Müüa korter, 2 tuba - Pargi tn 4, Saku, Saku vald, Harjumaa

Omanäoline ja eriline korter Saku südames

Korteriomand, puitmaja

Köök: induktsioon pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: boiler, uus torustik, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: ahjuküte, elektriküte, põrandaküte, kombineeritud küte, kamin
Side ja turvalisus: Internet
Lisainfo: mööbel, pakettaknad, parkett, parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, planeering läbi mitme korruse, mööbli võimalus
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, naabrid ühel pool, ümbruses eramud ja korterelamud, Vääna jõgi jõgi 300 m

Müüa väga omapärane, heas korras ning suurepärase asukohaga korter Saku keskuses. Tegemist ajaloolise taustaga majaga, mis on ehitatud Saku mõisa kõrvalhooneks. Korteris tehtud väga põhjalik remont 5 aastat tagasi (korteri väljaehitamine läbi kahe korruse, kõik paberid on korras ning kanded registrisse kantud, asi on 100% ametlik ja korrektselt tehtud: katusealuse ja seinte soojustamine, akende vahetus, puit talade taastamine ja uued täispuit põrandad, mis kaetud Osmo toodetega). 2 aastat tagasi paigaldatud korralik, suur ja väga hea kasutusmugavusega köök (sahtli valgustus kõigis sahtlites, suur nõudepesumasin, kõrgel asuv ahjuosa, dimmerdatav tasapinna valgustus, 10 sahtlit) ja paigaldatud uus trepp (dimmerdatava astme valgustusega).

Esimesel korrusel on esik koos esikukapiga, elutuba/köök, vannituba (duššinurgaga), teisel korrusel avatud magamistuba, suur sisseastutav garderoob ja magamistuba (kus laes 3 linnuga dimmerdatav lamp ja putukakujuline suitsuandur, seinas liblikakujuline lamp). Ametlikult on tegemist 2 toalise korteri, aga ülemisel korrusel on lisatud kergsein, et tekitada eraldi tuba.

Põhikütteks on alumisel korrusel olev kamin ja lisaks on vannitoas elektri põrandaküte programeeritava kontrolleriga, elutoas infrapuna radiaator (juhitav telefoniga), ülemises magamistoas on infrapuna põrandaküte (kontrolleriga) ja avatud magamistoas infrapuna radiaator kaldlae küljes (juhitav kontrolleriga). Korter on väga soe ja valgusküllane. Korteril 10 akent (neist kaks on ümmargused)!

Korteri juurde kuulub esimesel korrusel asuv panipaik umbes 3,5m2, milles on elekter (sügavkülmik) ja riiulid, lisaks õue peal asuv kuur 6m2, kus saab hoida puid või jalgrattaid. Parkimine on maja ees.

Majas on 6 korterit. Naabrid sõbralikud ja rahulikud. Alumise korteri omanik elab korteris paari kuud tagant paar päeva, külgedel pole kedagi ehk põhimõtteliselt pole ühtegi naabriga piirnevat seina.

Majal on mõnus hoov, mis piiratud hekiga. Hoovis on liivakast koos istumisosaga ja kiik puu otsas. Mõnus koht, kus nautida õhtuid ja teha pikniku.

Väga põhjalikult ja hästi läbimõeldud korter, kus iga nurk on võimalikult hästi ärakasutatud.
Võimalik osta koos mööbliga. See aasta uuendatakse majaesisest parkimisplats (asfalt asendatakse tänavakividega). Järgmised plaanid on maja fassaadi soojustamine ja uuendamine. Maja katus on korralik ja vahetatud umbes 10 aastat tagasi.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Karl Aas
Karl Aas
Omanik
115 000 € 2 328 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3629829
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 49.4 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 1958
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 71801:005:0285
Registriosa number 8794402
Energiamärgis Puudub
Kulud suvel/talvel 130 € / 240 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%