Müüa korter, 2 tuba - Paldiski mnt 82b, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

KAUNIS KORTER SUURE RÕDUGA! KÕIK HINNAS

Korteriomand

Sanruum: uus torustik, dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte, põrandaküte
Lisainfo: rõdu 12.5 m², parkimine tasuta, toad eraldi, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, rõdu kinnine, seinakapp, uus elektrijuhtmestik, kõrged laed, eraldi sissepääs, kinnine hoov, TV, terrass
Köök: avatud köök, külmik, köögimööbel
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus, naabrivalve
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, Stroomi rand meri , ümbruses korterelamud

Müüa hubase ja funktsionaalse planeeringuga 2-toaline korter Paldiski mnt 82b majas . Kortermaja on ehitatud 2020 aastal. Korter asub 6-korruselise maja kõrgel teisel korrusel.

Korteri koosneb korisorist kus on olemas garderoobikapp , elutoast avatud köögiga ning pääsuga suurele rõdule (12,m2). Eraldi magamistuba suure seinakappiga mis mahutab palju vajalikku. Vannituba on avar, mida sisustab mugav dušš ning olemas vesipõrandaküte toimub läbi tsentraalse küttesüsteemi. Kogu korteris on vesipõrandaküte, puuduvad radiaatorid. Korter on hästi hoitud ja suurepärases seisukorras.
Korteri seinad on värvitud ja vannituba on plaaditud. Toa põrandat katab naturaalne laialipiline parkett ja koridoris moodsates toonides keraamiline plaat. EI VAJA LISAINVESTEERINGUID

Kööki sisustab eritellimusel köögimööbel koos vajaliku integreeritud tehnikaga, mis kuulub hinna sisse (induktsioonpliit, ahi, nõudepesumasin, kubu, külmkapp ). Korteris olemas soojustagastusega sundventilatsioonisüsteem.
Korter müüakse kogu sisustusega ja kindla parkimiskohaga maja territooriumil.

MAJA
2020 aastal valminud maja on mugava asukohaga ja läheduses olemas kõik eluks vajalik. Majas on olemas lift, mis teeb elu mugavaks kolimisel ja muude suuremate asjade transportimisel. Koridorid on stiilsed, puhtad ja tänapäevased. Majas olemas eraldi jalgrattaruum. Naabrid meeldivad ja viisakad. Maja suletud territooriumil olemsas laste mänguväljak.

KÕRVALKULUD
Madalad kõrvalkulud, suvel ca. 90 eur ja talvel ca. 130 eur.

ÜMBRUS
Maja asub logistiliselt väga mugavas asukohas. Vahetus läheduses on olemas kõik eluks vajalik: erinevad õppeasutused , mänguväljakud ning mitmed toidukauplused. roheline metsasala; kuulus Stroomi rand; terviserajad; promenaad, mis viib Rocca Al Maresse peaaegu Vabaõhumuuseumini, võimaldab teil värsket mereõhku nautides sportida ja jalutada; vaid kümne minuti kaugusel asub kesklinn kus suurepärane infrastruktuur. Maja lähedal on ka ühistrantspordipeatus, mis tagab kiire ühenduse Tallinna kesklinna ja teiste linnaosadega.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Eco Advice OÜ
Eco Advice OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
209 900 € 4 563 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3643760
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 46 m²
Korrus/Korruseid 2/6
Ehitusaasta 2020
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:101:4073
Energiamärgis D
Kulud suvel/talvel 100 € / 130 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%