba - Õismäe tee 84, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

Avatud köögiga hubane kodu Harkujärve lähedal!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: elektripliit, avatud köök, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, rõdu kinnine, lift, pakettaknad
Ümbrus: naabrid ümberringi, Harkujärv järv , ümbruses korterelamud, teed heas seisukorras, linnas

ELUKESKKOND JA ASUKOHT

Väike-Õismäe elurajooni eristab teistest selle läbimõeldud planeering, kus inspiratsiooni on võetud pigem vanalinnast kui olemasolevatest paneelelamute rajoonidest. Siin on eelkõige rõhutud majade asetusele nii, et moodustuksid kinnised, kuid valgusküllased ja haljastatud õued. Tänu ajastule, mil antud asum rajati, kus ressursid ja maakasutus olid piiramata, võimaldas see luua rohke haljastusega päikeseküllase keskkonna, mille tunnistajaks me nüüd oleme. Tänapäeval leiab Õismäelt kõik eluks vajaliku piisavalt lähedalt, nii et saab hakkama ilma transpordivahenditeta. Kui vajadus transpordi järele peaks tekkima, siis väga hea ühistranspordi ühendus ülejäänud linnaga ja rekonstrueeritud Haabersti liiklussõlm teevad sellegi väljakutse üsnagi hõlpsaks. Loomulikult ei saa mainimata jätta ka Harku järve ja selle randa, mis jääb lühikese jalutuskäigu kaugusele.

MAJA

Heas korras üheksakordne kortermaja asub Harkujärve poolsel küljel, Kollase keskuse lähistel. Hoone küttesüsteem on renoveeritud ja lift uuendatud. Lisaks on renoveeritud ka katus ja paigaldatud uued püstakud ning veenäidikud. Maja ümbrus on väga korralik ja hästi hoitud, hoovis on tore mänguväljak.

KORTER

Kuuenda korruse läbi maja korteri avatud (dokumendid korras) köögiga elutuppa ja ühte magamistuppa paistab kuni lõunani hommikupäike, suure kinnise rõduga magamistuppa aga õhtupäike. Korter ise on väga kena ja üldiselt heas korras. Selle korteri suurimaks eripäraks on kindlasti avatud köök-elutuba, mis teeb selle korteri eriti avaraks ja moodsaks. Köögi osa on tüüpkorterite köökidega võrreldes korralikult suur. Töötasapinda on siin lahedalt ja toimetama mahub julgelt mitmekesi. WC ja vannituba on jäetud eraldi, mis teeb kindlasti rõõmu suuremale perele. Eriti mõnus on aga selle korteri rõdu – suur ja klaasitud. Naudi peale pikka tööpäeva klaasikesega lõõgastudes sooja päikest või kasuta rõdu hoopis panipaigana. Igal juhul ideaalne lisapind aastaringseks kasutamiseks.

PARKIMINE JA PANIPAIK

Parkimine toimub hoovis. Üheksakordsetel küll keldris panipaika ei ole, aga selle eest saab vajadusel panipaigana kasutada klaasitud rõdu.

Kui sina oled just midagi sellist otsimas, siis anna sellest julgelt märku, et saaksime esimesel võimalusel selle toreda korteriga tutvuma minna!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
149 900 € 2 278 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3653569
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 65.8 m²
Korrus/Korruseid 6/9
Ehitusaasta 1975
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:603:0063
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%