Müüa korter, 3 tuba - Tallinna mnt 13, Saku, Saku vald, Harjumaa

Ideaalne projekt hakkajale inimesele!

Korteriomand

Sanruum: boiler, uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, ahjuküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve
Lisainfo: panipaik, pakettaknad, uus elektrijuhtmestik, seinakapp, parkimine tasuta
Ümbrus: teed heas seisukorras, asub keskuses, ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Tallinna mnt 13 asub Saku Tallinnapoolses küljes, tänu millele tähendab see Tallinna vahet liiklejatele suuremate ummikute vältimist. Lähedale jäävad ka kõik tähtsamad ühistranspordipeatused. Kool, lasteaed ja raudteejaam on jalutuskäigu kaugusel, toidupoodi ei pea ka kaugelt otsima – lähimasse Rimisse kõnnib vaid paari minutiga. Lisaks leiab piirkonnast mitmed toredad pargid ja samuti ka head sportimise võimalused tervisesportlastele. Saku on üks tõeliselt rahulik ja idülliline alevik, mille lähedus Tallinnale teeb piirkonnast eriti ahvatleva koha elamiseks.

MAJA
Eelmise sajandi keskel ehitatud vaid kahe trepikoja ja kaheksa korteriga kortermaja on keskmises seisukorras. Üks tähtsamaid töid on tehtud – katus vahetati kahetuhandete esimese kümnendi keskel. Järgmine suurem plaan on fassaadi soojustamine. Üldiselt on maja hoitud ja puhas, trepikojad on viisakad ja õues hoone ümbrus hoolitsetud.

KORTER
Hetkel 2-toaline remonti vajav väga hea planeeringuga korter on renoveerimistöödeks valmis. Vannituba on juba tehtud ja uued elektrikaablid veetud. Mis edasi? Valikuid on mitmeid! Korteri saab hõlpsalt teha 3-toaliseks – selleks on vaja vaid praegune mega suur köök poolitada ja juurde teha uus ukseava. Rääkides elutoast, siis seda saab omakorda laiendada juba kinni ehitatud rõdu arvelt. Teised naabrid on seda juba teinud. Muide, magamistuba on ka selles korteris lausa harjumatult suur. Isegi kui sinna maast laeni liugustega kapp ehitada, oleks ikka ruumi lahedalt. Tegelikult võiks seal isegi vabalt walk-in garderoob olla! Harva leiab selliseid pärleid, kus planeeringu ümbermängimiseks nii palju võimalusi on. See tõesti on nagu tühi lõuend, kus ainult fantaasia on piiriks.
Korter on ahjuküttega, elutuppa on paigaldatud ka õhksoojuspump. Soojaveevarustus boileriga. Aga kui juba tõsisemaks ehitamiseks läheb, miks mitte panna üldse põrandaküte?
Mis veel? Korteris on kõrged laed, köögi aknad on tänava poole, tubade aknad hoovi poole. Tubadesse paistab õhtupäike.
Sellest korterist saaks ühe tõsiselt ägeda kodu, head näited samas majas olemas!

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkida saab maja kõrval parkimisplatsil, ruumi on seal mitmele autole. Keldris on kaks suurt panipaika. Ruumi on nii lahedalt, et ühed naabrid on endale näiteks üldse spordisaali ehitanud!

Tänu madalatele kommunaalidele on tegu ideaalse korteriga praegustel keerulistel aegadel. Lisaks veel võimalus teha kogu sisekujundus täpselt oma käe järgi teeb sellest igatepidi ühe asjaliku investeeringu. Kui see pakkumine kõnetas sind või tahaksid korteri kohta rohkem teada, võta julgelt ühendust ja tule esimesel võimalusel korteriga tutvuma.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
93 900 € 1 515 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3619004
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 62 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 1959
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 71801:010:003
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%