Müüa korter, 1 tuba - Mere pst 8, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Ideaalne investeering nii koduks, üüriks kui tulevaseks müügiks!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte, konditsioneer, konditsioneer
Lisainfo: lift, katusekorter, ventilatsioon, parkett, mööbel, mööbli võimalus, kõrged laed, pakettaknad, sileplekk-katus
Ümbrus: asub keskuses

Aadressil Mere puiestee 8, Vanalinna ja Rotermanni piiril kõrgub suurejooneline hoone, mis pärineb juba aastast 1888. See silmapaistva arhitektuuriga maja sai Eesti tipparendaja Endoveri poolt restaureeritud 8 aastat tagasi ning loomulikult tehti seda kõiki muinsuskaitse nõudeid järgides. Hoone fassaadile annavad uhke üldilme suured kaaraknad ning kaunid neoromaani ja -renessanssi detailid, mis 1997. aastal nimetati kultuurimälestiseks. Maja on igas küljest, nii seest kui väljast vaatamisväärne kui muuseum, omades samas siiski kõiki kaasaegseid mugavusi (lift, korralikud tehnosüsteemid, 24/7 valvelaud, korralik haldusteenus, vajadusel ka korteri koristus). Kõrval on Vanalinn, kerkiv Porto Franco, Rotermanni kvartal, mereäärne promenaad, kogu sadamakompleks ja läheduses Kultuurikatel, mis juhatab sisse Põhja-Tallinna luksuskinnisvara linnapoolse serva.

Selles majas on müüa optimaalse suurusega kõrgete lagedega ja ainulaadsete vaadetega stuudio- katusekorterid, millele lisavad iseloomu osalised kaldlaed. Mõnel korteril on ka loft tüüpi korteritele omane avatud magamistuba ülemisel poolkorrusel (kaasa arvatud käesoleval korteril), kus päris seista ei saa, küll aga voodil lamada ja istuda. Kortereid on hoitud suurepärases korras, olenemata sellest, et neid on kasutatud välja üürimiseks (mis on sellise olemusega majas nind säärases asukohas ilmselgelt hästi toimiv äri)! Seega võib öelda, et ka 8 aastat pärast valmimist on korterid üsna uueväärsed. Need on täielikult möbleeritud ja paigaldatud on kliimaseadmed. Kõrgel korrusel asetsemine tagab selle, et linnamüra ning õhusaastatus on vähesed.

Selles konkreetses korteris on vaade Rotermanni poole ning eraldi magamiskoht poolikul teisel korrusel (vaata seda piltidelt). Aknad avanevad ühe terve seina ulatuses ja korter jätab kohe sisse astudes väga luksusliku mulje. See on super valik Südalinnas stiilset peatuspaika vajavale üksikule inimesele või paarile või investorile, kes soovib tegeleda kas pikaajalise või lühiajalise üüriga ning omada väga korralikku portfelli. Kortereid saab osta nii ühekaupa kui ka rohkem - saadaval on 7 korterit! Terve äri üle võtmisel, annab omanik kaasa ka kodulehe jms ressursid. Soovi korral küsi lisa: saan jagada täpsemat infot eelmise ja käesoleva aasta üüritulu kohta korteritepõhiselt.

Juriidiliselt on tegemist ärihoonega, mille peamine sihtotstarve on hosteli teenuse pakkumine. Pakutavad korterid on seega mitteeluruumina registrisse kantud külaliskorterid. Kinnistusraamatus on kogu info pädev ja korrektne. Korteritele on 2023. aasta suvel tellitud eksperthinnangud, milles kajastatud korterite väärtused on kõrgemad hetke müügihindadest, ehk siis väga tõenäoliselt toimub müük alla turuhinna!

Seega haara sellest võimalusest kinni, laienda oma äri või soeta väike eksklusiivne stuudio iseenda tarbeks või tuleviku pensionisambaks. Palun anna mõned päevad enne tutvumissoovi ette teada, et saaksime tagada korterite tutvumiseks valmisoleku üürnike peatumiste vahepeal.

Piltide valikus olevad 2 viimast hoone üldpilti on Endoveri omand ning need on kasutusel kokkuleppel Endoveriga.


Aitan Teid kinnisvara müümisel ja üürile andmisel ning hindamisel, ostmisel ja laenu taotlemisel.
Korrektsed lepingud ja professionaalsed tehingud. Tasuta konsultatsioon. Reklaam internetis ja ajalehtedes.

1Partner on Eesti üks juhtivatest kinnisvarafirmadest, mille põhiteenused on:
- vahendamine
- hindamine
- haldamine
- ehitamine
- arendamine
- investeeringute juhtimine

Kogu teave meie pakkumiste ja teenuste kohta: 1partner.ee

Kuulutuse link
150 000 € 5 282 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3650169
Tube 1
Magamistube 1
Üldpind 28.4 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1888
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:114:0920
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 200 € / 250 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%