Müüa maatükk, elamumaa - Mõisa allee 8, Kolga, Kuusalu vald, Harjumaa

NB! SEE KUULUTUS EI OLE AKTIIVNE!
MITTEAKTIIVNE

Ehitusfirmadele krunt ridamaja ehitamiseks!

Krunt 13182, detailplaneering tehtud

Lisainfo: kanalisatsioon, elekter, ühistransport
Ümbrus: asub keskuses, teed heas seisukorras, kaugus Tallinnast 43.0 km, naabrid ühel pool, mets lähedal, ümbruses eramud ja korterelamud

Kolga alevikus mõisa lähedal müügil kehtestatud detailplaneeringuga ridamaja krunt. Koht asub Tallinna piirist 43 km mööda neljarealist teed, millest viimased 5 km on kaherealine. Kolgas on väga hea bussiühendus, olemas lasteaed ja 9-klassiline kool. Gümnaasium ja poed asuvad Kuusalus. Loksal on ka kauplused. Kumbagi kohta ca 12 km. Paljud käivad Kolgast linna tööle.
Ehitada saab 9 ridaboksi, millest moodustub 2 eraldi rida koos vahekäikudega. Rida koosneb paarismajadest, mis ühendatakse arhitektuurselt ridamajaks. Boksid tulevad erinevate kõrgustega, eenduvad ja taanduvad.
Krundi sees on olemas kõik trassid - VK, mille eest ei pea liitumistasu maksma, alajaam krundi nurgas posti otsas, mis tuuakse maa peale ning vaja maksta liitumistasu 9 x 20 A. Telia 2 kaablit asuvad samuti krundi sees.
FOTOD ON ILLUSTRATIIVSED, kuigi krundile peaks tulema selline ridamaja. Olemas on puitkilpmaja projekt (4 tuba, saun, 2 vannituba, 2 WC, kuur, terrass, tehnoruum, 106 m2). Küte on kas õhk-vesi pump või kohaliku katlamaja keskküte. Olemas on maja sisesed elektri ja VK skeemid. Välistrasside jaoks on vaja teha projekt koos kanalisatsiooni pumplaga. Läänes asuvad kuurid võiks olla perspektiivsed, sest majade küljes on kuurid olemas, kuhu mahuvad jalgrattad, aiamööbel jne.

Kuulutuse link
340 000 € 25.8 €/m²
Müüa maatükk
Müüa maatükk www.kv.ee/3640486
Krundi pind 13182 m²
Katastrinumber 35301:001:1993
Registriosa number 24556550
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised
Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%