Anda üürile maja, 2 magamistuba - Pikamäe tee 5, UUS TURUL!, Aila, Saue vald, Harjumaa

2 SAUNA. GARAAŽ. SUUR HOOV. RENOVEERITUD MAJA.

Kinnistu, puitmaja, elamispind 190.4 m², kogupind 235.8 m²

Köök: induktsioon pliit, köök 10.9 m², külmik, köögimööbel
Sanruum: saun, boiler, dušš, vann, pesumasin, lokaalne vesi
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump, põrandaküte, tahke kütus, ahjuküte, kamin
Lisainfo: seinakapp, panipaik, kõrvalhoone, puurkaev, parkimine tasuta, garaaž, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, tööstusvool, garderoob, elekter, TV, sileplekk-katus
Side ja turvalisus: valvesüsteem paigaldatud, aiaga ümbritsetud
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud, teed heas seisukorras

2 SAUNA. GARAAŽ. SUUR HOOV. RENOVEERITUD MAJA.

Üürile anda ilusa suure hooviga hiljuti renoveeritud maja. Asukoht on linna lähedal, kuid siia jõudes tekib tunne nagu oleksid idüllilises maakodus. Siiski on olemas kõik mugavused ja kaasaegsed lahendused nagu uus Samsungi õhk-vesi tüüpi soojuspump, Airobot soojus- ja niiskustagastusega ventilatsiooniseade, radiaatoritel nutikad termostaadid, puldiga avatav värav, valveseadmed jne.

PLANEERING
Maja esimesel korrusel on avar elutuba, köök, söögituba, puhkeruum, garaaž, panipaik, abiruum, 2 esikut ja WC. Teisel korrusel on elutuba koos kontorinurgaga, rõduga magamistuba, suur tuba, vannituba koos vanni ja dušinurgaga ning elektrikerisega saun.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Majas on korralik soojustsalvestav ahi ning teisel korrusel ka kamin, kuid peamiseks kütteallikaks on uus alles kevadel paigaldatud kõrge efektiivsusega kolmefaasiline soojuspump. Maja kõigil radiaatoritel on nutikad termostaadid koos wifi juhtimisega läbi API. Lisaks on vannitoas põrandaküte, mida saab samuti termostaadist reguleerida.
Värske õhu ringluse tagab kaasaegne ventilatsiooniseade Airobot S (ERV, niiskustagastusega, S2, Type R, White).

KOMMUNIKATSIOONID
Kvaliteetne hea maitsega vesi tuleb oma 40 meetri sügavusest puurkaevust. Teises kinnistu otsas on biopuhasti koos imbsüsteemiga.
Majas on korralik elektrisüsteem koos 2023. aasta kevadel uuendatud elektrikilbiga.

MAJA
Tegu on 2004 valminud puitmajaga, mis on 2016 kapitaalselt renoveeritud. Maja on saanud uue siseviimistluse 2023. aasta kevadel. Uuendatud on ka kütte- ja ventilatsioonisüsteemi. Katusekattematerjaliks on plekk. Majal on kolmekordsed pakettaknad ja tammepuidist välisuksed elektriliste lukkudega, mis on juhitavad ka läbi API. Siseuksed on peidetud hingede ja magnetlukkudega. Majja on paigaldatud uus valve- ja juhtimisseade värava ja uste juhtimiseks läbi API. Üle maja on paigaldatud laekõlarid (13 tk 200-400 W võimsusega).
Maja suletud netopinna suurus on 235,8 m², millest köetav pind on 190,4 m². Esimese korruse pind on 163,9 m², millest köetav pind on 118,5 m². Teise korruse pind on 71,9 m², mis on kõik köetav. Esimesel korrusel on tammeparkett ja teisel korrusel täispuidust põrand. Seinad ja laed on värvitud. Niisked ruumid on plaaditud.

Kommunaalid:
Tänu oma puurkaevule ja imbsüsteemiga biopuhastile vee ja kanalisatsiooni eest sisuliselt maksma ei pea.

Üürileping ja sellega kaasnevad kulud:
Üür on 1700 €/kuus, millele lisanduvad igakuised kommunaalmaksed. Maakleritasu on samuti 1700 €. Maja antakse üürile Rendin (rendin.ee) üürilepinguga, mis vabastab üürniku tagatisraha kohustusest. Üüri maksele lisandub igakuine 2.5% (42,5 €) teenustasu. Üürilepingu sõlmimise eelduseks on rendin.ee taustakontrolli läbimine. Üürileping sõlmitakse tähtajatuna. Üürihuvi korral palun täitke järgnev vorm:
https://rendin.ee/a/S235

KINNISTU
2751 m² suurusel kinnistul on mõnusalt ruumi joosta nii lastel kuil lemmikloomadel ning muru niitmise eest hoolitseb robotniiduk. Loodud on kastmisvõimalus üle krundi, kus kinnistu nurkades on veevõtukohad. Kinnistu lõunapoolses nurgas on Lõuna-Eestist toodud ehe vana puuküttega palksaun. Hoovis on ka kasvuhoone, puukuur, laste mängumaja koos kiige ja liumäega ning palju puid, põõsaid ja lilli. Ligipääs on avalikult vähese liiklusega asfaltkattega teelt. Kinnistu on piiratud aiaga ning enamjaolt ka tiheda hekiga.

ASUKOHT
Aila küla asub Saue vallas Saue linna kõrval. Tallinna piir Laagris on vaid ca 7 minutilise autosõidu kaugusel. Tallinna kesklinn jääb ca 25-30 minutilise autosõidu kaugusele. Otseseid naabreid on kinnistul ainult kaks. Ümbruses on palju kõrghaljastust.

LISAINFO
Maja on võimalik nii osta kui ka üürida. Üürimise korral on maja saadaval alates sügisest. Maja antakse üürile koos mööbli ja sisustusega!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
EESTI KODU KINNISVARA
EESTI KODU KINNISVARA
Vaata firma profiili
Võta ühendust
1 700 € 7.21 €/m²
Üürida maja
Üürida maja www.kv.ee/3662723
Tube 5
Magamistube 2
Üldpind 235.8 m²
Korruseid 2
Ehitusaasta 2004
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2751 m²
Katastrinumber 72701:003:0015
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%