Anda üürile korter, 3 tuba - Tatari 27, Tatari, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Südalinna mugavus vaikses naabruskonnas!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: panipaik, seinakapp, toad eraldi, parkett
Ümbrus: asub keskuses, naabrid ümberringi

Üürile anda suurepärase vaatega valgusküllane kolmetoaline korter Tallinna südalinnas. Korteri aknad on Tatari tänava poole ja teraselt vaadates saab akendest jälgida Eesti lipu heiskamist ja langetamist. Akendesse paistab õhtupäike. Nii saab oma kodust ka päikeseloojangut nautida. Korter on heledates toonides ja hubane.

Korteri koosseisu kuuluvad suur elutuba koos avatud köögiga, kaks magamistuba, esikus walk-in garderoob ning ruumikas wc- ja pesuruum.

Köögis on köögimööbel koos parima tehnikaga (Boschi nn perfect dry omadusega nõudepesumasin ja õhupuhasti, AEG induktsioonpliit, isepuhastuv praeahi ja mikrolaineahi, LG külmutuskapp ruumika nn no-frost sügavkülmaosaga). Soovi korral on köögis ka köögilaud ja toolid.

Elutoas on telekaalus, mugav voodiks lahtikäiv diivan, vaip. Magamistubades on ruumikad ja praktilise lahendusega seinakapid ning pimendavad rulood, lisaks voodiks avanev tugitool ja soovi korral ka suur voodi. Kõikides tubades on tüllkardinad.

Esikus on walk-in garderoob sisustatud viisil, mis tagab, et ruumi on nii mitme hooaja jalanõudele kui üleriietele. WC- ja pesuruumis on täispuidust kapp, vaip, kvaliteetsed AEG pesumasin, Oras segistid ja Ifö nn rimfree tualetipott.

Lisaks jääb üürniku kasutusse privaatne riiulitega panipaik keldrikorrusel, kuhu mahub muude asjade hulgas hõlpsalt ära ka mitu ratast ja lapsevanker.

Korter on väga hea asukohaga: vahetus läheduses on kauplused, söögikohad, spordiklubid, meelelahutusasutused, pargid, koolid, lasteaiad, mänguväljakud, ühistransport jpm. Samal ajal on see eemal peatänavate mürast, võimaldades kodus mõnusat puhkeaja veetmist.

Parkimine on võimalik lähedalasuvatel tänavatel linnaelaniku parkimissoodustusega. Siiani ei ole parkimisel ruumipuudust esinenud.

Korteri üüritasu on 700 eurot, mis tuleb tasuda iga kuu eest ette. Sellele lisanduvad kommunaalkulud. 2023. aastal tuli kõige vähem kommunaalkulude eest maksta augustis, mil esitati 128 euro suurune arve ja kõige rohkem jaanuaris, kui arve oli 274 euro suurune.
Üürilepingu sõlmimisel tuleb tasuda ka tagatisraha 700 eurot. Muid tasusid ei lisandu, sh maakleritasu või praktikas levinud lepingu sõlmimise tasu.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
700 € 9.76 €/m²
Üürida korter
Üürida korter www.kv.ee/3631539
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 71.7 m²
Korrus/Korruseid 5/6
Ehitusaasta 2004
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:106:0780
Energiamärgis D
Kulud suvel/talvel 150 € / 250 €
Kontrolli korteri omaniku andmeid
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%