Müüa korter, 2 tuba - Vesivärava tn 50, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

Kliendipäev: TÄNA 12:00-19:00

LUKSUSLIK KORTER RÕDU JA PARKIMISKOHAGA

Korteriomand

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, keskküte
Lisainfo: rõdu 4.9 m², kõrged laed, uus elektrijuhtmestik, parkimine tasuta, maa-alune garaaž, lift, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, kinnine hoov, eraldi sissepääs
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, turvauks, videovalve
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras

Uut omanikku ootab kaunilt sisustatud luksuslik 2-toaline korter rõduga Kesklinnas, Kadrioru Plazas.

Müügihinna sisse kuulub kvaliteetne eritellimusel köögimööbel koos tehnikaga, mööbel ja parkimiskoht maa-aluses garaažis.

KORTER
Müüa stiilse interjööriga 2 - toaline korter Kadrioru Plazas. Korter paikneb 9 - korruselise elu- ja ärimaja 6 - korrusel. Stiilne interjöör. Korteris on kvaliteet ühendatud elegantsi ja luksusega. Korteris asuvad esik, garderoobi tuba, avatud köögiga elutuba, magamistuba ja vannituba ja wc. Korterisse sisenedes satute esikusse, kuhu saab jätta jalatsid ja üleriided. Esikust otse minnes jõuab avarasse köök-elutuppa. Täielikult sisustatud köögis on olemas kõik mugavaks toiduvalmistamiseks. Köögis on kvaliteetne eritellimusel köögimööbel koos tehnikaga. Elutoast ja magamistoast võib asuda hubasele rõdule 4.9 m2, kus väga mõnus aega veeta. Magamistoas on mugav kvaliteetne lai voodi, öökapid ja suur garderoobikapp, kuhu on võimalik paigutada palju vajalikku. On eraldi ruum garderoobi jaoks. Korteri põrandad on kaetud naturaalse parketiga ja vannitoas kasutatud kvaliteetset keraamilist plaati. Korteris on mugav kaugkütte baasil vesipõrandaküte, mis tagab ühtlase sisetemperatuuri. Temperatuuri reguleerimiseks on igas toas oma ruumitermostaat. Vannitoas ja tubades on soojustagastusega sundventilatsioon, mis tagab korteris püsiva puhta õhu. Paigaldatud kaameraga fonolukusüsteem. Tänu kõrgetele lagedele (3m) ja suurtele akendele on korteris palju loomulikku päevavalgust. Korterisse paistab hommiku ja päeva päike.

Korteris on kõik mugavaks elamiseks olemas.

MAJA
2020. aastal valminud Kadrioru Plaza on projekteerinud Künnapu & Padrik Arhitektide poolt (Merko Ehitus Eesti ja Bariot Group OÜ). Kadrioru Plaza on kahe maa-aluse ja üheksa maapealse korrusega elu- ja ärihoone. Majas sees on mõnus ja hubane fuajee rohelise taimeseina ja maalidega. Hoone 5 korrusel asub sisehoov laste mänguväljakuga, kust avaneb kaunis panoraamvaade südalinna hoonetele. Naabrid on väga rahulikud ja sõbralikud.

PARKIMINE / PANIPAIK
Korteri juurde kuulub 1 parkimiskoht maa-aluses garaažis (-2 korrusel). Majas on asub ühiskasutatav jalgrataste parkla. Külalistele -Torupilli Selveri kõrval, Selveri parklas võimalik tasuta parkimine 2 tundi, parkimiskellaga. Tasuta parkimine on ka Vesivärava tn. poolses maja servas.

KOMMUNAALKULUD
Kommunaalkulud on mõistlikud: suvel umbes - 150 eurot, talvel umbes 250 eurot (vee ja elektriga koos). Kohapeal või e-posti teel on võimalik tutvuda ka kommunaalarvetega.

ASUKOHT JA ÜMBRUS
Korter asub väga heas asukohas südalinna läheduses. Jalutuskäigu kaugusel kauplused (Torupilli Selver, Stockmann, Tallinna Kaubamaja), restoranid (Loft ja Ürdid, La Prima Pizza, Rudolf, Vesivärava kohvik). Lähedal Kesklinn ja Kadrioru park, mitmeid lasteaiad, Tallinna 21.Kool, Kadrioru Saksa Gümnaasium. Kadrioru park on üks Eesti kuulsamaid lossiparke, laiudes tervelt 70 hektaril. Park ise koosneb mitmetest eri osadest nagu Kadrioru lossi regulaarpark, vabakujuline Inglise stiilis park ja Jaapani aed. Ajalooliselt Rahvuspargiks kutsutud osas asub populaarne Luigetiik, mida kaunistavad lillepeenrad ning lisaks roosipeenardega pargiosa. Ka Noortepargis kutsutud pargiosa on renoveeritud ja on tore koht lastele ajaveetmiseks. Inglise stiilis pargi osas köidab meeli üle 300 aasta vana tammesalu koos rändrahnude kivikülviga. Ühistranspordi peatused on kohe maja kõrval.

LISAD
Hinna sisse kvaliteetne eritellimusel köögimööbel koos tehnikaga, mööbel magamistoas ning elutoas ja 1 parkimiskoht maa-aluses garaažis (-2 korrusel).

- Stiilne interjöör
- 3 m kõrgused laed
- Rõdu 4.9 m2
- Kvaliteetne eritellimusel köögimööbel koos tehnikaga
- Vesipõrandaküte ja soojustagastusega ventilatsioon
- Parkimiskoht maa-aluses garaažis
- Jalgrataste parkla
- Hoone 5 korrusel asub sisehoov laste mänguväljakuga

Kui tunned, et see imeline korter võiks olla Sinu uus kodu, siis võta minuga ühendust ja läheme koos vaatama!

Anna Loren
Kinnisvaraspetsialist

Kui plaanid kinnisvara müüa, osta või üürile anda, siis võta minuga ühendust!
Samuti aitan pangalaenu taotlemisel ja kinnisvara hindamisel.
Korrektsed lepingud ja professionaalsed tehingud.
Tasuta nõustamine kõikides kinnisvaraküsimustes.

Rohkem info
https://www.facebook.com/Anna.Loren.kinnisvara
https://instagram.com/annaloren.kinnisvara

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Loren Kinnisvara OÜ
Loren Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Kliendipäev tulekul!
TÄNA 12:00-19:00
Registreeri
Võta ühendust
255 000 € 4 802 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3642476
Tube 2
Magamistube 2
Üldpind 53.1 m²
Korrus/Korruseid 6/9
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:2138
Energiamärgis B
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%