Müüa korter, 3 tuba - Väike-Ameerika 21, Uus Maailm, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

UUE MAAILMA KOLMETOALINE KORTER RENOVEERITUD MAJAS!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: köök, mööbel, pakettaknad, TV, parkett, elekter, tsentraalne vesi, ühistransport, garderoob, sissepääs tänavalt, ventilatsioon, eterniitkatus
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus

ASUKOHT
Väike-Ameerika 21 kortermaja asub Uue Maailma asumis, mis on perede seas väga kõrgelt hinnatud. Siin elades ümbritsevad teid rahulikud kõrvaltänavad, samas jalutuskäik süda- ja vanalinna võtab vaid ca 15-20 minutit.

ÜMBRUS
Kesklinna elanikule kohaselt paiknevad läheduses populaarsed ostukeskused, kultuuri- ja meelelahutusasutused, pargid, söögikohad ning mitmesugused sportimisvõimalused.
Lähimateks koolideks on Tallinna Humanitaargümnaasium ja Tallinna Ühisgümnaasium, võimalus valida ka erinevate lasteaedade vahel.
Asukoht võimaldab Teil vabalt hakkama saada ka autota, sest olulised teenused ootavad läheduses ja ühissõidukite liiklus on tihe. See kodu sobib hästi inimesele, kelle elutempo on kiire ja kes väärtustab oma aega.

PLANEERING
Korter paikneb maja kolmandal korrusel ning on läbi maja planeeringuga. Selle korteri märksõnaks on kindlasti rohelised vaated mõlemal pool maja!
Korteri koosseisu kuulub esikuala, mille paremal käel asub vannituba koos wc-ga. Edasi liikudes teie paremal paikneb avar elutuba koos kööginurgaga. Korteri tagumises osas asuvad kaks magamistuba, üks vaatega maja taha ja teine maja ette. Magamistubade keskel asub mahukas garderoobikapp.

KORTER
Korter on renoveeritud, kuid uue omaniku jaoks ta vajaks juba värskendusremonti. Maja renoveerimise käigus on korterile paigaldatud 3x pvc aknad ja fresh-klapid ventilatsiooniks. Eluruumide põrandaid katab kilpparkett. Vahetatud on radiaatorid ja nende torustik.

KOMMUNAALKULUD
Kortermaja köetakse keskküttega. Küttekulude arvestamine käib anduritega, tänu millele saate ka ise enda kulusid reguleerida.
Hetke perekonna kommunaalkulu talvisel ajal on keskmiselt 200-260 €/kuu ja suvel 150-200 €/kuu sh on juba remondifond ja maja laenumaksed. Eraldi arvega lisandub korteripõhine elekter. Majal võetud laenud lõppevad aastatel 2031 ja 2032.

PARKIMINE JA KELDRIBOKS
Korteriomanik saab ühistus registreerida ühe auto ning telefoni teel helistades on juurdepääs suletud hoovialal parkimiseks. Maja kelder on täielikult renoveeritud, kus igal korteril on olemas keldriboks. Lisaks on olemas eraldi ruumid rataste hoiustamiseks.

Olete oodatud korteriga tutvuma!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
149 900 € 3 072 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3652246
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 48.8 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 1961
Seisukord Vajab san. remonti
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:109:0002
Energiamärgis F
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%