Müüa korter, 2 tuba - Raadiraja tn 10, Raadi, Tartu vald, Tartumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

TURUL UUS- RAADIRAJA KODUD!

Korteriomand

Sanruum: dušš
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Köök: avatud köök
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus
Lisainfo: ventilatsioon, terrass, kõrged laed, lift, parkett, panipaik, pakettaknad, rullmaterjalist katus
Ümbrus: teed heas seisukorras

Kui tunned end ühevõrra koduselt nii linnas kui ka looduse keskel, käivad meie mõtted Sinuga täitsa ühte rada.

Juba sel suvel hakkab Tartus Eesti Rahva Muuseumi ja Raadi mõisapargi vahetusse lähedusse järk-järgult kerkima uus kaheksa kortermajaga elamukvartal - Raadiraja! Elu Raadiraja uues kodus ei ole kompromiss linna ja looduse vahel, vaid täielik win-win. Siin ei konkureeri Sinu head mõtted kesklinna tänavamüraga, samas oled piisavalt lähedal, et linnaelus kaasa lüüa või laisal päeval toitu koju kullerdada.

SIIN KOHTUVAD LOODUS, KAASAEGSED KODUD NING SINA!

Esimene kortermaja aadressil Raadiraja 10, valmib 2025. aasta kevade lõpus. Kaasaegses ja moodsa arhitektuuriga 4-korruselises kortermajas saab olema kokku 29 kahe- kuni kolmetoalist kodu. Korterite suurused on vahemikus 37,1 m²- 51,4m².
Korterite müügihinnad jäävad 125 900 - 164 900€ vahemikku.

Raadiraja Kodusid saame iseloomustada järgmiselt:
* A energiaklass, päikesepaneelid, keskküte
* esimese korruse korteritel personaalsed välialad ja/või terrassid, teistel korteritel rõdud
* autovabad koduõued
* atraktiivsed laste mänguväljakud
* väliruumi puhkealad (pingid, piknikumööbel, lauatenniselaud)
* panipaigad, jalgrattahoidla
* pakiautomaadid
* trepivaba ligipääs hoonesse
* majas on lift
* murukatused
* looduskeskne asukoht
* hea ühendus Tartu linnaga

Tutvustan Sulle korterit number 5, mis on ideaalseks valikuks väiksemat elamispinda vajavale inimesele.
Eluruum koosneb esikust (2,9m²), avatud köögiga elutoast (20m²) magamistoast (10,6m²) , duširuumist (3,6m²). Nagu ka teistel esimese korruse korteritel, on ka selle kodu eripäraks kõrged laed.
Suviseks meelispaigaks saab kindlasti olema suisa 29,5m² suurune terrass, mille võib kujundada lausa omaette suvetoaks. Kata suvine pidulaud ja võõrusta sõpru, kutsu külla vahvad naabrid. Ja kui on soov hoopis murul pikutada ja õhtupäikest nautida, siis astu oma isiklikule, ca 45m² suurusele välialale. Välialala on piiratud taimestiku ning istutuskastidega. Korteri plaanjooniseid küsi maaklerilt.

Raadiraja kortermajade vahele on kavandatud mõnusad autovabad koduõued, kus pere pisemad saavad hoovis mänguväljakutel turvaliselt lustida. Mänguplatsid moodustavad suure liivakasti, kuhu on pikitud erinevaid atraktsioone - kõige efektsemaks ja pilkupüüdvamaks atraktsiooniks saab olema lennuk. Lisaks on laste lõbuks kiik, karussell, ronila jpm. Suts suuremad saavad aga naabriga pinksi taguda, piknikku pidada või siis varjualuse all maailmaasju arutada.
Kaunis haljastus loob silmailu erinevatel aastaaegadel- maksimaalses mahus säilitatakse olemasolevat haljastust ning lisaks kavandatakse kõrghaljastust, põõsaid, kõrrelisi, niidumuru- ja murualasid.

Pärast Eesti Rahva Muusemi loomist on piirkond muutunud tartlaste seas populaarseks ja meelitab ligi järjest uusi elanikke. Tartu kesklinn on mugavalt lähedal, samas jagub piisavalt privaatsust ja säilitatakse võimalikult palju olemasolevat looduse rohelust. Raadiraja kortermajad on paigutatud kahe haljasala vahele. Läheduses asub Raadi looduskaitseala. Loetud sammude kaugusel on Tartu linna piir ja vahetusläheduses asub Tartu Roosi discgolfipark. Bussipeatused Raadiraja ja Eesti Rahva Muuseum, mida teenindab linnaliin nr 7 (Tõrvandi-Raeplats-Kõrveküla ja vastupidi), on jalutuskäigu kaugusel.

Peatselt on valmimas Muuseumi tee pikendus, mis loob uued ja paremad ühendusvõimalused Annelinnaga.
Juba selle aasta septembrikuus avatakse Kõrveküla-Tartu maantee ääres Tartu valla suurim supermarket. Lisaks toidukaupadele on esindatud ka spordiklubi, apteek ja lemmikloomapood. Tartu vald kavandab Keskuse teele Raadi hariduskeskust, kuhu rajatakse 14-rühmaline lasteaed ja 6 paralleelklassiga põhikool.

Raadiraja uut elamukvartalit arendab Tartu uks usaldusväärsemaid arendajaid - Avaare Kinnisvara OÜ. Ehitajaks on pikaajalise kogemusega Ehitustrust AS. Avaare Kinnisvara varasemad tuntud ja väärikate tiitlitega pärjatud arendused on näiteks Linnupargi Parklinnak, Raatuse 68, Kolm Venda aadressil Pikk43/45/47 ja Lubja korterelamu. Kõik eelnevalt valminud arendusprojektid on saanud Tartu aasta parima ehitise tiitli.

Rada Sinu uue koduni on avatud!
Võta ühendust müügiesindajatega ning tule uusarendusega põhjalikumalt tutvuma Domus Kinnisvara Tartu kontorisse (Riia 4).
Müü või hinda meiega! Saada päring i****@d*****.ee ja teeme Sulle hea pakkumise.

Kuulutuse link
Domus Kinnisvara
Domus Kinnisvara
Vaata firma profiili
131 900 € 3 555 €/m²
Müüa korter (Broneeritud)
Müüa korter (Broneeritud) www.kv.ee/3648229
Tube 2
Üldpind 37.1 m²
Korrus/Korruseid 1/4
Ehitusaasta 2025
Seisukord Uus
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 79601:001:2099
Energiamärgis A
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%