Müüa maja, 4 magamistuba - Järve tn 3, Räpina linn, Räpina vald, Põlvamaa

Maja Räpina Paisjärve ääres

Kinnistu, kivimaja, elamispind 131.9 m², kogupind 248.2 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: wc ja vannituba eraldi, saun, boiler, dušš, vann, pesumasin, tsentraalne vesi, kanalisatsioon
Küte ja ventilatsioon: Õhk-vesisoojuspump, kamin
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, videovalve
Lisainfo: terrass, TV, keldrikorrus, seinakapp, kõrvalhoone, parkimine tasuta, garaaž, parkett, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, tööstusvool, garderoob, elekter, telliskivisein
Ümbrus: Räpina Paisjärv järv 3 m, naabrid ümberringi, teed heas seisukorras, asub keskuses, ümbruses eramud, rannajoone pikkus 30 m

Müüa täielikult renoveeritud eramu rahuliku piirkonna tupiktänavas, Räpina paisjärve kaldal. Maja elutoast, köögist, magamistoast, terrassilt ja saunast avaneb vaade paisjärvele.

Majas on kokku neli magamistuba, ruumikas elutuba ja avatud köök, kuhu mahub toimetama terve pere. Köögimööbel on valmistatud eritellimusel, mööblisse on integreeritud kvaliteetsed köögiseadmed – nõudepesumasin, induktsioonpliidiplaat ja ahi ning mikrolaineahi. Tõelist mugavust pakub kaheosaline suur külmik (side-by-side) jääkuubikumasina ja külma joogivee väljastusega. Majal on betoonpõrandaga täiskelder, kus on ruumi nii talvevarude hoidmiseks kui ka hobiruumi või koduse jõusaali sisustamiseks.

Krundil on ka täielikult renoveeritud puukerisega saunamaja (ca 50 m²), mille suur terrass avaneb maalilise vaatega järvele. Saunas on kaminaga puhkeruum, WC ja põrandaküte. Privaatselt ujumas käimiseks ja paadi hoidmiseks on paisjärve kaldale paigaldatud purre. Lisaks sellele paikneb krundil ka garaaz (ca 30 m²) ja kaks kuuri. Vajaduse korral on võimalik ühest kuurist kerge vaevaga ehitada veel üks garaažiboks. Maja ette on paigaldatud kiviparkett, kus on lahedalt ruumi kahele autole. Krundil on ka heas korras suitsuahi.

Kinnistule on rajatud iluaed ning aias kasvavad viljapuud ja marjapõõsad. Kompaktses tarbeaias on kasvuhoone ning peenrakastid. Lisaks on krundile paigaldatud robotniiduk.

Küttesüsteemiks õhk-vesi soojuspump ja lisaks on õdususe loomiseks elutoas kamin. Majas on põrandaküte ja täiesti uus elektrisüsteem. Võimsus on 3x25 A. Majale on paigaldatud ka veepehmendussüsteem Aquaphor Model A800.

Köögi, elutoa ja ühe magamistoa akende klaasidele (päikesepoolsed) on paigaldatud UV kiirgust hülgav 3M Prestige nanokile. Nanotehnoloogia hoiab päikesekuumuse eemal akna tooni pea muutmata ja seda vastavalt vajadusele – kile tõhusus tõuseb, kui päike paistab kõrgema nurga alt. See tagab optimaalse energiakulu nii suvel kui talvel.

Köögimööbel koos tehnikaga ja garderoobide sisustus jäävad uutele omanikele, ülejäänud mööbel ning tehnika vastavalt kokkuleppele.

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Omanik
266 000 € 1 072 €/m²
Müüa maja
Müüa maja www.kv.ee/3638799
Tube 5
Magamistube 4
Üldpind 248.2 m²
Korruseid 1
Ehitusaasta 1984
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 1619 m²
Katastrinumber 70501:002:0016
Registriosa number 2056538
Energiamärgis Puudub
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%