Müüa korter, 3 tuba - Tuulemaa tn 21, Pelguranna, Põhja-Tallinn, Tallinn, Harjumaa

HEA ASUKOHT JA PLANEERING, AKNAD MÕLEMALE POOLE

Korteriomand

Köök: gaasipliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, turvauks, trepikoda lukus
Lisainfo: panipaik, parkimine tasuta, pakettaknad, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, TV, eraldi sissepääs
Ümbrus: teed heas seisukorras, Stroomi meri

Müüa hubane ja suurepärase asukohaga 4-toaline perekorter Pelgurannas, ühes Põhja-Tallinna hinnatuimas piirkonnas, Stroomi ranna vahetus läheduses.

KORTER
Korter paikneb 5-korruselise kortermaja 2 korrusel. Korteris asuvad esik, elutuba, magamistuba, lastetuba, suur köök, garderoob, vannituba ja wc. Korter on läbi maja
planeeringuga, mis teeb elamise mugavaks. Korterisse sisenedes jõuate esikualasse. Seal asub ka eraldi wc. Esikust edasi liikudes vasakule käele jääb avar elutuba ja hubane magamistuba. Elutuba pakub piisavalt ruumi külalistega kohtumiseks ja lõõgastumiseks. Magamistoas on mugav lai voodi ning suur sisseehitatud riidekapp riiete ja isiklike asjade hoidmiseks. Esikust edasi liikudes jõuate vannituppa ja kööki. Suur köök loob suurepärase ruumitunde ning pakub ideaalset kohta pereliikmete ja sõpradega aja veetmiseks ja varustatud kõigi vajalike seadmetega, et valmistada maitsvaid eineid. Köögis on köögimööbel koos tehnikaga (suur nõudepesumasin, külmkapp, elektripliit, ahi, õhupuhasti), mis muudab igapäevase toiduvalmistamise lihtsaks ja nauditavaks. Kusjuures, vajadusel saaks siin vabalt veel ühe toa juurde teha, selleks ideaalne koht on praeguse köögi kõrval. Korteri keskosas asub garderoobituba ning vasakul käel asub lastetuba. Mahukas garderoobituba tagab piisavalt hoiuruumi teie riietele ja isiklikele esemetele. Lastetoas on voodi, riidekapp, kirjutuslaud. Siseviimistluses on kasutatud heledaid toone. Osad seinad on värvitud ning osa tapeeditud. Kõikides tubades paigaldatud uued radiaatorid regulaatoriga, põrandaid katab laminaatparkett. See korter on tõeline kodu oma kauni sisekujunduse ja hea planeeringuga. Siin tunnete end alati mugavalt ja hubaselt.

Korteri akendest avanevad avarad ja privaatsed vaated. Aknad asetsevad mõlemale poole, tänava ja hoovi poole, tänu millele ei ole kuulda tänavamüra. Korterisse paistab nii hommiku kui ka päeva ja õhtu päike. Korteri juurde kuulub korralik keldriboks keldrikorrusel.

Korter on hubane, sobib ideaalselt lastega perele. Korteris on kõik mugavaks elamiseks olemas.

MAJA
Majas tegutseb korralik korteriühistu ja hoone väga heas seisukorras. Maja on fassaad on renoveeritud ja soojustatud, paigaldatud uus katus, vahetatud püstakud, küttesüsteem ja torud. Trepikojad on remonditud, vahetatud uksed ja aknad. Keldrikorrusel asub keldriboks. Majas elavad vaiksed naabrid ning ümbrus on väga rahulik. Maja ümbrus on hästi hooldatud ja roheline. Mugav keskkond elamiseks lastega peredele.

PARKIMINE
Maja ees ja kõrval on parkimine tasuta.

KOMMUNAALKULUD
Mõistlikud kommunaalkulud: suvel umbes 140 eurot, talvel umbes 260 eurot. Kohapeal või e-posti teel on võimalik tutvuda ka kommunaalarvetega

ASUKOHT
Maja asub väga heas asukohas mereäärses elamukvartalis Stroomi ranna läheduses. Stroomi rand on Põhja-Tallinnas asuv peresõbralik liivane supelrand. Rannast leiad ka pallimänguväljakud, vabaõhu jõusaali, 2 välikohvikut ja jäätisehaagise. Stroomi park on armastatud grilli- ja piknikukoht. Lisaks rannahoonele ja mänguväljakutele on siin ka valgustatud jalgrattateed, spordiväljakud, mitmed söögi- ja joogikohad. Läheduses on poed (Rimi, Grossi, Stroomi keskus, Maxima XX, Selver), kohvikud, kool, lasteaed, vaba aja veetmise võimalused jne. Jalutuskäigu kaugusel on Stroomi Kaubanduskeskus, Kopli kalmistupark ja merevaatega restoran Dostojevski. Infrastruktuur on hästi arenenud, kõik vajalik on kodu lähedal. Ühistranspordi ühendus kesklinna ja teiste linnaosadega on suurepärane ning ühistranspordi peatused asuvad kõigest 5 minutilise jalutuskäigu kaugusel.

Korter neile, kes otsivad tasakaalu linnaelu mugavuse ja maja hubase vaikse õhustiku vahel.

Kui tunned, et see kaunis perekorter võiks olla Sinu uus kodu, siis võta minuga ühendust ja läheme koos vaatama!

Anna Loren
Kinnisvaraspetsialist

Kui plaanid kinnisvara müüa, osta või üürile anda, siis võta minuga ühendust!
Samuti aitan pangalaenu taotlemisel ja kinnisvara hindamisel.
Korrektsed lepingud ja professionaalsed tehingud.
Tasuta nõustamine kõikides kinnisvaraküsimustes.

Rohkem info
https://www.facebook.com/Anna.Loren.kinnisvara
https://instagram.com/annaloren.kinnisvara

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Loren Kinnisvara OÜ
Loren Kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
184 000 € 2 581 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3617295
Tube 3
Magamistube 3
Üldpind 71.3 m²
Korrus/Korruseid 2/5
Ehitusaasta 1967
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78408:805:1180
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%