Anda üürile äripind, teenindus, kaubandus, büroo, 181,2 m² - Mõisavahe tn 34b/34c, Annelinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

AVAR ÄRIPIND TARTU TERVISEKESKUSES!

Kogupind 181,2 m²

Lisainfo: eraldi sissepääs, sissepääs tänavalt, vitriinaknad, elekter, lift, parkimine tasuta
Küte ja ventilatsioon: keskküte

Tartu Tervisekeskuses on pakkuda kõigi mugavustega avar 1. korruse äripind, mis sobib hästi nii kaubanduseks kui teeninduseks.

Tartu Tervisekeskus asub Annelinna südames ja selle eesmärk on tõsta esmatasandi tervisteenuse kvaliteeti, muuta kompaktse lahenduse abil meditsiiniteenuse kasutajakogemust ning väärtustada erinevate teenuste pakkumise abil inimeste vaimset ja füüsilist heaolu.

Tervisekeskuses teenindavad patsiente 9 perearsti ning 18 pereõde. Keskuse esimeses hoones asuvad lisaks perearstidele beebide ja laste füsioteraapia koos beebide ujutamise basseini ja logopeediteenusega, BENU apteek, SYNLAB verevõtulabor, ämmaemanda iseseisev vastuvõtt, laste reumatoloog, jalaravi kabinett ja prillipood.

Tervisekesuse teises hoones ehk Tervisemajas asub COOP toidupood. Lisaks on esimesel korrusel Urr ja Nurr lemmikloomapood, Otepää Lihatööstuse Edgar esinduspood, invatarvete laenutus ja müük, lillepood ja kohvik. Teisel korrusel osutavad teiste hulgas teenuseid Loomelind lastehoid, Dentales hambaarstid ja TÜ kliinikumi Psühhiaatriakliinik.

Tartu Tervisekeskus asub logistiliselt väga heas asukohas. Annelinnas elab 27% Tartu elanikkonnast, mis tähendab, et tegemist on suurima asustustihedusega linnaosaga Tartus. Mugavalt pääseb kohale ka auto ja ühistranspordiga – siia sõidab lausa 7 erinevat Tartu bussiliini.

Vaata lisa: www.tartutervisekeskus.ee

Kuulutuse link
Reterra Estate OÜ
Reterra Estate OÜ
Vaata firma profiili
2 174 € 12 €/m²
Üürida äripind
Üürida äripind www.kv.ee/3537772
Üldpind 181.2 m²
Korrus/Korruseid 1/2
Ehitusaasta 2019
Seisukord Uus
Katastrinumber 79516:021:0003
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

Üürilepingu näidis

Üürilepingu näidis KV.EE kasutajale
Lae alla tasuta (pdf/doc)
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%