Müüa korter, 2 tuba - Võru tn 65a-9, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: boiler, uus torustik, dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 48.4 m², parkimine tasuta, panipaik, parkett, pakettaknad, toad eraldi, terrass, katusekorter, kinnine hoov, uus elektrijuhtmestik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, videovalve
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, naabrid ümberringi, asub keskuses, teed heas seisukorras

ASUKOHT

Kortermaja, mis asub Karlova linnaosas ja kesklinna vahetus läheduses, paistab silma suurepärase asukohaga. Läheduses asuvad koolid, lasteaiad ja toidupoed, ning kesklinn on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel.

MAJA

Kortermajas on kokku 11 korterit, mis jagunevad kolme korruse vahel. Esimesel korrusel on neli korterit, teisel samuti. Viimasel korrusel kolm, millele lisanduvad ka suured katuse terrassid.

Maja sisehoovis on osaliselt säilitatud kõrghaljastus ning külvatud uus muru. Privaatsuse ja eraldatuse tagamiseks on rajatud ümber kinnistu aed. Lastele on püstitatud mänguväljak.

KORTERI PLANEERING

Pakkumisel olev korter asub kolmandal korrusel ja on 2-toaline. Korteril on läbi maja planeering ning selle pindala on 52,4 m². Korterile lisandub ka suur katuseterrass (48,4 m²), kuhu pääseb nii elutoast kui magamistoast. Terrassilt avaneb vaade siseõuele, maja ette ja maja kõrvale. Sama vaade avaneb ka korterist tänu maast laeni akendele, mis lisavad korterile veelgi väärtust.

Esik: 3,2 m2
Elutuba/köök: 30 m2
Vannituba: 4,5 m2
WC: 1,7 m2
Magamistuba: 13,3 m2

SISEVIIMISTLUS

Siseviimistlus on lahendatud heledates toonides. Vannituba ja WC on plaaditud keraamiliste plaatidega. Siseuksed tammespoonia, põrandakatteks parkett.

TEHNILINE

Hoone on rajatud lintvundamendile, soojustuseks 300mm EPS. Põranda soojustuseks 250 EPS. Välisseinad on betoonplokist 190mm. Seinte soojustus on Kingspan 150mm soojustusplaatidega, 200 mm mineraalvill, kaetud krohvsüsteemiga, laudise ja tsementkiudplaatidega. Kandvateks siseseinteks on Columbia kivi 190 mm või 240 mm, krohvitud mõlemalt poolt (EI30). Vaheseinad on 66mm metallkonstruktsioonil, vahele on paigaldatud mineraalvill. Katteks on OSB plaat ja kipsplaat. Vahelaed on õõnespaneelidest. Aknad on 3x PVC paketaknad. Katusekattena on kasutatud SPS materjali. Energiaklassiks on A.

KOMMUNIKATSIOONID:

Paigaldatud on tsentraalse soojusvahetiga ventilatsiooniseade. Hoones on linna kaugküte. Katusele on paigaldatud päikesepaneelid (10kW). Kinnistul on olemas Telia valguskaabel.

LISAINFO:

Müügihinna sisse kuulub panipaik ja üks parkimiskoht elamu siseõues olevas parklas. Parkimiskohti on võimalik juurde soetada.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
239 000 € 2 371 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3662348
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 100.8 m²
Korrus/Korruseid 3/3
Ehitusaasta 2023
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79506:010:0008
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%