Müüa maja, 6 magamistuba - Telje tn 16, Saue linn, Saue vald, Harjumaa

Võimas maja privaatses Saue nurgas!

Kinnistu, elamispind 210.6 m², kogupind 299.3 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, saun, boiler, bassein, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, keskküte, põrandaküte, kombineeritud küte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: parkimine tasuta, garaaž, pakettaknad, mööbli võimalus, tööstusvool, elekter, keldrikorrus, panipaik, kõrvalhoone, ühistransport, profiilplekk-katus
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud, linnas, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool

ELUKESKKOND JA ASUKOHT

Rahulikus Saue linnas, privaatses tagumises otsas, leiab vaikse ja mõnusa koha teiste kodude keskel. Ligipääs eramuni on ümber ehitatud Tallinna ringteelt väga mugav ja tee ise jääb piisavalt kaugele, et see müra igapäevaelu ei mõjuta. Kõik eluks vajalik jääb alla kahe kilomeetri kaugusele, mis tähendab vaid mõne minutilist autosõitu või jalgrattaga sõites veidike rohkem. Saue rongipeatus on rahulikus tempos kõndides kaheksateist minuti kaugusel.

MAJA

Kaheksakümnendate lõpus alustatud massiivse eramu planeering on eriti põnev! Kahekordse maja korrused asuvad hoone lõiget vaadates üksteise suhtes erinevatel kõrgustel, moodustades nii neli poolkorrust. Lisaks sellele on ruumid ka pööningul ja keldris. See kodu on nagu üks tõeline seiklus!

Majas on kokku seitse tuba. Esimesel korrusel on avar köök-söögituba ja kaminaga elutuba. Järgmisel poolkorrusel on neli tuba, üks neist läbikäidav. Lisaks leiab siit ühe kolmest vannitoast (teised kaks asuvad sissepääsukorrusel ja keldris). Pool korrust edasi ja leiame juba järgmised kaks suurt magamistuba. Siit edasi on veel pööning, kuhu saab rajada külalistetoa, laste mängutoa või hoopis näiteks privaatse ja omaette lugemisnurga.

Keldris asub sauna eesruum, leiliruum, dušš ja vann. Lisaks on siin ka katlaruum pellet küttesüsteemiga. Samas ruumis asub ka boiler.

GARAAŽ

Maja küljele ehitatud garaaž on omamoodi muljetavaldav. Pikliku kujuga ruumi mahub teoorias kaks autot. Tegelikult teeb selline planeering ideaalse töö- või hobiruumi ning loomulikult ka eriti hea panipaiga jalgratastele ning kõige muu jaoks. Garaažist saab otse esikusse.

KINNISTU

Tegelikult on antud juhul tegu kahe kinnistuga, mis on kasutusel ühena. Maja asub 676 m² suurusel kinnistul, kõrval kinnistu on aga 697 m², kus praegu kasvavad erinevad viljapuud ja põõsad. Mõlemad müüakse koos.

Saue on ütlemata mõnus paik elamiseks. Siin on vaikne ja rahulik ning ühendus linnaga on kiire ja mugav. Kui sa oled endale just sellist kodu otsimas või soovid rohkem infot hoone konstruktsioonide ja tehnosüsteemide kohta, siis võta minuga julgelt ühendust ja vaatame selle ägeda maja esimesel võimalusel üle!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
379 900 € 1 269 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3625664
Tube 7
Magamistube 6
Üldpind 299.3 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 1987
Seisukord Keskmine
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1373 m²
Katastrinumber 72801:001:1090
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%