Müüa korter, 3 tuba - Ladva tn 10, Jaamamõisa, Tartu linn, Tartu, Tartumaa

A-energiamärgistusega kolmetoaline korter

Köök: keraamiline pliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: uus torustik, wc ja vannituba eraldi, dušš
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte
Lisainfo: rõdu 3 m², kõrged laed, toad eraldi, mööbel, pakettaknad, parkett, uus elektrijuhtmestik, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus
Ümbrus: ümbruses eramud ja korterelamud, teed heas seisukorras, jõgi 1,000 m

Ladva 10-5, A-energiamärgistusega kolmetoaline korter millel on elamispinda 69m2 ja see koosneb köök-elutoast, kahest magamistoast, koridorist ja vannitoast(duši nurk + wc) ja veel 1 wc eraldi, lisaks korteris on suur panipaik. Avar ja kõigi mugavustega korter asub hoone teisel korrusel ja on väga hea planeeringuga. Korterisse sisenedes on avar esik millest saab esimesse magamistuppa ja sellest paremal asub lai ja pikk koridor kus asub uks teise magamistuppa. Koridorist edasi minnes jääb paremat kätt vannituba, kus on dušši nurk(Balteco) + wc ja pesumasin (ei jää sisse) edasi minnes veel eraldi wc ruum. Koridori lõpus asub köök-elutuba , sellest järgmine uks viib rõdule. Rõdult avaneb vaade maja taga hoovile. Valgusküllasel korteril on avarad aknad ja parkett põrand. Kõrged laed(275cm). Logistiliselt hea asukohaga korter. Kõik eluks vajalik lähedal- kool, lasteaed, kaubanduskeskused, bussipeatused, rand.

Müügihinna sisse kuulub 1 parkimiskoht mis on nummerdatud . Külalistele on ka mõeldud 4 parkimiskohta(2 tavalist + 2 elektriautodele ja laadimis võimalusega). Kui on rohkem autosid siis kõrvale tänavale on selleks parkimiskohad tee ääres. Müügihinna sisse kuulub ka kõik sisustus mis on piltidel näha : eritellimusel tehtud kardinad ja päevakardinad , laelambid mis muudavad värvi ja tugevust ning seda saab reguleerida läbi telefoni äpi , laelambid puldist reguleeritavad ,valgustusega peeglid , kvaliteetne köögimööbel koos sisse integreeritud tehnikaga : ahi, pliit, külmik, mikrolaineahi, nõudepesumasin, õhupuhasti. Kunstnahast diivan-voodi, lahtikäiv söögi-diivani laud, voodi, duši nurk(Balteco) .Televiisor ja pesumasin ei kuulu korteri müügihinna sisse.

Selle korteri eelistuseks on see et see on uus-arendus kuid kohe sisse kolimis võimalus. Garantii remont on veel tulemas!

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Anton
Anton
Omanik
195 000 € 2 786 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3442928
Tube 3
Üldpind 70 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2022
Seisukord Uus
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%