Müüa korter, 8 tuba - Sõpruse pst 222, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

MÜÜDUD!

Korteriomand

Lisainfo: katusekorter, toad eraldi, lift

Müüa eksklusiivne 8-toaline korter läbi kahe korruse! Korteris on olemas saun.

Soovi korral saab korterit jagada kaheks. Igale korterile jääb oma vannituba ja köök. Hea võimalus soetada endale kodu ja investeerimisobjekt. Ühes korteris elada ise, teist anda üürile.

Avar korter asub maja kõige viimasel 16 korrusel. Esimesele tasemele jääb valgusküllane suur köök, kust avanevad võrratud vaated linnale, suur elutuba, viis magamistuba ja luksuslik vannituba kahe kraanikausi, duši ja bideega.

Elutuba köidab suurte akende ja vaadetega Tallinna rohelusele. Pimedal ajal loob hubase atmosfääri puudega köetav kamin. Soovi korral saab ühe toa kujundada uhkeks söögitoaks.

Katusekorrusele viib efektne keerdtrepp. Üleval ootab teid vann ja moodne saun vaatega linnale. Saunast saab otse astuda suurele katuseterrassile, kust avaneb hingematvalt ilus, mitmes suunas vaade Mustamäele.

Lisaks on ülemisel korrusel kaks tuba, mis sobivad lastetubadeks, magamistubadeks või kabinetiks, jooga- või mediteerimistoaks.

MAJA

Maja on ehitatud aastal 1993. Kokku on 16-korruselises hoones 60 korterit ja kaks lifti. Trepikoda on puhas ja korralik. Sisenedes trepikotta tervitab teid sõbralik portjee.

KÜ plaanib lähiajal põhjalikke renoveerimistöid Kredexi toetusel. Majal laene pole.

Tegemist on väga vaikse majaga, kus elavad intelligentsed ja korralikud inimesed. Lisaks on majas paksud seinad ning kedagi pole kuulda. Tänu kõrgele korrusele ei kostu korterisse ka liiklusmüra.

KOMMUNAALKULUD

Kommunaalkulud on arvestades korteri suurust igati mõistlikud. Lisaks paraneb hoone energiatõhusus pärast planeeritud renoveerimistöid. Hetkel kogutakse remondifondi raha 1 euro ruutmeetri eest.

Jaanuarikuu arve koos remondifondi, elektri ja veega oli 1 111 eurot. Suvel ligi 500 eurot. Aastaringselt keskmiselt on kommunaalkulu koos elektri ja veega 720 eurot.

ASUKOHT

Sõpruse pst 222 on logistilises suurepärases kohas. Maja lähedale jääb Magistrali ja Mustamäe ostukeskus, Konsum, Maxima, Hesburger, Circle K tankla. See on ideaalne koht lastega perele, kuna lähedal asuvad mitmed lasteaiad ja koolid. Vaba aega värskes õhus saab veeta Männi, Sütiste tee parkmetsas või Nõmmel jalutades. Hea ühistranspordiühendus kesklinna ja teiste linnaosadega.

PARKIMINE

Parkida saab majale kuuluvas parklas vabalt valitud kohale. Parklas on tõkkepuu, mis välistab võõraste autode parkimist. Maja elanikele kohti jagub.

Korter sobib linnainimesele, kes hindab mugavust, vaateid ja ruumide avarust. Samas see sobib ka kontoriks või korteriks, mis on mõeldud ettevõtte töötajate majutuseks.

Helista mulle ja läheme seda omapärast korterit vaatama. Isegi väga head fotod ei anna edasi selle kodu atmosfääri, vaateid ja erilisi lahendusi!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Võta ühendust
290 000 € 1 095 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3553818
Tube 8
Magamistube 7
Üldpind 264.9 m²
Korrus/Korruseid 16/16
Ehitusaasta 1993
Seisukord Keskmine
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis -
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%