Müüa korter, 2 tuba - Tiigi tn 9-25, Kesklinn, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

Korter Tartu Kesklinna!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: ümbruses korterelamud, linnas, teed heas seisukorras, naabrid ümberringi

Pakume müüa korterit renoveeritud maja 3. korrusel. Elamu asub Tartu kesklinna vaikses piirkonnas. Ideaalne pakkumine neile, kes hindavad kesklinnas elamise võlusid.

2019.aastal renoveeritud kortermaja: uus katus, maja fassaadi soojustus, 3-kordsed uued kvaliteetsed aknad kogu majas, soojustagastusega sundventilatsioon kõikides tubades (ka vannitoas), tsentraalne (külm ja soe) vesi, kogu torustik on vahetatud ja soojustatud (ka kanalisatsioonitorustik), remonditud trepikojad, maja ette rajatud parkimiskohad ja korrastatud haljastus.

KORTER

Tegemist on valgusküllase 2-toalise korteriga, mis asub kolmandal korrusel. Ruumilahenduslikult on korteris esik, läbikäidav elutuba, magamistuba, köök ning dušš koos tualettruumiga. Aknad on maja ette ja edela poole – päike paistab sisse pealelõunasel/õhtusel ajal. Vaade kõrghaljastusele, vastasmajale ja äsja ehitatud uuele Tartu Maarja kiriku kellatornile. Korter on keskmises seisukorras, uutel omanikel on võimalik kõik oma käe järgi teha.

2013.aastal on vahetatud välja keskkütte torustik ja uued radiaatorid on reguleeritavad, vannitoas on radiaator/käterätikuivati.

2003.aastal tehtud viimane korralik siseremont. Esiku, elu- ja magamistoa seinad on tapeeditud. Köögi seinad on värvitud. Kõigis tubades on laminaatparkett. Laudvoodrist lagi. Duši- ja tualettruumi seinad ja põrand on viimistletud keraamiliste plaatidega. Erilahendused: magamistoa aknaalune töölaud; kaks ust ühendavad elu- ja magamistuba.

MÖÖBEL

Korterisse jäävad ja sisalduvad müügihinnas suur elutoa sektsioonkapp, magamistoa riidekapp, köögikapid, elektripliit, külmkapp ja pesumasin.

MAJA

Trepikoja esiuksel fonolukk. Korteri juurde kuulub panipaik hoone keldrikorrusel. Korteriomanikele on maja ees parkimine tasuta (spetsiaalse parkimiskaardiga). Majas on toimiv korteriühistu. KÜ teabevahetus, näitude esitamine jm toimub korto.ee keskkonnas. Naabrid on vaiksed ja rahulikud. Üldine müratase on väga madal kuna Tiigi tn liikluskoormus on väike.

Olemas DIGI-TV ja interneti valmidus (Elisa, Telia, STV).

ASUKOHT

Korter asub Tartu kesklinna rahulikus ja rohelises piirkonnas. Kesklinnas on tagatud kogu mugavaks eluks vajalik taristu, kõik teenindusasutused on vaid lühikese jalutuskäigu kaugusel. Vahetus läheduses asuvad lasteaiad (Naerumaa Lasteaed, Tartu Lasteaed Rõõmupesa), koolid (Tartu Mart Reiniku Kool, Miina Härma Gümnaasium, Tartu Jaan Poska Gümnaasium), Tartu Ülikooli erinevad õppehooned, toidupoed (Rimi, Kaubamaja Selver, Kvartali Maksimarket) ja bussipeatused. Maaliinide bussijaam ja rongijaam asuvad mõlemad umbes 12 min jalgsikäigu kaugusel. Toitlustusasutustest soovitame Vanemuise teatri Cafe Shakespeare ja Vanemuise tn Opera Pizza’t külastada. Ligidal on Tiigi Seltsimaja, Ülikooli Raamatukogu, Toomemägi ja Vanalinn.

KOMMUNAALKULUD

Suvel on kulud umbes 115 eurot, talvel 160.

Korter on VABA ja ootab uut omanikku! Vastan meeleldi kõikidele lisaküsimustele. Korteriga tutvumiseks palun aeg kokku leppida, kuna ei asu ise Tartus!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Õnne Kurvet
Õnne Kurvet
Omanik
119 200 € 3 170 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3462811
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 37.6 m²
Korrus/Korruseid 3/4
Ehitusaasta 1962
Seisukord Renoveeritud
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79507:031:0029
Energiamärgis C
Kulud suvel/talvel 115 € / 160 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%