Müüa korter, 3 tuba - Rebase 17-49, Karlova, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

LÄBI MAJA PLAAN, JAHUTUS, SAUN! www.siili.ee

Korteriomand, kivimaja

Sanruum: dušš, saun, wc ja vannituba eraldi
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 3.8 m², pakettaknad, lift, panipaik
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: trepikoda lukus
Ümbrus: Emajõgi jõgi 200 m, teed heas seisukorras, linnas, ümbruses korterelamud, naabrid ümberringi

Rebase 17. Maja on valmis!

Rebase 17 korterite planeeringud on põhjalikult läbi mõeldud, pidades silmas ruumi optimaalset kasutust ning kliendimugavust. Suured maast–laeni plastikprofiil aknad muudavad eluruumid avaraks ja valgusrohkeks.

KORTER
Korter 49 on neljandal korrusel paiknev läbi maja planeeringuga kolmetoaline korter. Köök-elutoa aknad avanevad lõuna suunas, vaatega haljasalale ja magamistoa aknad jäävad põhja poole, vaatega Emajõele. Korteri elamispinna suurus on 73,3 m², millele lisandub päikseline rõdu 3,8 m² ja panipaik esimesel korrusel 3,1 m². Suures magamistoas on walk-in garderoob, väikses magamistoas on garderoobi nišš. Korteris on kaks sanruumi: väike WC ja leiliruumiga dušširuum. Koristus- ja majapidamistarvete hoiustamiseks on korteris veel eraldi panipaik. Elutuppa on paigaldatud jahutusseade seinamudel Mitsubishi Heavy SRK/SRC35ZS-W.

PÕHIKONSTRUKTSIOONID
Hoone vundament rajatakse vaivundamendina. Vahelaed on rajatud peamiselt 220 mm õõnespaneelidest, mille peale paigaldatakse isolatsiooniks mineraalvilla ja vahtpolüstüreeni plaadid paksusega kokku 50 mm ja sellele valatakse 80mm r/b pealevalu, mis eraldatakse üksteisest ruumiti isolatsiooniribadega mahupaisumiste kompenseerimiseks ja heliisolatsiooni parandamiseks. Korterite laed on valgeks värvitud betoonlaed. Korterite vahelised seinad on peamiselt 200 mm monteeritavatest raudbetoonpaneelidest. Liftišahti ja korteri vahele jäävad seinad lisa-isoleeritakse õhkvahega, mineraalvilla ja lisakipsplaatidega, et vältida õhumüra kandumist liftiruumist korterisse. Korterite siseseinad on kipskarkass-seinad. Hoone on lamekatusega, mille katteks on ette nähtud PVC-katusekate.

SISSEPÄÄSUD
Majas on neli trepikoda ja neli lifti. Trepikoja sissepääsud on varustatud kiibiga läbipääsusüsteemi ja fonosüsteemiga. Korterite võtmed on sarjastatud, mille tulemusena on mugav avada ühe ja sama võtmega trepikodade, prügimaja ja panipaiga uksi. Sissepääsud 1. korruse trepikotta ja lifti juurde on lahendatud ilma astmeteta, mis võimaldab ka liikumisvaegustega inimestel mugavalt majja ja korterisse jõuda.

SISEVIIMISTLUS
Viimistlus teostatakse vastavalt siseviimistluspaketile. Korterite laed ja seinad eluruumides viimistletakse värviga. Sanitaarruumides on moodulitest ripplaed.

KÜTE JA VENTILATSIOON
Mugava sisekliima tagab tsentraalne soojustagastusega ventilatsioon ning toad hoiab soojana tsentraalne linna keskkütte baasil põrandaküte, mida saab ruumide kaupa reguleerida. Korteri hinnas sisaldub ka jahutus.

ENERGIATÕHUSUS
Hoone projekteeritud energiamärgis on A. Maja 4. ja 5. korruse katusele paigaldatakse päikesepaneelid elektrienergia tootmiseks. Korterite aknad on energiasäästlikud 3x klaaspaketiga plastikprofiilaknad. Hoone erinevates fassaadides kasutatakse erineva päikesekaitse faktoriga klaaspakette vähendamaks ülekuumenemise ohtu ja tagamaks energiatõhusus.

PANIPAIGAD
Korteri hinnas sisaldub 1. korrusel asuv soe ja kuiv panipaik suurusega 3,1 m².

PARKIMINE
Parkimine maja ees, hoovis. Osad parkimiskohad varustatud elektriauto laadijaga. Parkimiskoht ei sisaldu korteri hinnas.

MIKS OSTA KORTER SIILI KVARTALISSE:
- Terviklikult välja arendatav uus ja kvaliteetne elukeskkond;
- Tartu esimene ja suurim erapark;
- Hea asukoht – kesklinn vaid 1,5 km kaugusel, paiknemine Karlova linnaosas;
- Piirkonnal on tugev arenguperspektiiv, kuna üldplaneeringu järgi ühendatakse tulevikus kesklinn ja Siili Kvartali piirkond Emajõe ääres kulgeva kergliiklusteega.
- Karlova sadama lähedus – võimalik soetada paat ning nautida sõite Emajõel või külastada sadamas toimuvaid vahvaid suviseid üritusi;
- Emajõe lähedus (võimalus nii suve- kui talisupluseks);
- Ostukeskuste lähedus (Sõbra Selver, Sõbra Prisma, Rebase Rimi)
- Ühe linna parima lasteaia „Helika“ lähedus – 900 m
- Piirkonna koolide lähedus – Karlova kool – 950 m, Forseliuse Kool – 1,3 km;
- Jalutuskäigu kaugusel paiknevad Karlova pärlid – Karlova Teater ja Karlova Kohv.
- 25+ aastat turul tegutsenud tugevad ja pikaajalise kogemusega ettevõtted AS Vallikraavi Kinnisvara ja Ehitusfirma Rand ja Tuulberg AS tagavad korraliku ehituskvaliteedi ja garantii.

Siili Kvartali loojateks on valdkonna tipptegijad – Arhitektuuribüroo PLUSS OÜ, AS Vallikraavi Kinnisvara ja Ehitusfirma Rand ja Tuulberg AS.

Siili Kvartalist on kujunemas Tartu atraktiivseim uus terviklik elamupiirkond. Ligikaudu 4,2 ha suurusele maa-alale on kavandatud kaheksa kaasaegset kortermaja. Kortermajad paiknevad kvartali ääres, kvartali hoovi aga täidab Tartu esimene ja suurim erapark mitmekesiste tegevustega – mänguväljaku, välijõusaali, tava- ja lamamispinkide, paviljoni, kunstliku tiigi ja purskkaevuga, mis talveperioodil muutub uisuväljakuks.

Sarnaseid kortereid on ka teistel korrustel, kui soovid rohkem infot Rebase 17 korterite kohta, võta julgelt meiega ühendust!
www.siili.ee

Kuulutuse link

Selle uusarenduse kuulutused

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Vallikraavi Kinnisvara AS
Vaata firma profiili
Võta ühendust
248 700 € 3 255 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3641381
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 76.4 m²
Korrus/Korruseid 4/6
Ehitusaasta 2024
Seisukord Uusarendus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79301:001:1107
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%