Müüa maja, 2 magamistuba - Kärstna, Viljandi vald, Viljandimaa

UUS HIND! VANA HIND 65 000 €.

Kinnistu, elamispind 72.9 m², kogupind 183.2 m²

Köök: puupliit
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte
Lisainfo: kõrvalhoone, tööstusvool

Pole midagi mõnusamat, kui oma pisike paradiis keset kaunist loodust ühes pisikeses Eesti külas. Oled justkui tsivilisatsioonis aga samal ajal täiesti omaette. Juba Kärstnasse sisse sõites tervitavad sind korda tehtud mõisa kiviaiad. Ja siinsamas Kärstna mõisapargi servas sinu pisike paradiis asubki.

Kinnistu on reljeefse pinnamoega ja kinnistu servas asub ka tiik. Kinnistule on aastaringselt väga hea juurdepääs. Elumaja asub tänava ääres ja moodustab täiesti privaatse sisehoovi. Siin saad tunda ennast vabalt ja omaette. Vanale taluaiale kohaselt on siin kasvamas rohkelt marjapõõsaid, viljapuid ja ilutaimi. Ühe maakodu aia kohustuslikud elemendid on kindlasti ka kasvuhoone, suitsuahi ja jasmiinipõõsa varjus asuv istumisnurk.

Suvel on siin täielik paradiisiaed. Ilmselt pole paremat kohta, kuhu linnakärast ja igapäevatoimetuste eest peitu pugeda ja nautida rahu ja vaikust. Endises suitsusaunas tehtud laupäevaõhtune saun koos värskete kasevihtadega - seda tunnet ei ole võimalik edasi anda ei kirja teel, ega pildimaterjaliga. Kes teab, see teab...

ELAMU
Kinnistul asub elumaja, milles asuvad nii eluruumid, kui ka majapidamisruumid. Elamu üp on kokku 183,2 m². Eluruumide osa suurus on 72,9 m². Eluruumide ossa kuulub 3 tuba, köök, sahver, esik, kuivkäimla. Lisaks eluruumidele asuvad hoones garaaž, keldriruumid jm majapidamisruumid.

Hoone põhikonstruktsioonid on maakivi seinad, raudbetoonist vahelagi ja eterniitkatus. Ahiküte, köögis on soojamüüriga puuküttega pliit. Vett ei ole majja sisse toodud ja kanalisatsiooni ei ole ehitatud. Kinnistul kaev puudub. Tarbevett saadakse kinnistut läbivast ojast. Joogi ja söögitegemise vett käiakse toomas naabri juurest. Kaevu tegemise võimalus on olemas, kuid praegused elanikud on saanud praegusel kujul hakkama ja ei ole pidanud vajalikuks kaevu ehitada.

ASUKOHT
Kärstna asub maakonnakeskusest Vljandi ca 30 km kaugusel. Lähim kool asub Mustlas ca 12 km kaugusel. Kärstnas on olemas lasteaed, kauplus, raamatukogu, vaba aja keskus. Kärstnas asub kärstna mõis ja Vabadussõja mälestusmärk.

Kinnistu asub külas sees mõisapargi servas. Talvel on mõisapargis suusarajad, kus saab suusatada. Suviti kabelimäel vinged jaanituled.

Anna kindlasti teada, kui maale elamist otsid. See kinnistu tasub kindlasti üle vaadata!

INFO
*Kinnistu suurus 2702 m².
*Katastri tunnus 79702:002:0084
*Suletud netopind 183,2 m².
*Eluruumi pind 72,9 m².
*Põhikorrus ja keldrikorrus.
*Tubade arv 3, köök, kuivkäimla, garaaž, kelder.
*Kaev puudub
*Ahiküte, puuküttega pliit köögis.
*Elektri peakaitsme suurus on 16 A, 3 faasi.
*Kinnistu on aiaga piiratud.
*Kõrvalhooned - saun.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Mario Karro Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
49 995 € 273 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3553971
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 183.2 m²
Korruseid 1
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 2702 m²
Katastrinumber 79702:002:0084
Registriosa number 3451439
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%