Müüa korter, 3 tuba - Kannikese tn 10, Saku, Saku vald, Harjumaa

Värskelt renoveeritud 3-toaline Sakus!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: elektripliit, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, dušš, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, toad eraldi, pakettaknad, parkett
Ümbrus: ümbruses korterelamud, asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Kannikese 10 asub Saku Tallinna-poolses küljes, tänu millele tähendab see Tallinna vahet liiklejatele suuremate ummikute vältimist. Lähedal asuvad ka kõik tähtsamad ühistranspordipeatused. Kool, lasteaed ja raudteejaam on jalutuskäigu kaugusel, toidupoodi ei pea ka kaugelt otsima – lähimasse Rimisse kõnnib vaid paari minutiga. Lisaks leiab piirkonnast mitmeid toredaid parke ja samuti head sportimisvõimalused tervisesportlastele. Saku on üks tõeliselt rahulik ja idülliline alevik, mille lähedus Tallinnale teeb piirkonnast eriti ahvatleva koha elamiseks.

MAJA
1986. aastal ehitatud vaid kahe trepikoja ja kolmekümne korteriga paneelmaja on keskmises seisukorras. Juba lähiajal alustatakse püstakute vahetusega. Ühistul on plaanis soojustada fassaad ja renoveerida rõdud. Tööde käigus paigaldatakse ka soojustagastusega ventilatsioonisüsteem.

KORTER
Värskelt renoveeritud kahe rõduga (köögis ja magamistoas) suur 3-toaline korter sissekolimiseks valmis, vaja veel vaid välja valida ja paigaldada köögimööbel. Korteril on säilitatud on algupärane planeering, mis tähendab, et WC ja duširuum on eraldi, mis teeb kindlasti rõõmu mitme lapsega perele. Ka köök, mis muide on mõnusalt suur, on siin jäetud vastupidiselt viimaste aastate trendidele eraldi ruumiks. Ja toetudes paljude huviliste tagasisidele, on see väga teretulnud otsus. Seda enam, et sellesse kööki mahub lahedalt neljaliikmelise pere söögilaud. Üldiselt on kogu korteri planeering väga hästi läbimõeldud ja just kahe lapsega pere vajadusi silmas pidades. Esikus on koht suure garderoobkapi jaoks, samuti mõlemas magamistoas. Väiksem magamistuba on mõeldud vanematele, suurem lastele. Loomulikult saab ruumide kasutust muuta vastavalt oma vajadustele. Juhtmed on veetud ja pistikud paigaldatud nii, et kõikides ruumides oleks võimalikult loogiline ja tänapäeva vajadustele vastav. Kindlasti tutvu kuulutusse lisatud 3D-plaaniga parema ülevaate saamiseks!

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkimine toimub maja ees tasuta. Keldris on olemas panipaigad.

Kui sa oled otsimas endale värske remondiga korterit Tallinna läheduses, siis on siin sinu võimalus napsata endale varsti valmiv ja väga korralikult tehtud 3-toaline korter. Kui see pakkumine kõnetas sind või tahaksid korteri kohta rohkem teada, võta julgelt ühendust ja tule esimesel võimalusel korteriga tutvuma.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
139 990 € 2 105 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3605379
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 66.5 m²
Korrus/Korruseid 1/5
Ehitusaasta 1986
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%