Müüa korter, 3 tuba - Kopliranna tn 27, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

SUPERPAKKUMINE! Korter kamina ja merevaatega

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, köök 9 m², avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, boiler, uus torustik, vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, elektriküte, gaasiküte, keskküte, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, naabrivalve, trepikoda lukus, turvauks
Lisainfo: parkimine tasuta, kõrged laed, kinnine hoov, TV, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik
Ümbrus: naabrid ümberringi, Läänemeri meri 100 m, ümbruses korterelamud, linnas, teed heas seisukorras

Rahuliku elurajoonis müüakse 2.korrusel asuv läbi maja planeeringuga 3-toaline hubane korter. Korter on valgusküllane, akendest avanevad avar vaade maja ümbruse rohealadele ja merele. Elamu paksud kiviseinad (50cm) tagavad väga hea heliisolatsiooni ja korteris on vaikne ning soe. Erilist hubasust ja mugavust lisab kamin, millega saab ruumi külmadel talveõhtutel veelgi soojendada. Korteris on eraldi magamistuba koos suure riidekapiga, köök-elutuba kaminaga, tuba-kabinet, esik koos mahuka seinakapiga ning WC-vanniruum. Vesi korteris soojendatakse gaasiga. Vannitoas ja köögis elektriline põrandaküte. Korter on põhjalikult renoveeritud, vahetatud on korterisisene elektrijuhtmestik ja torustik. Põrandal on 1-lipiline naturaalne eriti lai ja paks (190mm) tamme laudparkett (eritellimus). Seinad on tubades värvitud ja vannitoas plaaditud, kõrged 3-meetriliselt laed.
KÜ loaga isiklikus kasutuses ka lukustatav keldriboks suurusega 8м2, mis asub soklikorrusel.
Eluhoone on heas seisukorras ja kauni välisilmega. Majas seni tehtud renoveerimistööd: välisseinad sojendatud, renoveeritud küttesüsteem, vahetatud vee- ja kanalisatsioonitorustik, uus katus, trepikodade ja keldrikorruse aknad-uksed, elektrijuhtmestik. Maja ümbritseb suur roheline ja aedaga piiratud lukustatav hoov. Maja ümbrus kenasti korrastatud. Lukustatud trepikoda ja toimiv fonolukusüsteem.
Kopliranna korterelamu paikneb rahulikus sisekvartalis, eemal suurtest teedest ja mürast. Hoovist ligipääs merele ja Stroomi randa. Lähedal asub Kopli park. Elamu tegutseb aktiivne korteriühistu. Lukustatav hoovis on tasuta parkimine ja on olemas jalgratta parkimiskohad. Hoovis ja maja ees on piisavalt ruumi parkimiseks.
Lähedal on Stroomi rand ja metsaalune mööda mere äärt kulgeva kergliiklusteede ja laste mänguväljakutega. Piirkonnas mitmed koolid ja lasteaiad, vaba aja veetmise võimalused. Väga hea ühistranspordiühendus: lähedal on trammi- ja bussipeatused. Piirkonna suurimad kauplused: läheduses Stroomi Kaubanduskeskus, Maxima ja Sõle Selver.
Lisaks on ehitusfaasis Putukaväil - liigirikas niiduilmeline looduskeskkond, linnaosade vaheline rohekoridor ja liikumisruum, mis läbib 6 linnaosa.

Regenerate

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Svetlana
Svetlana
201 680 € 3 222 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3591136
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 62.6 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 1960
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:808:2110
Registriosa number 11168001
Energiamärgis D
Kulud suvel/talvel 80 € / 180 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%