Müüa korter, 4 tuba - Lesta tn 26, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

EELREGISTREERU TUTVUMA SELLE KAUNI KODUGA!

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, põrandaküte, gaasiküte, õhksoojuspump
Lisainfo: rõdu 14 m², rõdu , toad eraldi, seinakapp, parkett, kõrged laed, tsentraalne vesi, panipaik, garaaž, lift, garderoob, parkimine tasuta, terrass, katusekorter, kinnine hoov, planeering läbi mitme korruse, aiaga ümbritsetud
Side ja turvalisus: Internet, naabrivalve, trepikoda lukus, valvesüsteem paigaldatud, turvauks
Ümbrus: meri 200 m, ümbruses korterelamud, linnas

EELREGISTREERU TUTVUMA 4 JUULIL KELL 15, OLED OODATUD!

Kaunis suure merepoolse terrassiga korter läbi kahe korruse. Unikaalne ja huvitav planeering, suured klaaspinnad, imelised vaated ja väga palju päikest.

KORTERIST
Siseviimistluses on valdavalt neutraalsed ning heledad toonid. Väga avatud planeeringuga kodu, kaasaegne interjöör ja kvaliteetne sisustus. Kolmanda korruse tasapinnale jääb esik ja garderoob, vannituba dushi ja wc-ga, väga avar elutuba avatud köögiga ja üks magamistubadest. Nii magamistoast kui ka elutoast on pääs rohelisele hoovialale vaatavale rõdule. Ülemisel korrusel on magamistuba, suurem elutuba (sobiv töötuba või miks mitte peamine magamistuba) ja vanni, dushinurga ja wc-ga vannituba. Maastlaeni akendest imelised vaated merele ja sadamale juhatavad toast katuseterrassile kus on ruumi nii lihtsalt päevitamiseks kui ka väljas einestamiseks.

MAJAST
Kortermaja on projekteeritud arhitekt Meelis Pressi poolt 2007. aastal ja pärjatud „Aasta Betoonehitis“ tiitliga. Arhitekt on vähendanud hoone üldilme massiivsust, mitmekesistades fassaadi väljaulatuvate rõdukonsoolidega ja eraldades üksteisest selgelt puit-, betoon- ja klaastasandid. Maja ning selle ümbruskonda täiustab ilus ja hooldatud kõrghaljastus. Maja paikneb Kakumäe Haven sadama vahetus läheduses, jäädes samas tupiktänava viimaseks majaks kus privaatsus on tagatud. Maja kütab autonoomne gaasikatlamaja. Korteri mõlemal korrusel on kliimaseade.

LISAKS
Soklikorrusel asub privaatne jõu- ja spordisaal, kus on olemas integreeritud helisüsteem, reguleeritav ventilatsioonisüsteem ning vastupidavad trenazöörid mitmekülgse treeningu läbiviimiseks.

PARKIMINE JA PANIPAIK
Hinna sees on 1 parkimiskoht maa-aluses parklas ning panipaik.

PIIRKOND
Selise on täiuslik elukeskkond neile, kes soovivad elada mere vahetus läheduses, hinnates samal ajal rohelust, kergliiklusteid välisspordiks, sadamaga kaasaskäivat kohvikute ning restoranide melu mida kõike pakub toimiv ümbruskonna taristu. Lähedal asuvad veel lasteaiad, koolid ja ühistranspordipeatus.



Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
LVM Kinnisvara
LVM Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
339 000 € 3 333 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3636056
Tube 4
Magamistube 3
Üldpind 101.7 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2007
Seisukord Valmis
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:611:9350
Energiamärgis F
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%