Müüa korter, 2 tuba - Veerise tn 22-8, Haabersti, Tallinn, Harjumaa

Hubane kodu Kakumäe roheluses!

Korteriomand, kivimaja

Köök: elektripliit, avatud köök, külmik, köögimööbel
Sanruum: dušš, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: põrandaküte, gaasiküte
Lisainfo: rõdu 5.2 m², parkimine tasuta, mööbel, mööbli võimalus, toad eraldi, seinakapp, panipaik
Side ja turvalisus: Internet, kaabelTV, trepikoda lukus, naabrivalve, valvesüsteemi kaabeldus tehtud, turvauks
Ümbrus: meri lähedal, äärelinnas, teed heas seisukorras, ümbruses eramud ja korterelamud

Kui soovid elada rahulikus ja looduskaunis keskkonnas siis on see kodu just sinule. Maja vahetus läheduses asub Õismäe raba kus saad aega veeta kas tervisesporti tehes või looduses jalutades. Samuti on terviserajal olemas välijõusaalid.
Jalutuskäigu kaugusel asub Veerise Lasteaed (270m) ja kilomeetri kaugusel Haven Kakumäe Jahisadam. Suviste rannamõnude nautimiseks on Kakumäe rand kõigest 2 km kaugusel.

KORTER

Korteri juurde kuulub esik, walk-in garderoob, vannituba/WC koos Samsung pesumasinaga, avatud köögiga elutuba kus on värskelt paigaldatud mahukas köögisaar, magamistuba.
Maja on ehitatud 2008 aastal Merko poolt, korter asub teisel korrusel ning magamistoa ja elutoa aknad avanevad maja taha metsa rohelusse. Elutoast pääseb rõdule kus saad nautida päikest juba hommikust kuni päeva teise pooleni välja.

Korter on värskelt renoveeritud, korteri põrandat katab tamme laminaatparkett ja vannituba on plaaditud, kus vajadusel saab sisse lülitada el.põrandakütet. Korteris on väliõhuklapid ja lisaks sundventilatsioon. Korteri köetav pind on 52.1 m2 + rõdu 5.2 m2, mille üldpind kokku on 57.3 m2. Kööginurk on varustatud kõige vajalikuga, arens köögimööbel, elektripliit, kubu, AEG elektriahi, uus Whirpool integreeritud külmpkapp ja BOSCH nõudepesumasin. Magamistoas on maast-laeni integreeritud kvaliteetne garderoobi kapp.
Maja ees ja kõrval parklas on piisavalt kohti nii maja elanikele kui ka külalistele. Maja 1. korrusel uue omaniku kasutusse jääb panipaik, mis on hinna sees.

KULUD

Majas on oma gaasikatel. Korteri kommunaalkulud suvel jäävad vahemikku 90-110 EUR (104,63 juuni, 101,49 juuli, 99,9 august), talvel vahemikku 150-200 EUR (165,35 oktoober, 201,51 detsember). Kõik kommunaalkulud (haldus, vesi, elekter, küte jne) on juba antud arve sees.
Majal on aktiivne ja toimiv ühistu (lisaks on kommunaalkulude sees reservfond, igakuiselt 13,03 EUR ning kõik hooldused või remonttööd teostatakse reservfondi kogutud raha eest). Näiteks hiljuti vahetati reservfondi kogunenud vahendite eest välja maja gaasikatel.

ÜMBRUS

Asudes rohelises ja keskkonnasõbralikus linnaosas, on Veerise residents ideaalne elukoht inimestele, kes soovivad elada roheluses kooskõlas loodusega, nautides tervislikku ja aktiivset elustiili. Maja lähedal asuvad mitmed laste mänguväljakud.

Autoga liiklejale jääb Tallinna kesklinn vaid 15 minutilise autosõidu kaugusele, ning jalakäija jõuab Lesta bussipeatusest kesklinna ligi 30 minutiga (bussid 20, 21A, 21B, 41, 41B).
Lähedal asuvad: Restoran Talleke ja Pullike, Rocca Al Mare kool, erinevad lastehoiud ja Veerise lasteaiad. Lühikese 15-minutilise jalutuskäigu kaugusel asub Haven Kakumäe jahisadam. Lähedal ka Kakumäe rand, Kakumäe Selver ja Rocca Al Mare kaubanduskeskus.

LISAINFO

Korteri hinna sisse kuulub: panipaik, vannitoas asuv pesumasin, köögimööbel koos tehnikaga, köögisaar, TV aluskapp, elutoa diivan, sisseehitatud magamistoa garderoobikapp ja voodi. Soovi korral jätan uuele omanikule ka esikukapi ja magamistoa kummutid.

Selle kena koduga lähemalt tutvumiseks palun võta julgelt ühendust!

Maakleritel palun mitte tülitada.

Kuulutuse link

Võta ühendust kuulutajaga

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Võta ühendust kuulutajaga
Pirko
Pirko
Omanik
175 000 € 3 054 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3642325
Tube 2
Magamistube 1
Üldpind 57.3 m²
Korrus/Korruseid 2/3
Ehitusaasta 2008
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Katastrinumber 78406:610:0151
Registriosa number 23971201
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%