Müüa korter, 6 tuba - J. Koorti tn 21-2, Ihaste, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Eraldi väljaüüritav 1-toaline korter, garaaž!

Kinnistu, kivimaja

Köök: köök 12 m²
Sanruum: dušš, vann, wc ja vannituba eraldi, uus torustik
Küte ja ventilatsioon: tahke kütus, keskküte
Lisainfo: rõdu 2.2 m², panipaik, garaaž, parkett, pakettaknad, kinnine hoov, eraldi sissepääs, planeering läbi mitme korruse, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta
Side ja turvalisus: Internet, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve
Ümbrus: ümbruses eramud, äärelinnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

2 aastat küte tasuta! See on unikaalne pakkumine, sest antud majaosa koosneb kahest eraldi kasutatavast korterist! Suurem 5-toaline korter suurusega ca 133 m2 ja väiksem 1-toaline korter suurusega ca 26 m2.

Ruumikad avatud pinnad loovad ideaalse atmosfääri pereeluks. Asudes vaikses Ihaste piirkonnas, tagab see kodu täieliku privaatsuse ning minimaalse liikluse ja müra.

Erilise võimalusena on eraldi ligipääsuga 1-toalise korteri (üldpinnaga ca 26 m2) väljaüürimise võimalus, mis avab uksed lisasissetuleku teenimiseks. See korter on avatud planeeringuga, kõrge laega ja hästi valgusrohke. Korteris on olemas san ruum, kus on dušš, wc, kraanikauss ja pesumasinale valmisolek. Korter on äsja läbinud kap remondi.

Pakutav majaosa on hiljuti renoveeritud, pakkudes teile hubast ja kaasaegset elukeskkonda. Sellel on suured aknad, mis lasevad valgusel sisse voolata ning avarad toad, mis annavad teile ja teie perele piisavalt ruumi. Lisaks on mõnusalt suur köök ja vannituba.

Majaosa asub maja teisel- ja pööningukorrusel. Ruumilahenduselt on tegemist praktilise ja ruumika majaosaga. Lisaks kuuluvad majaosa juurde 1 garaažiboks, 2 parkimiskohta, panipaik ja tükike roheala.

5-toalise korteri ruumid on mõnusalt suured ja valgusrikkad. Köök asub täiesti eraldi ja on suurusega ca 12 m2, lisaks on veel avarad söögi- ja elutuba ning rõduga suur magamistuba. Teisel korrusel asub 3 avarat katusealust magamistuba, lisaks mõnusalt suur ja värske remondiga vannituba ning eraldi asuv garderoob. Mõlemal korrusel on wc ja pesuruum.

Majas asuvatele ruumidele on seatud notariaalne kasutuskord.

Hoone on ehitatud 2000 aastal ja on väga hästi säilinud. Maja on varustatud pelletkatlaga - efektiivne, mugav ja keskkonnasõbralik küttesüsteem, mis aitab vähendada küttekulusid ja süsinikujalajälge. Pelletkatla automaatne toimimine võimaldab hõlpsat ja mugavat küttesüsteemi, mis ei vaja pidevat tähelepanu ja hooldust. Aasta keskimine kütte kulu on 170€. Igakuiselt kogutaksegi 170€- see annab hoida kulusi talvekuudel madalatena.

Bussipeatus asub ca 50 m kaugusel, Tartu linna poolt ehitatud laste mänguplats asub samuti ca 50 m kaugusel, lähim parkmets on ca 200 m kaugusel, lähim pood ca 500 m

Pakkumise erilised omadused:
* Ruumikas ja avar.
* Maja asub vaikses piirkonnas, tagades piisava privaatsuse ja minimaalse liikluse.
* Võimalus majaosa eraldi välja üürida: Lisavõimalus teenida lisaraha. Ideaalne investeerimisvõimalus!

Kokkuvõttes on see kodu ideaalne kombinatsioon elust linnas, privaatsusest, vaikusest ja võimalustest, muutes selle unikaalseks ja ihaldusväärseks valikuks. Ärge jätke võimalust kasutamata - helistage kohe ja broneerige aeg, et tutvuda unikaalse pakkumisega!

Kuulutuse link
RE/MAX Aaba Kinnisvara
RE/MAX Aaba Kinnisvara
Vaata firma profiili
259 000 € 1 629 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3652448
Tube 6
Magamistube 5
Üldpind 159 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 2000
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Kinnistu
Katastrinumber 79517:061:0014
Energiamärgis -
Kulud suvel/talvel 170 € / 170 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%