Müüa korter, 3 tuba - Tööstuse tn 28a-1, Kalamaja, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Korter Kalamajas! Panipaik ja parkimine hinnas!

Korteriomand, kivimaja

Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: parkimine tasuta, kinnine hoov, planeering läbi mitme korruse
Side ja turvalisus: valvesüsteemi kaabeldus tehtud

ASUKOHT

Korter asub pika Tööstuse tänava linnapoolsemas otsas, kus ta ristub hiljuti rekonstrueeritud Vana-Kalamaja tänavaga, mis lookleb mööda mõnusat kergliiklusteed merest ja vanalinnani. Teisele poole jääb Kalamaja Park ja uhke arenev Volta Kvartal. Meri, Balti Jaam, Telliskivi Loomelinnak, Vanalinn ja Kesklinn - kõik on 10-15 minutilise jalutuskäigu või poole lühema tõuksisõidu kaugusel. Ümberringi on armsad värvilised korda tehtud puumajad, mille kohalt päike päeva jooksul erinevate nurkade alt mõnusalt tuppa paistab. Suvel varjutavad seda pisut vahtrapuu oksad ja korteris ei lähe kunagi liiga palavaks.

MAJA

1949. aastal ehitatud kivimaja, millesse kuulub 2 eraldiseisvat ühistut, mõlemal trepikojal oma. Tööstuse 28a majaosa läbis koos korteritega täieliku renoveerimise 2020.aastal. Majal on oma gaasikatel ning sooja annab vesipõrandaküte. Kõikides korterites on olemas soojustagastusega ventilatsioon. Panipaigad asuvad keldrikorrusel ja parkimine on suletud hoovis, kus on ka väike haljastusala. Majas on kokku 11 korterit, toimiv korteriühistu ja mis parim - toredad naabrid.

KORTER

3-toaline korter on läbi 2 korruse ja on tõeline pärl neile, kes hindavad ja eelistavad huvitava planeeringuga iseloomuga kortereid. Laed on kõrged ja tänapäevaste korteritega võrreldes teeb eriliseks planeeringu ka see, et magamistuppa jõudmiseks tuleb esmalt läbida elutuba. Lõunapoolsed aknad avanevad rahulikule ühesuunalisele tänavale.

1.korrusel asuvad köök-elutuba, magamistuba ja väike WC. Alla 0.korrusele viib korralik, lai ja mugavate astmetega trepp. Seal asuvad kontor/teine magamistuba ja suur vannituba. Trepi all on palju hoiustamisruumi ja selle vastas ka täitsa eraldiseisev pisike panipaik. Suurem panipaik asub kortermaja keldris.

Korter on tänastele omanikele nii hea ja armas, aga uued unistused ootavad püüdmist. :) Kui Sinu uus unistus hõlmab igapäevaidülli boheemlaslikus Kalamajas, siis võta julgelt ühendust!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Laura
Laura Kasutaja on identifitseeritud
Omanik
315 000 € 4 013 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3642192
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 78.5 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 1949
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:801:5620
Registriosa number 16452850
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%