Müüa korter, 1 tuba - Rohu tn 107, Rääma, Pärnu linn, Pärnu, Pärnumaa

BRONEERITUD

ARMAS 1-TOALINE KORTER AKTIIVSELE INIMESELE!

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: avatud köök, köögimööbel
Lisainfo: pakettaknad, TV
Ümbrus: jõgi lähedal, teed heas seisukorras

Armas 1-toaline korter aktiivsele inimesele!

- Üldpind 29 m²
- 5. korrus
- 1 tuba, avatud planeering
- Heas seisukorras
- Köögimööbel
- Keskküte
- Jõgi ja Jaansoni Terviserada lähedal

KORTER

Hinnatud ja rahulikus Oja piirkonnas on müüki tulnud heas seisukorras hubane 1-toaline korter, mis asub viiendal ehk kõige kõrgemal korrusel. See korter pakub mitmeid eeliseid, mis sobivad nii sportlikuma eluviisiga kui ka rahu ja vaikust hindavale inimesele.

Korter on hea planeeringuga. Olemas on väike esik, lisaks kompaktne duširuum ning eluruum. Avatud köök koos tänapäevase ja stiilse köögimööbliga on suurepärane koht toidu valmistamiseks ja einestamiseks. Toa osas leiate suure praktilise sisseehitatud garderoobikapi, mis aitab sul hoida oma asjad korras, silma alt ära ja kergesti kättesaadavad.

Korteri siseviimistlus on heledates ja kirgastes toonides, mis aitavad maksimeerida korteri avarust ja rõhutada valgusküllast miljööd. Põrandatel kergesti hooldatav laminaatparkett. Saad siin lihtsal moel rakendada vahvaid disaini nippe, toomaks esile enda isikupära ning kasutada käepäraseid vahendeid tõelise kodutunde loomiseks.

Korteris on keskküte ning soe vesi trassist.

ELAMU

Elamu on keskmises seisukorras. Hoone fassaad on renoveeritud ning on tänu sellele soojapidav. Elamut haldab ühistu. Parkimiskohad on maja ees tee ääres. Turvalisuse tagamiseks on trepikodade uksed lukus ning kasutusel mugav fonolukk.

ASUKOHT

Oja piirkond pakub suurepärast ja rahulikku elukeskkonda. Jalutuskäigu kaugusele jäävad toidukauplus ja teised teenindusettevõtted. Lisaks on lähedal Pärnu haigla ja perearstikeskus. Tervisesportlasi rõõmustab kindlasti mööda jõe äärt kulgev valgustatud Jaansoni terviserada. Lähedale jäävad ka parkmetsad, kus koeraga jalutada või lihtsalt loodust nautida. Üsna lähedale jääb ka Pärnu sõudeklubi ning selle juures paiknev ujumiskoht suvisteks värskendavateks suplusteks.

Vähem oluline ei ole kindlasti seegi, et siit pääseb kiiresti ja mugavalt kõikidesse linna tõmbekeskustesse. Vahet ei ole, kas eelistad selleks ette võtta pikema jalutuskäigu või kasutad liiklusvahendina hoopis jalgratast, autot või ühistransporti.

See korter pakub palju võimalusi nii kodu kui ka investeeringuna ja on valmis tervitama uut omanikku. Võta kindlasti lisainformatsiooni saamiseks ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
ReActive kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
55 000 € 1 897 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3582484
Tube 1
Üldpind 29 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1973
Seisukord Heas korras
Katastrinumber 62506:055:3110
Energiamärgis E
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%