Müüa korter, 2 tuba - Staadioni tn 4-56, Kesklinn, Tallinn, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Heas korras hea asukohaga korter

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Lisainfo: rõdu 9.2 m², mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, lift, parkimine tasuta, panipaik, seinakapp, kinnine hoov, toad eraldi
Side ja turvalisus: Internet, trepikoda lukus, videovalve

Müüa 2-toaline väga hea asukohaga korter kesklinnas. Eluruumi pind 44,10 m², korteri juurde kuulub avar rõdu pindalaga 9,20 m².

Tegu on väga heas seisukorras mugava kesklinna koduga, kuhu saab soovi korral kohe elama asuda. Piltidel olev mööbel sisustus ja tehnika (kööbimööbel ja köögitehnika, elutoamööbel, voodi magamistoas, pesumasinad jne) - tuleb kõik korteriga kaasa. Lepi kokku aeg ja tule korterit vaatama.

Asukoht:

Korter asub Staadioni tänaval. Poodidest on nii Solarise keskus kui Stockmann alla 10-minutilise alutuskäigu kaugusel. Kohe maja kõrval on sel aastal valminud uus Tallinna Kergejõustikuhall. Samas asuvad Kalevi staadion, Kalevi spordihall ning Ida-Tallinna Keskhaigla. Peagi renoveeritav keskturg on 5-minutilise jalutuskäigu kaugusel. Kohe maja lähedal on mitmed bussipeatused. Bussijaam ei ole kaugel ning lennujaama jõuab taksoga alla 10 minuti.

Korter:

Korteris on 2 tuba. Magamistuba ja elutuba. Elutuba on ühendatud köögiga. Korteril on kena ligi 10m2 rõdu, kuhu pääseb nii elutoast kui magamistoast. Sumedatel suve ja sügisõhtutel jääb rõdu kenasti lehtpuude varju ning pakub privaatsust. Korteris on soojustagastusega ventilatsioonisüsteem, mis tagab aastaringselt meeldiva sisekliima mõistlike kuludega.

Parkimine:

Korteri juurde kuulub nullkorruse katusealune hea asukohaga kindel parkimiskoht, mis on tõkkepuu taga. Maja juures on ka mõned külaliste parkimiskohad, samuti on külalistel tavaliselt võimalik parkida maja ette või siis maja kõrval asuva Kalevi staadioni parkimisalale (Kesklinna parkimisala).

Panipaigad:

Korteri juurde kuulub ka panipaik koos korraliku panipaigariiulitega. Korteris on kaks suuremat kappi korraliku garderoobisisuga ning eraldi väike kapp majapidamistarvete jaoks. Voodi all on suured sahtlid voodipesu jaoks.

Sisustus ja tehnika

Magamistoas on panipaikadega voodi ning lükandustega avar kapp korraliku garderoobisisuga. Elutoas diivan ning raamaturiiulid. Köögis kõik vajaminev: elektripliit, ahi, külmkapp sügavkülmaga. Vannitoas on pesumasin.

Maja

Maja on tervikuna väga heas seisukorras ning toimiva ühistuga. Trepikojad ja maja ümber on hästi hoitud ja hooldatud. Majas on videovalve.

Müüja on korteri omanik.

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link
224 000 € 5 079 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3610798
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 44.1 m²
Korrus/Korruseid 3/7
Ehitusaasta 2015
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78401:116:0071
Registriosa number 2631750
Energiamärgis B
Kulud suvel/talvel 90 € / 125 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%