Müüa korter, 3 tuba - Timuti 15, Pelgulinna, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

Hunnitult ajalugu ja põnevust - see on Pelgulinn!

Korteriomand, puitmaja

Köök: keraamiline pliit, külmik
Sanruum: dušš, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: elektriküte
Lisainfo: köök, uus elektrijuhtmestik, parkett, elekter, toad eraldi, sissepääs tänavalt, seinakapp, pakettaknad, aiaga ümbritsetud, sileplekk-katus
Side ja turvalisus: trepikoda lukus, turvauks

Ajaloost:

Timuti tänav asub Pelgulinna vanimas hoonestusalas ja kandis aastatel 1910–1939 toonase tuntud kinnisvaraärimehe Albert Kooba koera järgi Tarabella tänava nime. Oli see siis tõsi või mitte, kes seda enam mäletab, aga legendi tõttu on Pelgulinna päevade maskotiks kujunenud tänapäeval just armastatud agulikoer Tarabella.

Seega, Pelgulinn oli, on ja jääb eriliseks piirkonnaks, kus elanikkonnaks on ajaloolise mäluga põliselanikud ja uusasukad. Pelgulinn on pälvinud Unesco tähelepanu, kui unikaalne, miljööväärtuslik, peamiselt puithoonestusega piirkond ja seda eelkõige juba enne Teist ilmasõda ehitatud Lenderi- ja Tallinna-tüüpi elumajade tõttu.

Kortermajast:

Timuti 15, mille ehitusaastaks on 1912, on üks põnevamaid maju antud tänaval. Ühistu plaan korterelamu renoveerida näitab ka seda, et läbi sajandi kestnud maja ajalugu jätkub.

Korterelamu juurde kuulub aed, mis tagab varjulist leevendust ja hubast istumist kuumadel suvepäevadel, aga ka parkimiskohti autoomanikele.

Korter on täielikult renoveeritud. Korteri küttevormiks on praegu küll elekter, mis aga asendatakse uue tsentraalse lahendiga Ristiku tänava rekonstrueerimise käigus. Rekonstrueerimise tulemusena luuakse Ristiku tänaval uued kõnniteed, rattateed ja sõiduteed, säilitatakse olemasolevat kõrghaljastust ning täiendatakse seda uue madal- ja kõrghaljastusega, niisamuti uuendatakse tänavavalgustuse lahendust ja maa-aluseid tehnovõrke.

Huvitavat tegemist Pelgulinnas:

Pelgulinn on üks tänase Tallinna põnevamaid eeslinnu, mis on oma lahedate galeriide ja kohvikutega kuulsa ja juba pisut ülerahvastatud naabri Kalamaja varjust välja kihutamas. Kui isegi mitte ette minemas.

Restorane-kohvikuid-vinoteeke-galeriisi täis Pelgulinn pakub põnevust ka siis, kui sa ühtegi neist sisse astuda ei taha. Pelgulinnas leiad sa ühe väga mitte-Eestiliku tänava, mis on pärit otsekui mõnest filmist, sest seal asuvast majaderühmast on saanud üks Pelgulinna sümboleid.

Timuti ja Ristiku tänava nurgas asus eelmise vabariigi ajal legendaarne õllebaar ja hiljem toidupood. 2015. aastal avas seal aga uksed hubane Ristikheina kohvik, mis on Tallinna üks tõelisemaid kohvikuid imelise koogiletiga ja erakordselt soodsa asukohaga Timuti 15 majaelanikele.

Kui sa tunned, et just see on see, mida hing ihkab, siis võta julgelt ühendust!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust
155 000 € 3 063 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3661885
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 50.6 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1912
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%