Müüa korter, 3 tuba - Kõnnu tn 1, Raudalu, Nõmme, Tallinn, Harjumaa

Oma aiaga (170m²), parkimiskohad, madalad kulud

Kaasomand, kivimaja

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, uus torustik, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: gaasiküte
Lisainfo: rõdu 2 m², parkimine tasuta, kinnine hoov, TV, terrass, mööbli võimalus, pakettaknad, parkett, panipaik, seinakapp, uus elektrijuhtmestik
Side ja turvalisus: Internet, telefon, turvauks, trepikoda lukus
Ümbrus: äärelinnas, teed heas seisukorras, Raku Järv järv 550 m, ümbruses eramud ja korterelamud

Müüa heas asukohas, madalate kulude ja isikliku suure krundiosaga korter.

Äärmiselt madalate kuludega (25-150 eurot/kuu) heas seisukorras korter asub nelja korteriga majas, kus igale korterile on eraldaud oma krundiosa - sellel korteril on isikliku krundiosa suurus ca 170 ruutmeetrit, millel on lisaks krundil asetsevale kuurile ka hoonesisene panipaik. Krundiserval kuulub korterile kaks asfalteeritud parkimiskohta.

Kokkuvõtvalt saab tänu krundiosa pakutavale lisandväärtusele seda kinnistut võrrelda ka ridaelamuboksiga, olles samas isegi keskmisest korterist madalamate ülalpidamiskuludega.

KORTER
Korteri keskseks osaks on avatud köögiga elutuba. Elutoa õhkkonda iseloomustab valgusküllasus tänu suurtele, maja kahele küljele avanevatele akendele ja rõdule viivale uksele. Rõdu on kaetud puidust mosaiiklauaga, tänu kahest küljest varjavale seinale on siin mõnus tuulevaikne olemine.

Täielikult integreeritud kvaliteetne köögimööbel sisaldab keraamilist pliiti, ahju, nõudepesumasinat, sügavkülmaga külmkappi ja õhupuhastit.

Elutoa akendel volditavad rulookardinad. Kõikide tubade ja esiku põrandaid katab naturaalne puitparkett.

Magamistoad asetsevad kahel pool esikut - ühe magamistoa aknad avanevad maja parklapoolsele küljele, teise aknad aiapoolsele küljele. Ühes magamistoas on ka täiskõrguses integreeritud seinakapp. Magamistubade akendel pimendavad rulookardinad.

Dušinurgaga WC-Vannituba katab pehmetooniline reljeefne plaat, olemas pesumasin, kvaliteetne santehnika, sundventilatsioon.

Korterist väljas asub praktikas korteri ainukasutusse kuuluv kõrge nurgaaknaga trepikoda - lisandväärtust lisab võimalus väliriideid ja jalanõusid siin hoida. Trepi all asub lukustatud panipaik.

AED
Korterile kuulub isiklik aia ja hekiga piiratud krundiosa suurusega ca 170m². Mõnusat äraolemist grillihooajaks pakub siin terrassi ja katusega varjualune. Krundi nurgas paikneva varjualuse kahte välimist külge varjavad tuule eest kõrge elupuuhekk ja varjualuse nurgasein - tänu sellele on siin mugav olla ka kevad- ja sügiskuudel. Lastele on krundil liivakast ja kaks kiike, lisaks eelmainitud suur kuur.

Krundiserval, hekiga eraldatud asfalteeritud parkimisalal on korteril kaks isiklikku parkimiskohta. Parkimiskohtade paiknemine võimaldab siia soodsalt paigaldada ka elektriauto laadija(d). Parkimisala on samuti aiaga piiratud, ligipääs puldiga avatavast väravast.

HOONE JA KULUD
Kvaliteetne hoone ja gaasikütte baasil põrandaküte tagab madalad kulud - gaasikulu keskmiselt kuni 140 € talvekuudel, ca 10-15 € suvekuudel. Elekter sõltuvalt tarbimisest 30-50 € kuu. Muud kommunaalkulud vaid prügivedu - 11 eurot kuus.

Hoone fassaad renoveeritakse täielikult maikuus, kusjuures see kulu on juba tasutud, ilma laenuta, nii et uus korteriomanik saab siit jällegi täiendava väärtuse.

Korteri juriidiline vorm on notariaalse kasutuskorraga kaasomand, kus kasutuskorraga on kinnitatud nii korteri juurde kuuluvad osad hoones kui ka korteri juurde kuuluv osa krundist. Sarnane lahendus leiab kasutust ka paljudes ridaelamutes ja paarismajades.

ASUKOHT
Asukoht Raudalu metsast ümbritsetud väikses elamupiirkonnas on kindlasti üks selle korteri tugevusi - Lähiümbruses on mitmeid matkaradu, disc golfi park ja Männiku karjäär. Kergliiklusteede võrk viib nii Tallinnasse kui ka teistesse Tallinna lähiümbruse asumitesse.

Samas on kõigest 350m kaugusel Coop ja Magaziin supermarketid - siin on ka Bolt Drive parkimisvõimalus. 150m kaugusel bussipeatus, tagamaks ligipääsu ühistranspordiga muuhulgas nii Kesklinna, Nõmmele, kui ka Balti Jaama.

Tegu on kahtlemata unikaalseid väärtusi pakkuva kinnisvaraga, mida lihtsalt peab oma silmaga nägema. Helistage ja lähme vaatama!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Saarinen Kinnisvara OÜ
Saarinen Kinnisvara OÜ
EST ENG
Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Saarinen Kinnisvara OÜ
Saarinen Kinnisvara OÜ
209 000 € 2 824 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3638659
Tube 3
Magamistube 2
Üldpind 74 m²
Korrus/Korruseid 2/2
Ehitusaasta 2009
Seisukord Heas korras
Omandivorm Kaasomand
Katastrinumber 78404:404:0011
Kulud suvel/talvel 25 € / 140 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%