Müüa maatükk, elamumaa - Tõnise tn 9, Kangru Kodu, Luige, Kiili vald, Harjumaa

Suur ja avar kõrghaljastusega elamukrunt

Krunt 2404, detailplaneering tehtud

Lisainfo: kanalisatsioon, elekter
Ümbrus: äärelinnas, naabrid ümberringi, mets lähedal, ümbruses eramud, teed heas seisukorras

Müüdav eramukrunt asub Luige alevikus Kiili vallas väikeelamute piirkonnas Everaus Kinnisvara Kangru Kodu uusarenduses.

****

Kiili vald on koduks inimestele, kes väärtustavad haridust, kultuuri, ettevõtlikkust, ümbritsevat elukeskkonda ja maalähedust. Vald on tihedalt integreerunud pealinnapiirkonda, kuid säilitanud oma maalähedase ja keskkonnasõbraliku omapära.

Pealinn on mööda Viljandi maanteed kõigest 10 minutilise autosõidu kaugusel. 2026. aastal valmiv Kangru uus liiklussõlm muudab liiklemise Tallinna suunal veelgi mugavamaks. Piirkonna uued tõmbekeskused Kurna Park ja Luige Keskus rikastavad elukeskkonda ja toovad kaubad-teenused linna saginasse minemata kodule lähemale - uusarendusest kõigest mõne kilomeetri kaugusele. Lisaks avatakse käesoleval suvel IKEA külje all Vaelas piirkonna kaasaegseim ja suurim ilustuudio.

Piirkonnas on väga hea kergliiklusteede võrgustik ja mitmed spordirajatised (sh tuleval aastal Luige Keskuses avatav maailmatasemel rannahall kuue rannavolle ja -tennise mängimiseks mõeldud liivaväljaku ja padelikeskusega). Kiili valla uusim lasteaed avatakse uusarendusest kõigest 4km kaugusel. Lähim lasteaed asub aga vaid 5 minutilise autosõidu kaugusel. Piirkonna lapsed õpivad uusarendusest 8km kaugusel asuvas Kiili Gümnaasiumis või erinevates pealinna koolides.

****

Kangru Kodu on privaatne elamukvartal metsa rüpes. Uusarendus pakub kodurõõmu neile, kes hindavad metsavaikust ja looduslähedust, kuid peavad oluliseks ka linnalähedust. Suured ja avarad kõrghaljastusega krundid annavad võimaluse luua privaatne ja mugav kodu kogu perele.

Ainulaadne arendus koosneb 47. elamuühikust, millest 16 müüakse eramukruntidena. Ülejäänud arendusalale rajab arendaja ridaelamud.

Detailplaneeringujärgselt on müüdavale üksikelamu krundile lubatud ehitada üks põhihoone ja üks abihoone. Katusekalle on 10-50 kraadi. Ehitisealune pind on 260 m2. Detailplaneeringu kohaselt tuleb hoonete ja piirdeaedade projekteerimisel lähtuda tingimusest, et lõpplahendus moodustaks ühtse terviku ja sobituks ümbruskonnaga.

Juurdepääs on Tamme-Kangro tee kaudu.

Hind sisaldab tasu infrastruktuuri rajamise eest (sh liitumistasud) ja käibemaksu.

****

Everaus Kinnisvara on pikaajalise kogemusega kinnisvaraarendaja, kes rajab energiatõhusaid omanäolise arhitektuuri ja kasutajamugava planeeringuga terviklikke elu- ja ärikeskkondi hea infrastruktuuriga asukohtadesse. Pöörame arendustegevuses suurt tähelepanu arhitektuurile, kasutusmugavusele ja energiatõhususele. Ehitiste ruumilahendused on põhjalikult ja kaalutletult läbi mõeldud ning jälgime, et ehitiste välis- ja siseilmed moodustaksid ühtse modernse terviku. Oleme suunanäitajad ja trendiloojad. Auhinnatud kodud Uuesalu Kodus, Lagedi Kodus ja Keila Kodus on kodud, mille üle oleme uhked nii meie kui sealsed elanikud (pildid arendaja valminud uusarendustest galeriis).

****

Tallinna kesklinn 10 km
Kiili 7 km
Bussipeatus 500 m
Terviserajad 1 km

Lastehoid 500 m
Kiili Lasteaia Kangu Maja 2 km
Vaela Lasteaed 4 km
Kiili Gümnaasium 8 km
Rahumäe Põhikool 9 km

Toidupoed 2 km
Luige Keskus 1,5 km
Hansaplant 2 km
Kurna park (Ikea) 2 km

Rohkem infot Kangru Kodu arenduse kohta leiate kangrukodu.everaus.ee

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Everaus Kinnisvara
Everaus Kinnisvara
Vaata firma profiili
Võta ühendust
252 420 € 105 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3648975
Krundi pind 2404 m²
Katastrinumber 30501:001:0629
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%