Müüa maja, 3 magamistuba - Rohuneeme tee 61d, Pringi, Viimsi vald, Harjumaa

Olemas värske hindamisakt!

Kogupind 142.8 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, saun, wc ja vannituba eraldi, kanalisatsioon, tsentraalne vesi
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, aiaga ümbritsetud
Lisainfo: parkimine tasuta, pakettaknad, garderoob, elekter, terrass, panipaik, ühistransport
Ümbrus: äärelinnas, teed heas seisukorras, naabrid kõrval, meri lähedal, ümbruses eramud

ELUKESKKOND JA ASUKOHT

Pringi küla asub Harju maakonnas, Viimsi vallas. Veidi üle tuhande elanikuga küla asub Viimsi poolsaare lääneosas, mere ääres. Oma suurepärase asukoha poolest leiab siit vaieldamatult ühed kaunimad vaated Tallinna suunas. Tänu maalilistele vaadetele, heale infrastruktuurile ja turvalisele piirkonnale, on kunagisest kalurikülast saanud ihaldusväärne ja väga kõrgelt hinnatud piirkond kodu rajamiseks. Tallinna kesklinn jääb alla poole tunnise sõidu kaugusele, Viimsi keskus on autoga liigeldes vaid viie minuti kaugusel. Lisaks on piirkonnas olemas toimiv ühistranspordiühendus. Muide, maja taga kiviviske kaugusel, asub ümbruskonna elanike seas väga populaarne ujumiskoht- vana lautrimuul. Kas pole mitte mõnus?

RIDAELAMUBOKS
Pole midagi mõnusamat kui tulla ilusal suvepäeval koju, võtta klaas veini, minna terassile ja nautida kaunist merevaadet koos lõõgastava merekohinaga. Veelgi toredam on joosta ja möllata lastega mõnusal kolmest küljest hekiga piiratud muruplatsil. Mitte miski ei saa aga mereäärsete jalutuskäikude vastu päikeseloojangutel. Lisaks need hämaras avanevad uskumatud vaated Tallinna siluetile ja muidugi siis eriti mõnus kodu kõige selle keskel.
Läbi kahe korruse, kolme magamistoa ja avara avatud köögiga valgusküllane ridaelamuboks on täielikult renoveeritud, 2010 ehitati peale teine korrus. 19070ndal aastal ehitatud osast on järel vaid mõned kiviseinad ja vahelagi. Tööde käigus vahetati välja kogu elektrisüsteem ja torustik. Lisaks pandi ette uued ja suuremad täispuit kolmekordsed aknad, mille välised ja sisemised klaasid on tavalisest paksemad. Hoone soojustati ka tavapärasemast märksa paksema villaga, uued seinad on soojustatud 40cm villaga, alles jäänud vanad seinad soojustati pur vahuga. Lagi on soojustatud 50cm villaga. Külmal ajal hoiavad kodu soojana kolm õhksoojuspumpa, mis suvel omakorda aitavad kodu ka jahutada. Kuna antud hoone on väga hästi soojustatud, siis elektrikulud jäävad siin elamises väga mõistlikeks – talvel kuni 350 eurot, soojal ajal kuni 100 eurot. Loomulikult on majas olemas saun, mis asub esimesel korrusel koos duširuumiga, teiselt korruselt leiame avara vanniga vannitoa. Planeeringu osas siin küll etteheiteid välja tuua ei saa, kogu pind on proportsionaalselt ja vägagi läbimõeldult erinevate ruumide vahel ära jagatud.

KRUNT JA LAIENDUS
Rohunemee tee 61d otsapealne ridaelamuboks asub 1286m2 suurusel mereäärsel krundil. Tänu kehtivale detailplaneeringule ja kehtivale ehitusloale on antud luba teha olulisi laiendustöid praeguselt 119m2 suuruse ehitusaluse pinnaga hoonelt 274m2 peale. See tähendab, et suletud netopinda on võimalik laiendada 142.8m2 pealt 372,6m2 peale, mille sisse jääb ka 2-kohaline garaaž ja tehnoruum. Täpsema info jaoks laienduste osas küsi julgelt lisainfot!

Kui sa oled otsimas eksklusiivset kodu mere ääres potentsiaalse laiendamise võimalusega, siis võiksid tulla ja kindlasti selle kohe üle vaadata! Lisainfo saamiseks ja ridaelamuga tutvumiseks võta julgelt ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
389 900 € 2 730 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3647029
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 142.8 m²
Korruseid 2
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Krundi pind 1286 m²
Katastrinumber 89001:003:4300
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%