Müüa korter, 1 tuba - Seebi tn 36, Mustamäe, Tallinn, Harjumaa

Virtual tour
Kuulutusele on lisatud virtuaaltuur

Parima planeeringuga ühetoaline!

Korteriomand, paneelmaja

Köök: gaasipliit, külmik, köögimööbel
Sanruum: vann, pesumasin
Küte ja ventilatsioon: keskküte
Side ja turvalisus: Internet, telefon, kaabelTV, turvauks
Lisainfo: keldrikorrus, mööbel, pakettaknad

- Parima planeeringuga ühetoaline - avar elutuba ja elutoale avatud köök, mis erinevalt teistest 1-toalistest võimaldab selle korteri puhul elutuba ja kööki kasutada koos. Lisaks on selles korteris tavapärasest oluliselt suurem panipaik/walk-in garderoob ja vannituba
- Privaatsus - paiknemine viimasel korrusel tähendab, et peakohal pole kedagi. Lisaks avaneb akendest avar vaade üle ümbruskonna, teisi maju pole vastas
- Logistiliselt väga hea asukoht - paiknemine Tammsaare tee/Järvevana tee ja Pärnu mnt ristumiskoha lähedal tähendab, et siit saab kiiresti igas suunas liikuma nii auto kui ka ühistranspordiga!

VIRTUAALTUUR

Virtuaaltuuri link (kopeerige link ja kleepige uude brauseriaknasse):
https://my.matterport.com/show/?m=Qkhu5VHPtV5

INFOPAKETT

Täiendava informatsiooni saamiseks (kommunaalmaksed, asukoht...) laadige alla detailsem infopakett aadressilt (kopeerige link ja kleepige uude brauseriaknasse):
https://mailchi.mp/ruutmeetrid.ee/seebi36

KORTER

Müüa ühetoaline korter, mis asub viiendal korrusel 5-korruselises majas. Tegemist on parima planeeringuga ühetoalisega sarnastes majades, kuna siin on elutuba ja köök avatud, mis loob avara ruumi ja võimaldab elutuba ja kööki koos kasutada. Korteris on ka tavapärasest suurem panipaik/walk-in garderoob ja vannituba. Korter paikneb maja hommikupäikese poolsel küljel. Korteri koosseisu kuulub avar elutuba, elutoale avatud köök, rõdu pääsuga köögist, suur panipaik/walk-in garderoob, suur vannituba (WC ja vann) ja väike esikuosa. Akendest avar vaade ja korter on valgusküllane, ei ole teisi maju vastas. Korter on renoveeritud. Parima planeeringuga ühetoaline korter sarnastes majades!

MAJA

Tegemist on 1972. a ehitatud majaga. Aktiivne korteriühistu. Maja otsaseinad on soojustatud, torustik vahetatud, elektrisüsteem uuendatud, küttesüsteem vahetatud, katus renoveeritud, rõdupiirded uuendatud, trepikojad hooldatud, paigaldatud fonolukkudega välisuksed. Mõistlikud kommunaalkulud (vt lähemalt infopaketist). Kõik olulisemad tööd on majas tehtud!

LISAD

Korterit on võimalik osta kogu sisustusega. Maja ümbruses tasuta parkimine - kohti jätkub alati!

ASUKOHT

Logistiliselt väga hea asukoht - paiknemine Tammsaare tee/Järvevana tee ja Pärnu mnt ristumiskoha lähedal tähendab, et siit saab kiiresti igas suunas liikuma nii auto kui ka ühistranspordiga! Maja lähedal paikneb ka rongipeatus, millega saab kiiresti nii Kesklinna/Balti jaama poole, aga ka teistesse Eestimaa piirkondadesse. Ca 400m kaugusel suur Selveri pood ja teised vajalikud teenused. Sportimiseks läheduses mitmed jõusaalid ja Järve metsarajad. Super asukoht linna tuiksoonel - väga kiire pääs linna erinevatesse otstesse nii auto kui ühistranspordiga!

Helista ja tule korteriga tutvuma!

Info maakleritele:
Teeme koostööd 50/50!

Kuulutuse link

Võta ühendust

Kirja saatmisel nõustud KV.EE kasutustingimuste ja andmekaitsetingimustega
Ruutmeetrid kinnisvara OÜ
Vaata firma profiili
Võta ühendust
86 900 € 2 849 €/m²
Müüa korter
Müüa korter www.kv.ee/3627782
Tube 1
Magamistube 1
Üldpind 30.5 m²
Korrus/Korruseid 5/5
Ehitusaasta 1972
Seisukord Heas korras
Omandivorm Korteriomand
Energiamärgis D
Andmed kinnistusraamatust
Teata ebakorrektsest kuulutusest
Kuulutuse siseinfo 14.99€ / 24
Kuulutuse ajalugu ja statistika
Avaldamiskuupäev
Vaatamiste arv
Ühenduse võtmised
Telefoninumbri vaatamised
Lemmikuks lisamised

KORTERI HINNAKALKULAATOR

Sarnased kuulutused

Näidislaenumakse

Laenutähtaeg: 20 a
Sissemakse: 30%
Intress alates: 3,5%