Müüa maatükk, elamumaa - Liiva tee 4, Järveküla, Rae vald, Harjumaa

Müüa eramumaa Järvekülas looduskaunis piirkonnas

Krunt 1622, detailplaneering tehtud

Lisainfo: elekter, kanalisatsioon
Ümbrus: mets lähedal, ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras, Ülemiste järv järv 1,000 m, naabrid kõrval, kaugus Tallinnast 3.0 km

Müüa kehtestatud detailplaneeringuga elamumaa Järvekülas, Harjumaal. Otse omanikult!

Kunagises külasüdames on maitsekalt ühendatud maa- ja looduslähedus, ajalugu ja tänapäev. Naabruses on nii ajaloolised talud, kust saab lauale värske tomati ja kurgi, kui ka kaasaegsed eramud ja ridaelamud. Jalutuskäigu kaugusele jääb Laasi küün, kus suveõhtul kontserti nautida, lähenduses on Ülemiste järv ja järveäärsed metsa- ning terviserajad.

Krundi suurus on 1622 m², liitumispunktid elektri-,vee- ja kanalisatsiooniga krundi piiril, olemas värsked liitumispakkumised Elektrilevilt (3x20A) ja Elvesolt. Detailplaneeringu kohaselt on lubatud krundile ehitada üks üksikelamu ja kaks abihoonet. Elamul võib olla kuni 2 korrust, lubatud maksimaalne ehitisalane pindala 240 m², suurim lubatud kõrgus maapinnast 8 m. Abihoonete suurim lubatud ehitusalune pind on 80 m² , maksimaalne korruselisus 1 ja suurim kõrgus 5 m.

Krundi teepoolses osas on elektri õhuliin, mis on võimalik viia maa alla, et vähendada kitsenduse mõjuala, samas säilib teekaitsevöönd 10 m sõiduraja välimisest servast.

Elamumaa asub Vana-Järveküla tee, Liiva tee ja Kanarbiku tee ristmiku lähedal, Liiva tee ääres. Kaugus Vana-Tartu maanteest ca 1,2 km, Järveküla koolist ca 1,5 km ja uuest ehitatavast Järveküla Rimist ca 2 km. Umbes sama kaugele jääb Peetri alevik koos sealse arenenud taristuga, sh Coop, Selver, spordikeskused, iluteenused, hambaravi- ja perearstikeskus, autoesindused ja remondikohad. Ülemiste keskus on 6-7 minutilise autosõidu, kesklinn 15 minuti kaugusel.

Kiirelt arenevas Järvekülas väärtustatakse rohelist keskkonda, samas linna lähedust ning kohalik omavalitsus hoolib ja toetab noorte perede elama asumist valda. Lähikonnas on mitu uut kooli, lasteaiad, mänguväljakud, kergliiklusteed ja hulk võimalusi vaba aja veetmiseks.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Raimo Kummer
Raimo Kummer
Omanik
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Raimo Kummer
Raimo Kummer
Omanik
190 000 € 117 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3638732
Krundi pind 1622 m²
Katastrinumber 65301:001:5745
Registriosa number 10003702
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%