Продаётся участок земли, жилищная земля - Mõisa allee 8, Kolga, Kuusalu vald, Harjumaa

NB! ЭТО ОБЪЯВЛЕНИЕ НЕ ЯВЛЯЕТСЯ АКТИВНЫМ!
НЕАКТИВНО

Ehitusfirmadele krunt ridamaja ehitamiseks!

участок 13182, детальная планировка сделана

Подробнее: канализация, электричество, общественный транспорт
Окрестность: находится в центре города, дороги в хорошем состоянии, расстояние от города 43.0 km, соседи с одной стороны, недалеко от леса, в округе частные дома и квартирные дома

Kolga alevikus mõisa lähedal müügil kehtestatud detailplaneeringuga ridamaja krunt. Koht asub Tallinna piirist 43 km mööda neljarealist teed, millest viimased 5 km on kaherealine. Kolgas on väga hea bussiühendus, olemas lasteaed ja 9-klassiline kool. Gümnaasium ja poed asuvad Kuusalus. Loksal on ka kauplused. Kumbagi kohta ca 12 km. Paljud käivad Kolgast linna tööle.
Ehitada saab 9 ridaboksi, millest moodustub 2 eraldi rida koos vahekäikudega. Rida koosneb paarismajadest, mis ühendatakse arhitektuurselt ridamajaks. Boksid tulevad erinevate kõrgustega, eenduvad ja taanduvad.
Krundi sees on olemas kõik trassid - VK, mille eest ei pea liitumistasu maksma, alajaam krundi nurgas posti otsas, mis tuuakse maa peale ning vaja maksta liitumistasu 9 x 20 A. Telia 2 kaablit asuvad samuti krundi sees.
FOTOD ON ILLUSTRATIIVSED, kuigi krundile peaks tulema selline ridamaja. Olemas on puitkilpmaja projekt (4 tuba, saun, 2 vannituba, 2 WC, kuur, terrass, tehnoruum, 106 m2). Küte on kas õhk-vesi pump või kohaliku katlamaja keskküte. Olemas on maja sisesed elektri ja VK skeemid. Välistrasside jaoks on vaja teha projekt koos kanalisatsiooni pumplaga. Läänes asuvad kuurid võiks olla perspektiivsed, sest majade küljes on kuurid olemas, kuhu mahuvad jalgrattad, aiamööbel jne.

Ссылка на объявления
340 000 € 25.8 €/m²
Продаётся земельный участок
Продаётся земельный участок www.kv.ee/ru/3640486
Площадь участка 13182 m²
Номер кадастры 35301:001:1993
Регистрационный номер 24556550
Данные из регистрационной книги
Уведомить о некорректном объявлении
ВНУТРЕННЯЯ ИНФО ОБЪЯВЛЕНИЯ 14.99€ / 24
История и статистика объявления
Дата публикации
Просмотры
Контактирования
Просмотры тел. номера
Добавления в избранные
Похожие объявления

Показательный платёж по кредиту

Период кредита: 20 м
Bзнос: 30%
Процентная ставка: 3,5%