Müüa korter, 1 tuba - Koidu 62, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Avastage oma uus kodu Koidu 62 galeriimajas!

Kinnistu, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 15 m², mööbli võimalus, kinnine hoov, parkett, terrass
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV

Avastage oma uus kodu Koidu 62 aadressil asuvas unikaalses korterelamus!

See Rein Murula Arhitektuuribüroo loodud kahest plokist koosnev hoone pakub kaasaegse arhitektuuri ja ajaloolise Tallinnale omase stiili täiuslikku kombinatsiooni. Kortermaja eristub oma soliidse tellisfassaadi ja rohelise valtsplekk-katusega, pakkudes samal ajal modernseid elamistingimusi.

Vaata ka:
https://murula.eu/portfolio/korterelamud-koidu-62/#::text=Rein%20Murula%20Arhitektuuribüroos%20sündinud%20kahest,arhitektuuri%20vahel%2C%20leiab%20Urmas%20Oja.

Koidu 62 maja uhkeldab suurepärase asukohaga, kus kõik eluks vajalik on käe-jala juures. Koidu tänava tiivas on äripinnad, sealhulgas ilusalong, ja parkimiskorrus. Komeedi tänava tiib, madalam ja pikem, on ideaalne neile, kes hindavad privaatsust ja individuaalsust, pakkudes kahe korruse ulatuses kortereid, mis meenutavad ridaelamubokse.

Maja pakub mitmesuguseid elamisvõimalusi, alates hubastest stuudiokorteritest kuni avarate perekorteriteni, kus igal kodul on oma unikaalne planeering. Sisehoov pakub rahulikku ja privaatset keskkonda. Koidu tänav saab lähiajal (tööd on juba alanud) täiesti uue hingamise ja väljanägemise, kujunedes Uue Maailma asumikogumi keskseks kokkusaamise kohaks. Vaata kindlasti: https://www.tallinn.ee/et/koidu

Antud korter asub esimesel korrusel ning pakub erakordset mugavust ja ligipääsetavust. Korteril on avar terrass, mis on ideaalne koht hommikukohvi nautimiseks või sõprade ja perega õues aja veetmiseks. Terrass lisab eluruumidele täiendava mõõtme, võimaldades nautida värsket õhku ja rohelust otse oma kodu ukselävel. Korter on liiklusmüra eest kaitstud, väga vaikne ja avatud keskpäevasele lõunapäikesele.

Korter on lisaks tõeliselt multifunktsionaalne! Eriti võiks see sobida lemmiklooma omanikule, vanemale inimesele (kõik ühel tasapinnal, hea kohe rohelisele õuealale astuda). Samuti võiks see olla sobiv liikumispuudega inimestele.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kuldar
Kuldar
Omanik
EST ENG RUS FIN
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Kuldar
Kuldar
Omanik
153 000 € 3 732 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661726
Tube 1
Üldpind 41 m²
Korruseid 6
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kinnistu
Katastrinumber 78401:109:0025
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%