Müüa korter, 2 tuba - Kaupmehe tn 12-8, Raadi-Kruusamäe, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

RAADIMÕISA PARGIMAJAD - ROHELINE KODU LINNAPIIRIL

Korteriomand, kivimaja

Lisainfo: rõdu 10.7 m², terrass, toad eraldi

TUTVUSTUS

Raadimõisa Pargimajad on üks kolmest Tartu vallas asuvatest Reterra poolt loodavast elamuarendusest rohelises Raadi piirkonnas. Pargimajade elamuarendus koosneb kolmest eriilmelisest hoonest, milles on kokku 96 korterit.

Raadimõisa Pargimajad on projekteerinud auhinnatud PIN Arhitektid ning ehituskvaliteedi tagab kogemustega Mapri Ehitus. Majad saavad olema kaasaaegse arhitektuuriga, energiasäästlikud, detailideni läbimõeldud planeeringu ja rohke loomuliku valgusega. Rajatavatele hoonetele on omistatud A-energiaklass, katusele paigaldatakse päikesepaneelid.

Raadimõisa Pargimajade arendajaks on usaldusväärne ja kogemustega Reterra Estate OÜ, kes on olnud mitmel aastal Tartu suurim elamuarendaja. Populaarsemate arenduste sekka kuuluvad Raadimõisa Kodud ja Lumina Kodud.

PLANEERINGUD

Kolmandas etapis valmib Kaupmehe 12, kus saab olema kokku 32 korterit. Korterid on planeeringult 2- kuni 4-toalised (40-83m2). Iga korteri juurde kuulub suur rõdu või terrass, esimese korruse korteritel on lisaks avarad privaataiad. Suured aknapinnad tagavad korteritele rohkelt loomulikku valgust.
Korteri siseviimistluses kasutatakse kvaliteetseid ning kaasaaegseid materjale. Ostjal on võimalus valida nelja erineva siseviimistluspaketi vahel, kus varieeruvad nii põrandamaterjalid, keraamilised plaadid, san. tehnika kui ka keraamika.

KÜTE JA VENTILATSIOON

Küttelahenduseks on gaas ning korterites on vesipõrandaküte. Ventilatsioon on majapõhine ning igas korteris on soojustagastusega sundventilatsioon. Parema energiasäästlikkuse saavutamiseks on majad varustatud päikesepaneelidega.

PANIPAIGAD JA PARKIMINE

Kõikidele korteritele on ettenähtud konkreetne panipaik esimesel korrusel, mis sisaldub korteri hinnas. Igale kliendile on ettenähtud vähemalt ühe parkimiskoha ost. Parkimiskoha maksumus on 3,000 EUR.

VALMIMINE

2024. aasta talvel valmib Raadimõisa Pargimajade kolmas maja, Kaupmehe 12.

KESKKOND

Kiirelt arenenud Tila külas on kõik eluks vajaminev olemas. Mõne minutilise jalutuskäigu kaugusel asub lasteaed, lastehoid ja kiviviske kaugusel mitmed toidupoed. Läheduses asuvad Raadi mõis ja mõisapark, ERM, Raadi roheline jalgpalliväljak ja Roosi Discgolf – väärtused nii noorematele kui vanematele põlvkondadele! Hea bussiühenduse kesklinnaga tagab lähedal asuv bussipeatus.

Furgner aitab sisustada kodu kvaliteetse disainmööbliga.
Kardinal Kardinasalongi kogenud disainerid pakuvad koduse tekstiilikujunduse terviklahendusi. Alustades mõõtmise ja kavanditega ning lõpetades paigaldusega.
Hektor Light on aastast 1994 valgustitega tegelev firma. Vilunud nõustajad oskavad soovitada isikupärased, erineva stiiliga valgusteid. Esindussalongid Tallinnas ja Tartus.
Sofaservice on Eesti pehmemööblit valmistav ettevõte, mis keskendub kliendi soovide täitmisele. Ettevõtte eesmärk on luua mööblit, mis on mugav, ilus, praktiline nong valmistatud kõrgkvaliteetsetest materjalidest.
Ardrai peamiseks tegevusalaks on köögimööbli valmistamine, samuti on meilt võimalik tellida ka erinevaid garderoobilahendusi ja vannitoamööblit.
Uneleja kingipood pakub lastele ja nende vanematele põhjamaise disainiga voodipesu, mängides seejuures piltide, kujundite ja värvidega, et muuta perekondade magamistoad harmooniliseks.
Ruuby elustiilipood pakub kõike alates sisutusest kuni gurmee toodeteni välja – kõik ühes kohas! Sukeldu unikaalsete toodete maailma, mis väljendavad sinu stiili ja elustiili täpselt nii, nagu sa soovid.

Külasta ka Pargimajade kodulehte aadressil: www.raadimoisakodu.ee/pargimajad/

Kuulutuse link
Reterra Estate OÜ
Reterra Estate OÜ
Vaata firma profiili
137 900 € 3 085 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3580527
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 44.7 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79601:001:2055
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%