Müüa maatükk, elamumaa - Laanekivi tee 27, Haabneeme, Viimsi vald, Harjumaa

PRIVAATNE KINNISTU KOOS LIITUMISTE JA EHITUSLOAGA!

Krunt 1620

Lisainfo: Internet, tsentraalgaas, tsentraalne vesi, vesi, kanalisatsioon

Viimsi alevikus, hinnatud Haabneeme alevikus, privaatses Laanekivi elamurajoonis on müügile tulnud tupiktänava lõpus privaatne kõrghaljastusega kinnistu. Kõrghaljastus on liigirohke. Krundilt leiab nii mändi, kuuske, pihlakat, vahtrapuud, haaba, leppa kui ka tammepuud. Kinnistu ise on väga erilise ruumikujuga, andes tulevasele omanikule suurepärase võimaluse kujundada aed tõeliseks oaasiks. Ümberringi on kinnistud hoonestatud peamiselt maitsekate eramutega. Kinnistu tagumine külg piirneb metsatukaga, mis registris on üldkasutatava maana, mitte elamumaa sihtotstarbelise kinnistuga.
Laanekivi tee 27 kinnistuni viib valgustatud asfaltkattega sõidu- ja kergliiklustee.

OLULISED TEHNILISED NÄITAJAD:
• Krunt pindalaga 1620 m²
• Sihtotstarve 100% elamumaa
• Liitumispunktid vee, kanalisatsiooni, gaasi, side ja elektriga asuvad krundi piiril. Liitumistasud vee, kanalisatsiooni, gaasi ja elektriga on tasutud ja sisalduvad müügihinnas
• Krundi täisehitusprotsent 15%, lubatud maksimaalne ehitusalune pind 243 m²
• Kinnistule on lubatud ehitada 1 hoone + autovarjualune
• Ehitise maksimaalne korruselisus 2
• Olemas kehtiv ehitusluba eramule suletud netopinnaga 199,5 m². Soovi korral annab müüja ehitusprojekti koos kõikide tehniliste mõõdistustega (koguväärtuses ca 20 000.-) krundi ostuga kaasa.

ASUKOHT
Laanekivi kinnistu asub Viimsi vabaõhumuuseumist ja merest umbes 400 m kaugusel. Haabneeme randa on veidikene alla kilomeetri.
Piirkonnas on kõik vajalik mugavaks elamiseks – lasteaiad, koolid, kauplused, spordirajatised, ühistransport, söögikohad ja muud.
Lasteaed Laanelinnu 500 m.
Bussipeatus 300 m.
Viimsi Keskus 2,5 km.

Viimsi valla kohta loe rohkem: http://www.viimsivald.ee/

Helista ja tule tutvuma oma tulevase kodukinnistuga!


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PANGA SOODUSTUSED Teeme koostööd kõikide suuremate pankadega! Meie kliendina teenindatakse Sind eelisjärjekorras ning kodulaenu lepingutasule kehtivad soodustused.

VAHENDAMINE Pindi Kinnisvara on pakkunud esindusteenust kinnisvaraturul alates 1995. aastast. Suurima Eesti kinnisvarabüroona oleme esindatud 18 linnas.

OSTUESINDUS Otsid endale kinnisvara? Muudame Sinu otsinguprotsessi sujuvaks ning meeldivaks kogemuseks. Meil on suur kliendibaas ja südikad maaklerid.

HINDAMINE Meie 30 kutselise hindaja eksperthinnanguid aktsepteerivad kõik finantsasutused! Hindame nii elukondlikku kui ärikinnisvara.

HALDAMINE Pakume kinnisvara haldamisel täislahendust: raamatupidamist, tehnosüsteemide hooldust, heakorratöid kinnistul ja hoones, ehituse- ja renoveerimistööde korraldamist, energia-, vee ja kommunikatsiooniteenuste vahendamist ja eripuhastusteenuseid.

JURIIDILINE NÕUSTAMINE Pindi Kinnisvara tütarettevõtte Realia Õigusbüroo spetsialistid on Sulle abiks kõigis kinnisvara puudutavates juriidilistes küsimustes.

Täpsemalt loe ja võta ühendust: https://www.pindi.ee/ või konsulteeri oma maakleriga.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Pindi Kinnisvara
Pindi Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
260 000 € 160 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3644298
Krundi pind 1620 m²
Omandivorm Kinnistu
Katastrinumber 89001:003:1333
Registriosa number 10987602
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%