Müüa korter, 3 tuba - Narva mnt 163-3, Ülejõe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Olemas kehtiv hindamisakt 204000.-

Korteriomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: parkimine tasuta, parkett, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, kõrged laed, panipaik
Ümbrus: Emajõgi jõgi

2023. aastal renoveeritud valgusküllane luksuslik korter Delta õppehoone vahetus läheduses (11 min, 750m).

Korteri suurus on 74,7 m², millele lisandub keldrikorrusel asuv lukustatav panipaik (3,7 m²), mis on korteri eriomandi ese ja kuulub selle konkreetse korteriomandi koosseisu.

Korteris on kõrged laed (317cm) ja pakettklaasiga puitraamil topeltaknad. Paksud kiviseinad ja head aknad tagavad vaikuse ka elutoas ja väiksemas magamistoas, mille aknad paiknevad Narva maantee poole. Kõik ruumid v.a väiksem magamistuba on värskelt värvitud (2023). Suuremas magamistoas on üks sein värvitud Alpina dekoratiivvärviga STURM-OPTIK. Elutoas ja väiksemas magamistoas on algne naturaalparkett, suures magamistoas parkett vahetatud 4a tagasi. Koridoris uus helehall põrandaplaat ja kööginurgas PVC-kate.
Paigaldatud uued kõrged puidust põrandaliistud kogu korteri ulatuses. Lülitid ja pistikud on vahetatud klaasraamidel kvaliteetsete disainlülitite pistikute vastu firmalt Tenux. Elutoas on lakke paigaldatud uus luksuslik kuldne laevalgusti-lühter. Uus dimmerdatav Eglo valgusti on ka suuremas magamistoas. Uutel kardinapuudel on elutoas ja suures magamistoas tüllkardinad ja kvaliteetsed Hemtex sametkardinad. Väiksemas magamistoas on laesiinile paigaldatud uus eritellimusel õmmeldud poolpimendavast kangast kardin.

Vannitoa plaadid on 2023.a. värskelt värvitud selleks ettenähtud spetsiaalse värviga Luja Ceramic Tiles. Vannitoas on uus kuldset tooni sanitaartehnika, LED-valgustiga peegel, riiulid. Piltidel olev pesutorn (pesumasin ja kuivati firmalt Electrolux) on töökorras ja jäävad korterisse nagu ka ülejäänud piltidelt nähtuv mööbel. Esikus ja väiksemas magamistoas on 2023.a. ostetud garderoobikapid (IKEA), väiksemas magamistoas olev voodi (120cm), madrats ja kattemadrats on samuti 2023.a. soetatud. Suures magamistoas on kasutatud tammepuidust mööbel, 160cm laiune voodi (uus kattemadrats) ja võrevoodi.

Köögis on 3a tagasi ostetud kvaliteetne köögimööbel integreeritud tehnikaga (külmik-sügavkülm, pliidiplaat, praeahi, 60cm lai nõudepesumasin, integreeritud õhupuhasti). Mööbel on uueväärne, köögi tagasein on hiljuti plaaditud, lisatud töötasapinnavalgusti ülemiste kappide alla. Lisandub korralik Oriens'i tammepuidust söögilaua ja toolide (6tk) komplekt (komplekt on kasutatud kuid korralik).

TV-kapi taha on seina sisse ehitatud luugikesega karbike, kuhu on veetud Telia valguskaabel.

Korteris on meeleolu loomiseks väike kamin (puid saab muuhulgas hoiustada keldris asuvas panipaigas). Majas on tsentraalne gaasiküte (2019.a. ostetud uus ökonoomne De Dietrich seade) ja majja on paigaldatud Miridon veepehmendusseade (katlakivi tekkimise vältimiseks). Radiaatorid on igas korteris reguleeritavad ning igas korteris on ka oma gaasiarvesti-loendur, mistõttu saab ise reguleerida enda küttearvete suurust. Korteriühistul laenu ei ole, remondifondi kogutakse 20 eurot kuus korteri kohta, millest kaetakse ka jooksvad väiksemad hooldustööd (katla hooldus, veepehmendussoola ost, korterelamu kindlustuspoliisi kulu jms). Elektrileping on korteriühistu nimel (soodsam hind kui eraldi elektrit ostes) ja elektriarve kajastub korteriühistu arvetel. Majas on kokku 6 korterit. Maja taga asuvas sisehoovis on majaelanike ühine väike puhkeala.

NB: Sellel kortermajal eraldi parklat ei ole, tasuta parkimine toimub maja küljel asuval Orava tänaval.

Olemas kehtiv hindamisakt (mai 2024) turuväärtusele 204 000 eurot. Võin jagada laenupakkumise küsimiseks.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Annika Madissoon
Annika Madissoon
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Annika Madissoon
Annika Madissoon
Omanik
199 500 € 2 671 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3581372
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 74.7 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 1977
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis G
Kulud suvel/talvel 80 € / 200 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%