Müüa maja - Näktergalens, Paslepa/Pasklep, Lääne-Nigula vald, Läänemaa

Skandinaavia stiilis palkmaja privaatne asukoht

Kinnistu, palkmaja, elamispind 25 m², kogupind 30 m²

Köök: induktsioon pliit, köök 6 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, saun, boiler, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: õhksoojuspump, põrandaküte, ahjuküte, konditsioneer, kombineeritud küte
Side ja turvalisus: Internet, aiaga ümbritsetud, videovalve
Lisainfo: parkett, pakettaknad, mööbel, parkimine tasuta, kaev, puurkaev, TV, terrass, elekter, mööbli võimalus, puusein, kivikatus
Ümbrus: Läänemeri meri , mets lähedal, ümbruses eramud, kattega teed

Avasta oma unistuste metsakodu- eksklusiivne ja ainulaadne palkmaja, mis peitub Noarootsi privaatses metsatukas keset puhast loodust. Maja on mõeldud neile, kes hindavad privaatsust, looduse lähedust ja skandinaavialikku elustiili. Kaunilt kujundatud ja aastaringseks elamiseks mõeldud metsamaja on loodud nõudlikule maitsele, pakkudes moodsaid mugavusi ja looduslähedasi materjale. Maja unikaalne kolmnurkne kuju ja avatud planeering toovad esile selle arhitektuurilise eripära, luues avara ja valgusküllase eluruumi. Aknad avanevad kõikidesse ilmakaartesse ning pakuvad kauneid vaateid kõikidel aastaaegadel. Majja mahub mugavalt puhkama ja magama 5 inimest. "Teine korrus" on kolmnurkmaja lae all, rustikaalsed käsitöötrepid viivad magamisasemetele. Ühel pool 160cm magamisala ja teisel pool 120 cm magamisala.
Elutoas on lahtikäiv diivanvoodi. Majas on sees mugav ja ehe puuküttega saun, mis on eraldatud elutoast toonklaasiga. Saunaahi pakub oma asetuselt ja klaasuksega ka justkui kamina kogemust. Majas on põrandaküte ning õhksoojuspump, mis teeb sooja ja külma.
Avaral terrassil asub ka suur kümblustünn. Madal veesilm on pisikeseks karastuseks mõnus kastmispaik, talvel uisutamiseks ideaalne.
Maja on olnud alates avamisest kasutusel rendimajana www.nordicstay.ee keskkonnas ning saavutanud kohe alguses suure populaarsuse klientide seas oma erilisuse ja mugavuse poolest. Hea investeering kui on soov jätkata majutuse pakkumisega, saame pakkuda booking.com keskkonna ülevõtmist või ka majutusteenuse vahendamist. Väga hästi sissetöötanud süsteem. Alates avamisest on koguaeg regulaarne külastatavus iga nädal absoluutselt kõikidel kuudel. Tule ja veendu ise, et see ei ole lihtsalt ilus jutt. Siin metsa sees on väga hea energia, lisaks väga turvaline. Krundil kasvavad metsmaasikad ja -vaarikad. Kitsed, jänesed ja rebased on tihedad külalised. Pool krunti on eraldatud kvaliteetse roigasaiaga, teine pool krunti avaneb otse metsa. Õueala on muruga kaetud ja maja juurde kuulub ka Husqvarna robotniiduk. Krunt on nii suur, et vabalt saab lähedusse ehitada veel suurema maja või mitu väikest majakest.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Nordicstay Varad OÜ
Nordicstay Varad OÜ
Omanik
EST ENG RUS
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Nordicstay Varad OÜ
Nordicstay Varad OÜ
Omanik
189 000 € 6 300 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3612599
Tube 1
Üldpind 30 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 12695 m²
Katastrinumber 44101:001:2042
Registriosa number 21341850
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%