Müüa ridaelamuboks, 3 magamistuba - Hüübi tn 14, Kristiine, Tallinn, Harjumaa

EKSKLUSIIVSE ASUKOHAGA MAJA!

Kinnistu, kivimaja, elamispind 251.5 m², kogupind 251.5 m²

Köök: elektripliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, wc ja vannituba eraldi, saun, dušš, tsentraalne vesi, kanalisatsioon, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, õhksoojuspump, gaasiküte, kamin
Lisainfo: rõdu 30 m², garderoob, mööbli võimalus, mööbel, pakettaknad, parkett, garaaž, seinakapp, ühistransport, panipaik, TV, terrass, elekter, parkimine tasuta, telliskivisein, sileplekk-katus
Side ja turvalisus: Internet, naabrivalve
Ümbrus: teed heas seisukorras, naabrid ümberringi, linnas, ümbruses eramud ja korterelamud

MAJA / RIDAELAMU SEKTSIOON
Müüa Kristiine linnaosas, väiksel Hüübi tupiktänaval ridaelamuboks.
Kui oled perega unistanud oma hubasest kodust, siis see maja on just SULLE. Tegemist on ideaalse koduga, kelle jaokS olulised märksõnad on : turvaline elukeskkond, loodus ja vaikus ja mis ideaalselt sobib perekonnale, kes harrastab aktiivset eluviisi.
Kui astuda uksest sisse, avastad mõnusa pelgupaiga, mis ulatub läbi kolme korruse ning mille üldpind on 251,5 m². Siin saad rahus nautida privaatsust. Ridaelamuboks on funktsionaalselt hea/ kaasaegse ruumiplaneeringuga

I KORRUS
Esimesel korrusel on avar esik-koridor, kaminasaal kus puuküttega kaminaga saad lõõgastuda ning muusikat kuulata. Samal korrusel on saun esiruumiga, pesemisruum, tehniline ruum kus on olemas suured garderoobkapid. Eraldi tualett.
Edasi minnes on ka pääse garaaži (mis mahutab kaks autot), Seal läheb trepp teise korruse eluruumidesse.

II KORRUS
Teise korrusel jõuame avarasse trepphalli-elutuppa, kus paikneb ilus kamin, mis pimedatel talveõhtutel hubasust loob. Just elutoas on päevasel ajal kõige rohkem valgust. Elutoas on sissepääs suurte rõdule kus saab samuti puhata ja päevitada päikeseajal,
Läbi elutoa jõuad kööki-söögituppa, kus saad päeva esimest kohvi nautida koos hommikupäikesega, või saab ka minna väiksele rõdule. Köögis on olemas kogu köögimööbel koos vajaliku tehnikaga.

III KORRUS
Sellel korrusel on suur avar ning valgusküllane magamistuba ja kabinet (võib kasutada kodukontoriks) , vannituba dušikabiin koos wc-ga ja suured garderoobikapid

JA PÖÖNINGUKORRUS
sinna viib meid edasi valgustatud ja turvaline trepp. Siit leiab avara ning valgusküllase magamistoa/puhkeruumi. Magamistoast on pääs otse avarasse vannituppa suurte akendega.

KÜTE
Majas on paigaldatud uus gaasikatel.
Elutoas on soojust andev kaminahi, mis pakub ühelt poolt pimedatel talveõhtutel silmailu ning lisaks muudab selle ideaalseks uueks koduks neile inimestele, kes kardavad talvel ees ootavaid kõrgeid küttearveid. Kaminast tulev soojus kandub ka ülemisele korrusele ning aasta kõige külmematel kuudel aitab arveid väga mõistlikes suurustes hoida.

Majas on teostatud järgmised ehitus- ja renoveerimistööd: vahetatud katusekate, paigaldatud sundventilatsioon, värskendatud ruumide siseviimistlus. 2022.a uuendatud 3.korruse siseviimistlus

PARKIMINE
Maja ees on väline parkimiskoht ja vajadusel saab autod panna garaaži. Garaaži uks töötab puldiga. Krundil sissesõiduteel ja tänavatel (tasuta parkimistsoon)

KINNISTU
heakorrastatud, majaesine parkimisala on kaetud tänavakiviga

ASUKOHT
Maja asub rahulikus, turvalises ja hea infrastruktuuriga linnaosas. Võimalus elada linnalähedases mugavas keskkonnas, kus autosõit südalinna võtab aega 10 minutit. Ühistranspordi peatused on üheminutilise jalutuskäigu kaugusel. Samuti on lähedal palju koole (Kristiine Gümnaasium/ Lilleküla Gümnaasium - Räägu tänava õppehoone/ Lilleküla Gümnaasium), ja lasteaedu (Kristiine Lasteaed/ Tihase Lasteaed/ ja Vindi Lasteaed ), Kristiine Kaubanduskeskus Minuti kaugusel asuvad ka toidupood Lidl ja tankla Olerex.
Hüübi tänav algab Luige tänavalt ja kulgeb Tedre tänava suunas, kuid lõpeb umbtänavana. Maja ei paikne ka suure tänava ääres, mis tagab madalama liiklusmüra ning suurema privaatsuse, aga samas on kõik kesklinna rõõmud on jalakäiguline kaugusel.

Olemas on kehtiv ekspertarvamus ja kasutusluba väljastatud 2016 a.
Kui teil on tekkinud huvi selle väga kena kinnistu vastu, palun helistage mulle ja läheme koos uudistama.
Olen teie päralt seitse päeva nädalas!

Ei luba enda kuulutust kopeerida

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
 KVL Hause OÜ
KVL Hause OÜ
430 000 € 1 710 €/m²
Müüa ridaelamuboks
Müüa ridaelamuboks www.kv.ee/3594878
Tube 5
Magamistube 3
Üldpind 251.5 m²
Korruseid 3
Ehitusaasta 1997
Seisukord Heas korras
Valmidus Valmis
Omandivorm Kinnistu
Krundi pind 174 m²
Katastrinumber 78407:701:1901
Registriosa number 21173501
Kulud suvel/talvel 100 € / 400 €
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%