Müüa korter, 3 tuba - Vääna tn 15, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Kevadkampaania -5000!

Korteriomand, kivimaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Lisainfo: panipaik, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett
Ümbrus: linnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Broneeri korter aprilli kuu jooksul ja säästa hinnast 5000 eurot!

ELUKESKKOND JA ASUKOHT
Hiiu südames asuv Vääna tänav ühendab omavahel Pärnu maantee ja Kadaka puiestee, kuid see pole kogu selle asja juures üldsegi mitte kõige põnevam osa. Vääna 15 asub geograafiliselt nii, et ligipääs sellele on hea igast ilmakaarest, nii autoga kui ka ühistranspordiga. Vaja kiirelt linna saada? Pole probleemi, Hiiu rongipeatus on kümne minuti kaugusel ja sealt Balti jaama on juba vaid kuusteist minutit. Külmkapp tühi? Rimi Super on kõigest viie minuti kaugusel, kus lisaks heale toidu valikule on ka kõik muu esmavajalik olemas.
Aga miks ikkagi Hiiu? No ikka männid, kõik see rohelus ja need kaunid pargid muidugi. Glehni park, Nõmme lumepark ja kõik teised Nõmmega seotud kaunid kohad asuvad põhimõtteliselt „ümber nurga!“ Mis kõige ägedam, maja tagant läheb mööda Nõmme-Harku terviserada. Võta ratas ja tee kasvõi kogu Tallinnale tiir peale.

KORTER
Ikka ja jälle jõuavad meieni kodud, mis mingil põhjusel on teistest kuidagi erilisemad, see on üks nendest. Kodul ja kodul on vahe, remondil ja remondil samuti. Esimesest pilgust uksevahelt tuppa on kohe aru saada, et siin on asja tehtud enda jaoks ja hingega! Silmad löövad särama, suu kisub naerule ja sees läheb soojaks. Just selliseid tundeid peab üks kodu tekitama! Kuigi ruutmeetreid on paberil vaadates 3-toalise jaoks nagu veidi vähe, siis kohapeal ei tule see mõte isegi meelde enam. Kõrged laed, väga hea ruumikasutus ja tõesti kaunis sisekujundus ei tekita kordagi tunnet, et siin oleks kitsas või ebamugav, otse vastupidi – siin on kõik lihtsalt mega lahe.
Korter on täielikult renoveeritud vähem kui aasta tagasi. Tööde käigus sai uue näo kogu korter. Algselt 2-toaline elamine tehti ümber 3-toaliseks, dokumendid on ka ilusti korras. Seintes on PUR vaht ja põrandale on pandud kvaliteetne puitparkett, tänu millele põrandad külmad ei ole. Ka kaminahi sai täiesti uus ehitatud. No ja see elav tuli on ikka nii mõnus. Hetkel on see küll korteri ainus kütteallikas, kuid vajadusel on siin ka õhksoojuspumba paigaldamise võimalus.
Kuidas tundub?

MAJA
Okei, see oletuslikult kuuekümnendate alguses ehitatud kortermaja ei ole oma esimeses nooruses ja seda on ka selgelt näha. Hea uudis on see, et maja katus on vahetatud ja plaanitakse ka fassaadi värskendust. Maja all on suur täiskelder, kus ruumi on lahedalt nii küttepuude, kui ka kõige muu jaoks.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Parkida saab hoovis, ruumi on siin lahedalt. Nagu mainitud on majal suur kelder. Lisaks on korteri vastas olev trepialune panipaik väljakujunenud kasutuskorra alusel selle korteri kasutada ja sama käib ka hoovis asuva pisikese saunamaja kohta. See vajab küll uut kerist ja veidi korrastamist aga ikkagi oma saun!

Tule ja saa osa sellest emotsioonist, mida mina kogesin ja ma usun, et sa oled oma kodu leidnud! Võta minuga julgelt ühendust ja läheme seda ülimalt hubast korterit vaatama esimesel võimalusel.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Kuldkalake Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
139 900 € 2 989 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3594195
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 46.8 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 1961
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78404:406:7790
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%